בוקר~
דיסק- -אני מניחה שהייתי מנכסת לעצמי את אוסף הדיסקים של לינה. כןכן, רוק נשי-לסבי and stuff, אבל לבחורה יש המון סוזאן וגה וקייס צ'ויז, מקוריים. ;; ספר- -אוסף הקומיקס הישראלי המחתרתי קשוח משהו של גיליגיי. כי זו אהבה. :> בגד- -מריאנה, אני מניחה, על אף שהיא כוסית מידי מכדי שמשהו יעלה עליי. ;; חיבוק- -נדב. זה עלול להכאיב לי, אבל. ;; כאפה- -אפאחד. אני לא אלימה, נו. רק באמצע אקטים מיניים (^-^
, וגמאז, מה כאפות, מה? זה לא מעורר מינית. ^-^; מחברת- -הייתי וודאי רוצה מחברת כלשהי של סיגל. :> משקה- הווו~ כל מי שהיה חולק איתי שוקו- מבורך היה~ שוקו יטבתה לאורה, אם כך. :> מציצה (חיחיחי אתם חייבים לענות. טוב נו תענו רק אם בא לכם)- -לעצמי, או לאפאחד. אגואיסטיות רולז~ :> (סתם לא באלי לענות על השאלה ברצינות, לכו ממני. אני תמימה וטהורה, הבנתם? ;
. בע"ח- -הייתי רוצה את דמיאן, האמת. הוא גר אצל אנה, עכשיו, והיא לא חברת פורום, אבל בכלזאת. יצור ענוג שכמותו. :| בן משפחה- -מי רוצה את אמא שלי? :> איבר בגוף- -השיער של סיגל, כמדומני. הוא יפייפה. ירק- -חומוס ערבי עם קטיה. זה ירק, בערך. :> רגש- -לעצמי. אין שם מספיק, בהחלט, אבל זה לא משהו שהייתי רוצה ליטול ממישהו. :| תנועה כלשהי- -תנועת התפשטות, לכל חבר פורום שאי פעם אחשוק בו. :> קובץ (במחשב)- -אוסף היאוי של טופו-צ'אן, ברור. אולי אפילו אתמכר לחשיש? :X כשרון/יכולת- -יותרמידי מכדי שאחליט, למען האמת. אולי היכולת של אודי להפוך כל סיטואציה ומשפט למשעשעים. אובססיה- -ישלי מספיק משלי, תודה, ואני לא רוצה להעניק אותן. ;; חוויה- -הממ. לא לקחת חוויות מאפאחד. לחוות אותן יחד. ^-^
דיסק- -אני מניחה שהייתי מנכסת לעצמי את אוסף הדיסקים של לינה. כןכן, רוק נשי-לסבי and stuff, אבל לבחורה יש המון סוזאן וגה וקייס צ'ויז, מקוריים. ;; ספר- -אוסף הקומיקס הישראלי המחתרתי קשוח משהו של גיליגיי. כי זו אהבה. :> בגד- -מריאנה, אני מניחה, על אף שהיא כוסית מידי מכדי שמשהו יעלה עליי. ;; חיבוק- -נדב. זה עלול להכאיב לי, אבל. ;; כאפה- -אפאחד. אני לא אלימה, נו. רק באמצע אקטים מיניים (^-^