טוב משעמם לי

shira245

New member
סטאגדוש דוש דוש

איך קוראים לך? שירה האם אתה אוהב את השם הזה? נראה לי שכן. איך היית רוצה שיקראו לך? יונתן
טוב לי עם שירה:| למה? כי יונתן שם יפה אבל אני בת ככה שזה בעייתי. האם יש לך אחים?יאפ כן? כמה? שלושה.אחד בן 27 אחת בת 22 ואחד בן 9. לא? היית רוצה אחים? (כשאני אומרת אחים אני מתכוונת גם לאחיות) איך קוראים לבצפר שלך? אני לא בביה"ס אבל
באיזה כיתה אתה? כיתת החיים? באיזה כיתה היית רוצה להיות? אבל סיימתי ביה"ס! למה? אם אתה בכיתה ט' ומטה אתה מפחד מהבגרויות והעומס בכיתות היותר גבוהות? אם אתה בכיתות י' ומעלה היית רוצה לחזור לכיתות הקודמות? איזה מקצוע אהוב עליך?פילוסופיה למה? כי זה מעניין? איזה מקצוע שנוא עליך? ביולוגיה.אבל פרשתי ביא'
למה? כי זה מקצוע מעצבן. מה המורה האהוב עליך? המורה לפילוסופיה
והמחנך
<לשניהם> למה? כי הם כלי עולם? מתי אתה מסיים בצפר בימים הרגילים? 3:15 היית רוצה לחזור לילדות? לא למה? כי מי רוצה לחזור לבית ספר? מה הזכרון הכי טוב בחיים שלך? קיץ 2004
והכי רע? איזה לילה אחד. פאדיחה שאתה זוכר? שהשמצתי את המורה למתמטיקה והבן שלה היה שם. אם אין אז זרוק אחת שעולה לך בראש? פאדיחה אחת שלא היית רוצה שבחיים יקרה לך: לאדעת בד"כ אתה אוהב לאכול? שניצל למה? כי זה טעים איזה מאכל הכי אהוב עליך? שניצל איזה מאכל אתה נמנע מלהתקרב אליו? מרק עדשים איזו שתיה הכי אהובה עליך? מים איזו שתיה אתה נמנע מלהתקרב אליה? קולה אתה בנאדם חכם? לא ומצטיין? לא יש לך מורים פרטיים, תגבורים, או כל דבר דומה? לא אתה על תרופות? לפעמים למה לא? למה כן? היית רוצה להיות על תרופות? בוודאי יש תרופות טעימות שטעמת בחיים שלך? בוודאי יודע מה זה סימס? כן אוהב סימס? לא יודעת יש סימס? לא למה? כובע עף לגובה? משתתף בפורום סימס? לא למה לא? גש מיד!! סטאגדוש דוש (המלצה סמויה) יודע אנגלית טוב? נראה לי. שאלון חמדמד? ממש לא. מעשן? לא מצחיק? אני?מה פתאום. ציין תכונות שיש לך? טיפשה ולא מצחיקה? ציין תכונות אידיאליות: טיפשה ולא מצחיקה? הגדר שנינות חדות? הגדר חוסר טאקט להגיד שהשאלון הזה דפוק לאללה הגדר את עצמך בקיצור דפוקה לאללה? ואיך השאלון? דפוק לאללה?

unnicked

New member
יונתן זה שם יפה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אבל חבר שלי אומר שזה שם של ערס....
נכון שזה לא נכון?!

האמ... ../images/Emo66.gif

איך קוראים לך? ליאת. האם אתה אוהב את השם הזה? בדר"כ כן. איך היית רוצה שיקראו לך? טוב לי ככה. למה? האם יש לך אחים? כן. כן? כמה? 5. לא? היית רוצה אחים? יש לי מספיק, תודה. (כשאני אומרת אחים אני מתכוונת גם לאחיות) איך קוראים לבצפר שלך? סיימתי.
באיזה כיתה אתה? באיזה כיתה היית רוצה להיות? עזבו אותי, סוף סוף סיימתי. למה? אם אתה בכיתה ט' ומטה אתה מפחד מהבגרויות והעומס בכיתות היותר גבוהות? אם אתה בכיתות י' ומעלה היית רוצה לחזור לכיתות הקודמות? לא. איזה מקצוע אהוב עליך? לשון ותאטרון. למה? לשון כי זה כיף (כן, כבר אמרו לי שאני פסיכית
), ותאטרון כי זה הדבר הכי מדהים בעולם. איזה מקצוע שנוא עליך? מתמטיקה. למה? יש צורך להסביר? מה המורה האהוב עליך? תלוי מתי... המחנכות שלי מהחטיבה והתיכון בראש הרשימה. למה? כי הן נחמדות? מתי אתה מסיים בצפר בימים הרגילים? די. היית רוצה לחזור לילדות? הרבה פעמים כן. למה? כי התמימות של הילדות זה אחד הדברים הכי יפים שיש, וכ"כ חבל שזה נעלם עם השנים. מה הזכרון הכי טוב בחיים שלך? והכי רע? פאדיחה שאתה זוכר? אם אין אז זרוק אחת שעולה לך בראש? פאדיחה אחת שלא היית רוצה שבחיים יקרה לך: כל פאדיחה. בד"כ אתה אוהב לאכול? כן. למה? כי זה טעים. איזה מאכל הכי אהוב עליך? ספגטי. איזה מאכל אתה נמנע מלהתקרב אליו? פטריות, כל מיני סוגי דגים. איזו שתיה הכי אהובה עליך? דיאט קולה, אייס קפה. איזו שתיה אתה נמנע מלהתקרב אליה? מיץ עגבניות? אתה בנאדם חכם? אני מקווה. ומצטיין? תלוי במה. יש לך מורים פרטיים, תגבורים, או כל דבר דומה? לא. אתה על תרופות? לא. למה לא? כי הכי טוב טבעי. היית רוצה להיות על תרופות? לא. יש תרופות טעימות שטעמת בחיים שלך? בטח. הסירופ אקמול של הילדים. יודע מה זה סימס? כן. אוהב סימס? לא שיחקתי אף פעם. יש סימס? לא. למה? כי אנחנו כאן בשבילך. משתתף בפורום סימס? לא. למה לא? גש מיד!! לא רוצה. (המלצה סמויה) יודע אנגלית טוב? כן. שאלון חמדמד? לא.
מעשן? לא. מצחיק? לפעמים. ציין תכונות שיש לך? חוסר החלטיות. ציין תכונות אידיאליות: דבקות במטרה, חוש הומור, צניעות. הגדר שנינות הגדר חוסר טאקט הגדר את עצמך בקיצור ואיך השאלון? מעיק משהו.

