טוב , נמאס , אין לי כח...

כRובי

New member
יקירתי

אף אחד לא ניסה או התיימר לפגוע בכבודך ועל כן, כל עניין הכבוד והקישור שלו לנהיגה, אינו קשור כלל וכלל. (ואגב, אם לא היה איכפת לי ממך, לא הייתי טורח כלל). ההשוואה לרוכבי נס הרים, גם היא אינה במקומה - כשהרוכבים הללו מסכנים נהגי מכוניות ציבוריות, אז, ורק אז - כן. (בד"כ כלל הם מסכנים רק את עצמם). ויש הבדל לא קטן בין לרכב על אופנוע במהירות בכביש נידח כמו נס הרים בשבת בבוקר. לבין לנהוג מהר עם מכונית בכביש עירוני, שוקק תנועה, בשישי בערב. ההשוואה בין מס' התאונות שלי לשלך גם היא אינה רלוונטית - גם אם אנחנו בעלי רישיון לאורך אותו זמן, הרי שהקילומטראז' ששנינו עשינו עד כה על הכביש, והחלוקה בין נסיעה ברכב לנסיעה באופנוע (המועד יותר לתאונות), שונה. בידידות, כן?

*Trinity*

New member
אני איטלקיה, אני אישה ואני עצבנית

שילוב נהדר על הכביש! אני חושבת שיש רמה מסויימת של צביעות בדבריך, אבל זו רק דעתי והנושא לא מספיק מעניין אותי בשביל לפתח אותו. בחיבה, באהבה ובתשוקה, כן?

*Trinity*

New member
אם היית קצת יותר מבוגר הייתי מפרטת

ואולי אפילו מציגה תמונות להמחשה... אבל אתה רק בן 4, ילד תמים, חבל עליך.

enigo

New member
אם כבר קראת את הכרטיס...

אז את בטח יודעת שאני י-ל-ד-ה... וחוץ מזה, תמיד אומרים שהכי טוב להתחיל ללמוד מוקדם!

../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo67.gifדוז פוואה יוגבס

חזק, מהר, ובין העיניים.

../images/Emo4.gif נו , שיהיה . . .

עדיין לא השתכנעתי שההטפה שלך נטולת אינטרסים. מצד שני , למה להתרגש מההטפות שלך? מי שנכנס לכאן ולא יכול לסבול את החום - שיצא. אני מזמן הפסקתי להתרגש מהמלל בפורומים השונים. עברנו צרות גדולות יותר מאנשים עם אלטר אגו מטורף.

enigo

New member
שלא להדבר בכלל על זה ש...

כמו האנשים שהולכת ושופכת שמן בצמתים שטריניטי עוברת בהם, או משתינים לה על הברקסים הרבה, הרבה יותר קטנה... (ועוד לא הזכרתי את אלו שמגדילים ושותלים גדרות באמצע הנתיב). ככה זה כשאתה סלב, יש מחיר...

גרמי

New member
45, חיפושית היא לא התגלמות התשוקה..

ואפילו המיאטה (עם כל הכבוד, ויש הרבה), ובטח ה Z3 גם לא ממש מגלמים את זה... לגמרי במקרה יצא לי לפני שבועיים להשכיר לוטוס אליז ליממה אחת באנגליה. יממה שבה נהגתי בסה"כ 800 ק"מ, מתוכם די הרבה על כבישי ויילס המפותלים. ונדמה לי שאני יכול לקבוע בוודאות שהלוטוס הזאת כן מגלמת את התשוקה הזאת. עד היום החיוך לא נמחק לי מהפנים
נכון, היא עדיין עולה קצת יותר מסופרמוטו.... בין 100000 ש"ח למשומשת מוקדמת ועד 240000 לחדשה, אבל רמת הפאן ממש ניתנת להקבלה. אה, ופרט קטן... אין להשיג אותה בארץ....

45degrees

New member
התשוקות שלנו שונות קצת...

אני מפנטז שנים על CATERHAM SUPER 7 או אחת מגירסותיה הרבות של הלוטוס 7 המקורית. אפילו הטייגר Z100WR עושה לי את זה. זו הפנטזיה ה"מעשית". הפנטזיה הלא מעשית: איזה אלפא זאגאטו, לאו דווקט המודל האחרון עם 6 הפנסים מקדימה. במכוניות לא חשובה לי המהירות הסופית - רק משהו שאפשר "לרקוד" איתו בסיבובים - שלדה מאוזנת, מתלים מכוילים.... חגיגה.

enigo

New member
תכייל מחדש את התשוקות שלך...

האליז תיתן לך בדיוק את מה שהגדרת, בחבילה מודרנית ורבת יכולת בהרבה לעומת ה-7 (ידעת שלמקורית היו מנוע, גי וסרן אחורי קשיח של אסקורט?)

45degrees

New member
תסתכל טוב על ה Z100WR:

2.8 שניות מ 0 ל 100 זה הכי מהר לרכב סדרתי נכון? 6.3 ל 160, עם צמיגי כביש רגילים!!! והמנועים (שניים!!!) מרעישים כמו שצריך - של ZX12. ההנעה 4X4, והמשקל - 600 ק"ג (על 387 כ"ס IIRC). האליז יכולה להתחרות בזה? תיקון קל: ללוטוס 7 המקורית היו מכלולים של ווקסהול. אח"כ - של אסטרה. קבל

enigo

New member
נו באמת...

ציטוט מספרים בקו ישר מבנאדם שהצהיר שהכח והמהירות פחות מעניינים אותו, הוא מחפש משהו שאפשר לרקוד איתו בפניות...? ממה שאני יודע, רוב רפליקות ה-7 החזקות לוקות בהתנהגות זנב עליזה מדי, וכמעט בלתי אפשרי להנות אין בכל דבר שהוא לא אספלט מושלם. אין מה לעשות, התכנון הבסיסי תוכן לקלוט 50 כ"ס, לא 150... ולא. לוטוס המקורית לא היו מכלולים של ווקסהול, אלא של אוסטין ופורד, אם כי יתכן שהיו קיטים שהותאמו למכלולים אחרי, אבל השניים ההם היו הכי נפוצים. אסטרה יש רק משנות ה-90, ואז כבר לא היו לוטוס 7 מקוריות... ד"א, לא נראה לך מוזר ש-387 כ"ס על 600 ק"ג (700 רטוב בערך) מאיצים למאה יותר מהר מ-172 כ"ס על 172 ק"ג (בערך 270 רטוב)?

למעלה