טוב, עוד משחק

Kouryuu

New member
בוקר~

דיסק- -אני מניחה שהייתי מנכסת לעצמי את אוסף הדיסקים של לינה. כןכן, רוק נשי-לסבי and stuff, אבל לבחורה יש המון סוזאן וגה וקייס צ'ויז, מקוריים. ;; ספר- -אוסף הקומיקס הישראלי המחתרתי קשוח משהו של גיליגיי. כי זו אהבה. :> בגד- -מריאנה, אני מניחה, על אף שהיא כוסית מידי מכדי שמשהו יעלה עליי. ;; חיבוק- -נדב. זה עלול להכאיב לי, אבל. ;; כאפה- -אפאחד. אני לא אלימה, נו. רק באמצע אקטים מיניים (^-^;), וגמאז, מה כאפות, מה? זה לא מעורר מינית. ^-^; מחברת- -הייתי וודאי רוצה מחברת כלשהי של סיגל. :> משקה- הווו~ כל מי שהיה חולק איתי שוקו- מבורך היה~ שוקו יטבתה לאורה, אם כך. :> מציצה (חיחיחי אתם חייבים לענות. טוב נו תענו רק אם בא לכם)- -לעצמי, או לאפאחד. אגואיסטיות רולז~ :> (סתם לא באלי לענות על השאלה ברצינות, לכו ממני. אני תמימה וטהורה, הבנתם? ;;). בע"ח- -הייתי רוצה את דמיאן, האמת. הוא גר אצל אנה, עכשיו, והיא לא חברת פורום, אבל בכלזאת. יצור ענוג שכמותו. :| בן משפחה- -מי רוצה את אמא שלי? :> איבר בגוף- -השיער של סיגל, כמדומני. הוא יפייפה. ירק- -חומוס ערבי עם קטיה. זה ירק, בערך. :> רגש- -לעצמי. אין שם מספיק, בהחלט, אבל זה לא משהו שהייתי רוצה ליטול ממישהו. :| תנועה כלשהי- -תנועת התפשטות, לכל חבר פורום שאי פעם אחשוק בו. :> קובץ (במחשב)- -אוסף היאוי של טופו-צ'אן, ברור. אולי אפילו אתמכר לחשיש? :X כשרון/יכולת- -יותרמידי מכדי שאחליט, למען האמת. אולי היכולת של אודי להפוך כל סיטואציה ומשפט למשעשעים. אובססיה- -ישלי מספיק משלי, תודה, ואני לא רוצה להעניק אותן. ;; חוויה- -הממ. לא לקחת חוויות מאפאחד. לחוות אותן יחד. ^-^

אר"ש זה איכות!

אבל אם את רוצה אני יכולה לקחת לך גם את אוסף הקומיקסים הישראליים המחתרתיים ^^

gp53

New member
אני תמיד יכולה לארגן לך עותק

כן, גם של החדשים שלא ראית

cowgirl Ms

New member
:O../images/Emo80.gif

מעריכים את הביגוד שלי?! יאאא
. ומה את מדברת, גם כן, יפיופה...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ניהאהאהא