G A L 17

New member
אני

איך קוראים לך? גל האם אתה אוהב את השם הזה? כו האם יש לך אחים? 2 אחיות , הייתי מת לאח ... איך קוראים לבצפר שלך? מקיף ו' באיזה כיתה אתה? סיימתי באיזה כיתה היית רוצה להיות? כל התיכון מההתחלה למה? כי זו כל כך התקופה הכי טובה בחיים אם אתה בכיתות י' ומעלה היית רוצה לחזור לכיתות הקודמות? לההה זה קטן מדי איזה מקצוע אהוב עליך? ספורט , ספרות למה? לא יודע , פשוט התחברתי לזה.. איזה מקצוע שנוא עליך? ביולוגיה למה? המורה ... מה המורה האהוב עליך? ספרות למה? מורה מדהימה !!! מתי אתה מסיים בצפר בימים הרגילים? סיימתי כבר בית ספר!!! היית רוצה לחזור לילדות? לפעמים ... מה הזכרון הכי טוב בחיים שלך? אליפות ליגת נערים? והכי רע? מוות של אדם קרוב פאדיחה שאתה זוכר? מממ אם זה לא אמיתי זה נחשב? יש מישהו שדומה לי שהשתכר עד מוות בברקה ביום שבת , וכולם חושבים שזה אני וצוחקים עלי :( פאדיחה אחת שלא היית רוצה שבחיים יקרה לך: שיפלו לי הבגדים או משהו ? בד"כ אתה אוהב לאכול? כל כך .... למה? כי זה טעים ? איזה מאכל הכי אהוב עליך? קוסקוס איזה מאכל אתה נמנע מלהתקרב אליו? מאכלים רוסים איזו שתיה הכי אהובה עליך? לימונדה איזו שתיה אתה נמנע מלהתקרב אליה? קפה אתה בנאדם חכם? מממ לא נעים לענות על זה ומצטיין? כן!!! יש לך מורים פרטיים, תגבורים, או כל דבר דומה? היה כשלמדתי... אתה על תרופות? נקסט!!! יודע מה זה סימס? כן אוהב סימס? לא יש סימס? לאחותי יודע אנגלית טוב? ברמה מספקת .. מעשן? לא מצחיק? לפעמים הגדר שנינות - סת' כהן הגדר חוסר טאקט- לבקש מסרק מקירח ? הגדר את עצמך בקיצור - פרפקציוניסט

E u t e r p e

New member
מאכלים רוסים../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

טוב אני אפסיק גל איך היה הצוםםם?

G A L 17

New member
אין לי שום דבר נגד רוסיים...

ההפך , כמה מהחברים הטובים שלי רוסים אבל המאכלים שלהם ? לא הייתי אוכל את זה גם אם זה היה הדבר היחיד שהיה לי... לגבי הצום ? היה ממש אחלה , התחיל ממש רע , קבעתי עם אנשים ב12 , כמובן שנרדמתי ואין פלאפונים או שעונים מעוררים אז פשוט המשכתי לישון , פתאום אני קם רואה 1 , התארגנתי מהר יצאתי להפתעתי ראיתי את חברים שלי עדין יושבים ומחכים חחח זה היה לא נעים .. ואחרי זה סתם הסתובבתי עד איזה 4פגשתי המון חברים שהתגייסו וסתם אנשים שלא ראיתי הרבה זמן , מה שהיה ממש נחמד , אחרי זה פגשתי מישהי לקחתי חבר והלכתי איתה ועם חברות שלה לשחק מונופול (אגב גם טאקי משחק נחמד) , וזהו ... קצת בית כנסת , קצת ספר (מלאכים ושדים ספר מדהים) והצום עבר בלי שהרגשתי

למעלה