טוב , נמאס , אין לי כח...

alophind

New member
טוב , נמאס , אין לי כח...

תמצאו לכם שק אגרוף אחר. אני הלכתי. שלום.

הרושמת

New member
ממי, במקום ללכת תבוא לרכב

ואולי תנפץ את המיתוסים.... על זה חשבתה???

*Trinity*

New member
דרך אגב, עזוב את ההתערבות עם

הרושמת... בוא, יום שישי בצהריים, לפני שכולם מגיעים: אתה מול רכב עם 4 גלגלים על המגרש. אם אתה לוקח, אני מורידה את הכובע, אוכלת אותו ומגנה על כבודך בכל הזדמנות אפשרית בפורום! הכל מאהבה, כמובן!

*Trinity*

New member
פאנגס, אני רצינית לחלוטין

לא במטרה להקניט אותו! אתמול בלילה הרכב עלה על המגרש ונלקחו זמנים. אפילו שפיצר עמד עם חיוך מאוזן לאוזן על הפנים! מקווה שיבוא ביום שישי לתת שואו. אתכם הוא לא לוקח, אבל אותנו, האנשים הקטנים, הוא שם בכיס הקטן. פשוט לא להאמין.

*Trinity*

New member
הרכב...

סה"כ חיפושית, לא משהו רציני, ונהג עלום שם. אלייתים עשה 27 שניות והוא עשה 36. יש מצב שישפר זמנים בתנאי אור יום ולאחר כמה סיבובי אימון להכרת המסלול. (לפי ניר, כבר עלתה אימפרזה טורבו על המסלול ועשתה זמנים דומים לשלכם
- 28 בערך) מנצל"שית: יש תכנון לצבוע את השיפועים סביב המדרכות במסלול בצבע אדום לבן. האם צבע שכזה לא יגרום לשיפועים להיות חלקים בצורה מסוכנת??

MAX D

New member
תלוי בצבע-

הצבע שמישתמשים בכבישי ישראל הוא גם לגיטימי לפי התקן העולמי, א-ב-ל כדי לחסוך בצבע מוסיפים שמן ומיים לתירכובת ולכן הוא כל כך מחליק. ד"א- כרגע קיבלתי SMS מסלקום "האים אתה רוצה סליידרים של לוסיאנה" מישהו קונה?

Le Duke

New member
בדיוק קראתי כתבה במגזין SM על

מבחן השוואתי במסלול בין KTM Factory Replica לבין Mitsubishi Evo VII KTM Factory Replica 72hp 114kg (120mph (depending on gearing best lap: 1m20s Mitsubishi Evo VII 276hp 1300kg (135mph (depending on gearing best lap: 1m32s המסלול: Rockingham Motor Sppedway בבריטניה (מסלול חדש יחסית ופתוח - שתי נקודות בלימה חזקות בלבד)ץ רוכב האופנוע היה אדי סמית' על אופנוע האישי (הרבה קרבון וטיטניום) שעולה כשישית מהמיצובישי המשופרת (מערכת הבולמים לבדה עולה כמעט 20,000 ליש"ט).

*Trinity*

New member
בררתי - שווה 6,500 ש"ח לאחר שיפורים

אמנם לא לוקח אתכם, אבל מתקרב. למרות הכל, אני מעדיפה את האופנוע שלי (שלא תחשבו שעברתי צד חס וחלילה).

כRובי

New member
אפשר הערה ?

הבחור בחיפושית נוהג בצורה מאוד לא רלוונטית לכביש הציבורי. תגידי לו שירכוש SM ויפסיק לסכן, להפחיד ולנער נהגים שקטים בדרכם לארוחת ערב ביום שישי. (ואם אני כבר בMODE "מטיף" - את לא מוסיפה לעצמך כבוד, או יכולת נהיגה, בניסיונותייך לרדוף אחריו בפחית הפרטית שלך).

45degrees

New member
אפשר הארה?

אז מה? אני מקנא בבחור בחיפושית כל יום איזה פעם פעמיים. הוא נהנה מהחיים. נהנה כמו שצריך. בלי קשר לחיפושית עצמה - מתי פעם אחרונה נתקלת על כבישי ישראל במכונית שמסוגלת לייצר פאן ברמות גבוהות ללא מהירויות גבוהות מאוד? אין הרבה מכוניות כאלה, המיאטה או ה Z3 הם אולי אחרונות הגזע. מכוניות כמו הפיאט X1/9 האלפות הקלאסיות (עם ההנעה האחורית והגיר מקדימה), אפילו ה BMW 325 הראשונות כבר לא נוסעות כמעט כיום. מכוניות אלה ידעו לתת לנהג לבצע דברים מיוחדים במהירות נמוכה ללא סיכון גדול. ההבדל בין מכוניות כאלה לבין ה STI/EVO הוא ממש כמו ההבדל בין סופרמוטו ל R1. בעיני - החיפושית המדוברת היא התגלמות התשוקה הנ"ל - הנאה טהורה ללא סיכון גדול. שורה תחתונה? גם אני רוצה כזו.

כRובי

New member
מה הקשר בין מחט לת%ת? ../images/Emo4.gif

כתבתי משהו על הבחירה שהוא עשה במכונית? כתבתי משהו שקרוב לכך בכלל? דיברתי על הדרך בה ראיתי אותו נוהג ועל הדרך בה טריניטי התאמצה להדביק אותו (בכביש עירוני, עמוס ברכבים, ביום שישי בערב)

45degrees

New member
אני רואה קשר בין סוג הרכב

לסוג הנהיגה בכביש, כמו בכביש צריך תמיד להיזהר - גם כשנוהגים חזק.

כRובי

New member
אין שום קשר בין סוג הרכב לסוג

הנהיגה - הוא לא נהג באופן שונה מילד ש"חם על הגז" עם יונדאי אקסנט של אמא (משופרת עם מדבקת NO FEAR) או נער עם המזדה לנטיס של אבא (עם פיצול ל-2 של יציאת דוד הפליטה). ומצטער, אבל לעבור נתיבים בפראות, מימין לשמאל, 50 מטר לפני רמזור אדום ומהר לבלום לפני הטנדר שלפנייך, לא נחשב מבחינתי - "לנהוג חזק".

*Trinity*

New member
יקירי

הוא אכן נוהג כמו משוגע והערתי לו על כך מספר פעמים. אני לעומת זאת נוהגת רגוע יותר, למרות שמה שראית ביום שישי אכן מאפיין את הנהיגה שלי בפחית בלי קשר לרדיפות. לדעתי, תגובתך לא במקומה ובעיקר לא נסיון הפגיעה בכבודי, כיוון שכבוד אינו קשור לצורת נהיגה. אם תרצה, נוכל להשוות את כמות התאונות שלי לעומת שלך (אני מניחה שאנחנו נמצאים זמן זהה על הכביש). בנוסף, אני לא רואה אותך מעיר בצורה שכזו לרוכבים בנס הרים \ ליאון \ סדום ערד, ושאר כבישי ישראל שמסכנים אמנם בעיקר את עצמם אך לאחר שיחה עם חברה הבנתי שרמת החרדה של נהגי המכוניות עולה בצורה משמעותית כשהם נעקפים ע"י אחד כזה. תודה על תגובתך, היא אינה במקומה (בעיקר לא הניסוח).

למעלה