טוב נמאס

dollydoll

New member
טוב נמאס../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

כל פעם שאני מכין דוליז אז במוקם להגיב עליה את מגיבות שרשר,למה אתה לא משרשרףנו נמאס כבר תשרשר וכל מני שטויות אפילו בפורום קומיקס צא´טנורי(או משהו כזה) פירסמה דוליז שהיא הכינה והיגבו לה יותר יפה מפה תקלטו כבר שלא תמיד צריך לשרשר לא תמיד ההודעה החדשה קשורה לקודמת!!!

Diva Star

New member
חשבת אולי פעם ש...

לא נעים לכולם להגיב
שכמישהי מפרסמת משהו יפה.. אז כולם מגיבים נכון
אז סליחה שאני אומרת... אני לא כל כך אוהבת את הדוליז שלך.. כאילו סבבה שאתה מנסה לעשות לבד... אבל זה לא יוצא לך כל כך יפה וכנראה שלכולם לא נעים להגיד לך את זה...

צודק בהחלט

לפי דעתי אתה ממש צודק מה זה השטויות האלה לשרשר מה כל מה שאנחנו צריכים לכתוב זה רק תגובות?! חוץ מזה למה שלא נדבר קצת על דברים יותר מעניינים טיפה יבש כאן אתם לא חושבים?

dollydoll

New member
אל תאוהבי אבל אל תגידי לי לשרשר כל

הזמן זה עולה על הצבים!

dollydoll

New member
ועם כבר מדברים

את יכולה לפחות לתת עצות לשיפור הדוליז

ילדים לא לריב...!~!~!

סתם סתם בצחוק...
אבל עדיין תחשבו על זה זה וויכוח מטופש ואני בטוחה שיש הרבה פתרונות שהמח שלי בטח לא מעלה על דעתו...

G i r l

New member
יש לי עצה אולי.....

תנסה לעשות בובות על בייס ? עם אתה רוצה תבקש אני בטוחה שכימעט לכל אחת כאן יש בייס אז אולי תנסה לראות . אני לא רוצה להעליב אותך או משהו כי זה נחמד שאתה מנסה לעשות בלי בייס אבל בכל זאת היני אחד (ואפילו של בן!) רו
ה

dollydoll

New member
תאמינו לי שניסיתי ויוצאים לי

מכוערים וההודעה הזאת לבקשר לדוליז שלי היא בקשר להערות על השרשורים האלה

babydoll

New member
היי................

קוראים לי מוראל...... רוצה להתכתב באי סי קיו?! שלי הוא:138075822

Diva Star

New member
אולי אתה צודק../images/Emo42.gif

וזה באמת מעצבן שאומרים לך כל הזמן לשרשר אבל תחשוב שאנחנו באים ויש 9 הודעות חדשות אם אותו נושא ותוכן - "נכון הבובה שלי יפה" "תגיבו" "למה אתם לא מגיבים" וכו´... תפרסם אותם בשרשור אחד
זכותך לרצות שירשור משל עצמך אבל תשרשר את כל הבובות שלך אחד לשני

babydoll

New member
לרו ../images/Emo97.gif ה.............

את יכולה להגיד לי בבקשה איך עושים כאלה בובות ואיך מעלים אותם בפורום?! אם כן אני מאוד ישמח......... ואם יש לך אי סי קיו ובא לך להתכתב אז שלי הוא:138075822 ואשמח עם תביאי לי את שלך.......... אוהבת:
מוראל

G i r l

New member
מוראל הוספתי אותך לרשימה שלי.......

אבל את אף פעם לא מחוברת
נו.... אולי תתחברי כבר
סתםםםם
רק רציתי להגד לך שאת הרשימה שלי ולמקרה שבנות אחרות רוצות את מספר האייסיי שלי אז: 147218725 רו
ה

למעלה