דיסק- הייתי חולקת את אהבתי החדשה ל"ניקליר ראביט" אם לימרו,יש לי תחושה שהיא תאהב את זה.
ספר-אהה, יש לי ספרים מכל רחבי הארץ, מלירון,מאיילת,ומקסם(לה הייית מחזירה את הספר דווקא, כי צופן דה וינצ'י כבר מאז החורף אצלי על מדף)
בגד-הומ הייתי תוםפרת בגד ללינה על רוחמה השקיסת שלי,בעצם כבר תפרתי^_^
חיבוק -כן כן, נדב
כי הוא מוחץ יותר ממני והוא מרים באויר, והוא בכלל הסוס שלי(גאד זה נשמע רע)
כאפה-ארר לערס ראנדומלי, ואין פה אחד.
מחברת-הומ הייתי תורמת למי שלא ירצה את כל החומר שלי בספרות.באמת הוא פה והוא אחלה.פשוט תגידו.
משקה-הייתי חולקת תה עם לירון, כי היא לירון=)
מציצה-נו באמת, יו טינק אי אמ שרמוטה?ניאה.
בע"ח-אהה הייתי תורמת לסיגל את טוניה ,נראה יל שהן יצרו כזה קשר מרגש וברית ג'ינג'יות. |זנות|בן משפחה-אח אני לא עונה על זה.-_- |מוות|איבר בגוף-הייתי תורמת לקסם את שערה של ימיט ולימיט את של קסם ולו בשביל בידור.
ירק-אולי לדחוף לאורן לצלחת והלכריח אותו לומר שהוא אוהב גזר. |
|רגש-הומ הייתי לוקחת קצת אדישות מרחבי הפורום,לא מישו ספציפי כלפי אנשי שכבה.
תנועה כלשהי-תנועה מגונה, כי אני אפפעם אל לוקחתא ותן ברצינות והייתי נותת אותה באושר לשרה שהייתה מחזירה לי ב"שרמוטה!" |עגעגעג|כשרון/יכולת-הייתי לוקחת כישרון מוזיקלי מקסם. |מנגל|אובססיה-ארר נהה לא צריכה עוד אובססיות הייתי חולקת את שלי לפינק פלויד עם כל הפורום על מנת שיהיה מוצלח יותר פה.אולי עם ציח כיה וא יודע להיות אובססיבי .

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהחומר בספרות מסודר?

הביאי לי אותו, ז"א, כל עוד הוא מסודר. בנתיים יש לי את של אחותי. ממ. וגם בתולדות האומנות אשמח לקבל חומר מסודר~. אניהו, אני לא מוותרת על השיער שלי. לא. זה נותן לי המון כרטיסים חינם להופעות כלשהן (משינה, ברי סחורוף). אני מוכנה לחלוק, אבלא לתת.

ketty the sheep

New member
../images/Emo39.gif

דיסק - כל האוסף של תומר לעצמי. למרות שהוא לא מהפורום. מואהאה. ספר - אתן את ספר האזרחות שלי לכל דורש. בגד - השמלה המגניבה של לימור, למרות שהיא לא תעלה עלי. XD חיבוק - סיגל, כי היא מזמן לא נתנה לי והיא מחבקת ממש טוב.
כאפה - נו, מה, השתגעתם? מחברת - אקח את מחברת הספרות של אורה. לי אין אחת, בכל אופן. P: משקה - תה עם אורה, כמובן. מציצה - אני תמימה.
בע"ח - צ'ו, הכלבה של לין. היא חמודה.
בן משפחה - אני אשלם למי שיקח את ולדימיר. בבקשה תקחו אותו? :x איבר בגוף - לא יודעת.
ירק - פלפל, לסיגל. אני זוכרת שהיא רצתה פעם.
רגש - אקח קצת מהמלנכוליה שיש לכמה אנשים מפה עודף ממנה. >: כלומר, אני לא רוצה להיות עצובה, אני רוצה שהם יהיו פחות עצובים. תנועה כלשהי - תנועות הריקוד של צחי. D: קובץ (במחשב) - כל היאוי שיש ללירון על המחשב. כשרון/יכולת - הכשרון של פרשס שלי (כי אני רוצה להכין לעצמי פלאשי של פיי
). אובססיה - אתן את אובססית האינטרנט שלי לכל מי שירצה.

