סטאגדוש דוש דוש
איך קוראים לך? שירה האם אתה אוהב את השם הזה? נראה לי שכן. איך היית רוצה שיקראו לך? יונתן
טוב לי עם שירה:| למה? כי יונתן שם יפה אבל אני בת ככה שזה בעייתי. האם יש לך אחים?יאפ כן? כמה? שלושה.אחד בן 27 אחת בת 22 ואחד בן 9. לא? היית רוצה אחים? (כשאני אומרת אחים אני מתכוונת גם לאחיות) איך קוראים לבצפר שלך? אני לא בביה"ס אבל
באיזה כיתה אתה? כיתת החיים? באיזה כיתה היית רוצה להיות? אבל סיימתי ביה"ס! למה? אם אתה בכיתה ט' ומטה אתה מפחד מהבגרויות והעומס בכיתות היותר גבוהות? אם אתה בכיתות י' ומעלה היית רוצה לחזור לכיתות הקודמות? איזה מקצוע אהוב עליך?פילוסופיה למה? כי זה מעניין? איזה מקצוע שנוא עליך? ביולוגיה.אבל פרשתי ביא'
למה? כי זה מקצוע מעצבן. מה המורה האהוב עליך? המורה לפילוסופיה
והמחנך
<לשניהם> למה? כי הם כלי עולם? מתי אתה מסיים בצפר בימים הרגילים? 3:15 היית רוצה לחזור לילדות? לא למה? כי מי רוצה לחזור לבית ספר? מה הזכרון הכי טוב בחיים שלך? קיץ 2004
והכי רע? איזה לילה אחד. פאדיחה שאתה זוכר? שהשמצתי את המורה למתמטיקה והבן שלה היה שם. אם אין אז זרוק אחת שעולה לך בראש? פאדיחה אחת שלא היית רוצה שבחיים יקרה לך: לאדעת בד"כ אתה אוהב לאכול? שניצל למה? כי זה טעים איזה מאכל הכי אהוב עליך? שניצל איזה מאכל אתה נמנע מלהתקרב אליו? מרק עדשים איזו שתיה הכי אהובה עליך? מים איזו שתיה אתה נמנע מלהתקרב אליה? קולה אתה בנאדם חכם? לא ומצטיין? לא יש לך מורים פרטיים, תגבורים, או כל דבר דומה? לא אתה על תרופות? לפעמים למה לא? למה כן? היית רוצה להיות על תרופות? בוודאי יש תרופות טעימות שטעמת בחיים שלך? בוודאי יודע מה זה סימס? כן אוהב סימס? לא יודעת יש סימס? לא למה? כובע עף לגובה? משתתף בפורום סימס? לא למה לא? גש מיד!! סטאגדוש דוש (המלצה סמויה) יודע אנגלית טוב? נראה לי. שאלון חמדמד? ממש לא. מעשן? לא מצחיק? אני?מה פתאום. ציין תכונות שיש לך? טיפשה ולא מצחיקה? ציין תכונות אידיאליות: טיפשה ולא מצחיקה? הגדר שנינות חדות? הגדר חוסר טאקט להגיד שהשאלון הזה דפוק לאללה הגדר את עצמך בקיצור דפוקה לאללה? ואיך השאלון? דפוק לאללה?
איך קוראים לך? שירה האם אתה אוהב את השם הזה? נראה לי שכן. איך היית רוצה שיקראו לך? יונתן