PopPy

New member
../images/Emo85.gif

דיסק
: טוב, מבחינת טעם לין הכי קרובה לטעם שלי, אז לקחת דיסק ממנה זו לא חוכמה גדולה. אני חושבת שהייתי לוקחת דיסק מימיט, להכיר קצת רוק ישראלי מסוג אחר, שאני פחות מכירה. ואני תמיד שמחה להכיר לאנשים מוזיקה חדשה. אני חושבת שיהיה מצחיק לראות את צחי מתמכר למשהו בזכותי.. (יותר מצחיק יהיה לראות את -סם מתמכר למשהו בזכותי, אבל הוא לא ממש פורומיסט :X)
ספר
: הייתי נותנת את "זמן פציעות" לכל מי שמרגיש רע, ורוצה ספר שנון ומשעשע. וללא ספק שהייתי מבקשת מאור שתשאיל לי ספרים, יש לה כ"כ הרבה פנטזיה.. **
בגד
: הייתי מבקשת מאורה משהו הום-מייד, כי הבגדים שהיא עושה מגניבים :) האא, ואני רוצה את החולצה הירוקה שלי מימיט.
חיבוק
: הייתי נותנת אחד ענק לכל האנשים שאני אוהבת. וגם בא לי אחד טוב, מאופיר שלא ראיתי הרבה זמן ומחבק מעולה. הא, וגם מפישר! היא גם מחבקת מצטיינת. ^-^
כאפה
: נו, זה קל מדי.. :>
מחברת
: אהה, לא הייתי מתנגדת עכשיו למחברת לשון עם כל החומר לקראת המתכונת ביום שישי ;_;
משקה
: קפיאין לכל דורש!
מציצה
: אף פעם. לעולםלעולם. לאף אחד.
בע"ח
: דמיאן!
הוא כזה מותק. אבל הוא לא באמת של פורומיסט. אז, אממ, חדווה של פישר? וגם שוקי המופרעת של צחי (לשעבר), למרות שהייתי משתגעת ממנה אחרי שעה בערך, כי היא סתומה. אבל כל עוד זה לא חמוסים, זה בסדר
ואת בנג'י ופרינס אני לא נותנת. לכו.
בן משפחה
: אמא למסירה, יד ראשונה במצב טוב. יש מתנדבים?
איבר בגוף
: רגליים להמונים! אני במילא לא משתמשת בהן יותר מדי כי אני עצלנית :X נה, ושכל של פורומיסט חכם שמסוגל לשבת ולחרוש (מה שאני לא עושה כרגע). סיגל? ^^;
ירק
: איכס.
רגש
: האא, אחד קשה. הייתי נותנת אהבה, למישהו.
תנועה כלשהי
: התנועה מהריקוד של טוקסיק עם הראש שצחי עושה
אני לא מצליחה ללמוד את זה.
קובץ (במחשב)
: מצחי ואודי, כל הקבצים האידיוטיים האלה שהם מעלים
כשרון/יכולת
: בא לי על כישרון ציור. של ימיט, אולי. מוכנה לתת שמיעה מוזיקלית טובה והקלדה עיוורת
אובססיה
: אוי, יש לי מספיק משלי, אבל אני לא רוצה לוותר על אחת (ובטח שלא לקבל אחת).
חוויה
: הממ, אני חושבת שהייתי רוצה לקבל אחת מהחוויות של אורה כשהיא מטיילת ברחבי הארץ בלי לדעת לאן היא הולכת. אני בחיים לא אהיה מסוגלת לצאת מהבית בלי לדעת מראש לאן אני הולכת ומה אני עושה שם, אז זה יכול להיות מגניב.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

אם אל אהיה פדלאה גדולה מדי אני אכין לך משו מתישהוא.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifתתרחקי,.

*מחביאה את הדיסקים* אני לוקחת אותם מצחי, את יכולה גם. מנ. למרות שאין לו משינה/איפההילד/ברי סחורוף. בעצם איןלו כלום חוץ מבריטני :-\. ואם כבר, כשרון ציור תלכי בגדול וקחי את של סיגל (טוב, כעת אני מרגישה קמצנית,.) המ,. חלמתי עליך.

The GereV

New member
אתי אני עושה עוד דברים טוב חוץ

מחיבוק :) אוו אתי יו מייק מי סו אורני!! ובואנה, עד חדווה היא שלי שלי שלי.

א-ני?

יש לי מחר מתכונת בהיסטוריה, ולפי רמת הפעילות האינטרנטית שלי לאחרונה, אתם יכולים לראות כמה מהשבוע הזה השקעתי בחרישה
יהיה רע רע רע ואני אצטרך לשבור את הראש בשביל להמציא דברים
זה לא קרה לי עם היסטוריה אף פעם, כלומר אם אני לא לומדת אז זה תמיד חצי מאזרחות או משהו כזה, כי החצי השני מספיק זנותמוותמוות

למעלה