טוב משעמם לי

Dawson girl

New member
טוב משעמם לי ../images/Emo2.gif

אז לכל הכופרים למיניהם, המשועממים, או אלה שיגיעו רק אחרי הצום (
)- שאלון
אינג'וי. איך קוראים לך? האם אתה אוהב את השם הזה? איך היית רוצה שיקראו לך? למה? האם יש לך אחים? כן? כמה? לא? היית רוצה אחים? (כשאני אומרת אחים אני מתכוונת גם לאחיות) איך קוראים לבצפר שלך? באיזה כיתה אתה? באיזה כיתה היית רוצה להיות? למה? אם אתה בכיתה ט' ומטה אתה מפחד מהבגרויות והעומס בכיתות היותר גבוהות? אם אתה בכיתות י' ומעלה היית רוצה לחזור לכיתות הקודמות? איזה מקצוע אהוב עליך? למה? איזה מקצוע שנוא עליך? למה? מה המורה האהוב עליך? למה? מתי אתה מסיים בצפר בימים הרגילים? היית רוצה לחזור לילדות? למה? מה הזכרון הכי טוב בחיים שלך? והכי רע? פאדיחה שאתה זוכר? אם אין אז זרוק אחת שעולה לך בראש? פאדיחה אחת שלא היית רוצה שבחיים יקרה לך: בד"כ אתה אוהב לאכול? למה? איזה מאכל הכי אהוב עליך? איזה מאכל אתה נמנע מלהתקרב אליו? איזו שתיה הכי אהובה עליך? איזו שתיה אתה נמנע מלהתקרב אליה? אתה בנאדם חכם? ומצטיין? יש לך מורים פרטיים, תגבורים, או כל דבר דומה? אתה על תרופות? למה לא? היית רוצה להיות על תרופות? יש תרופות טעימות שטעמת בחיים שלך? יודע מה זה סימס? אוהב סימס? יש סימס? למה? משתתף בפורום סימס? למה לא? גש מיד!! (המלצה סמויה) יודע אנגלית טוב? שאלון חמדמד? מעשן? מצחיק? ציין תכונות שיש לך? ציין תכונות אידיאליות: הגדר שנינות הגדר חוסר טאקט הגדר את עצמך בקיצור ואיך השאלון?

Dawson girl

New member
נה נה

איך קוראים לך? נעמי האם אתה אוהב את השם הזה? הוא פסדר
למדתי להשלים איתו איך היית רוצה שיקראו לך? לא רוצה למה? ככה האם יש לך אחים? יאפ כן? כמה? 1, גדולה לא? היית רוצה אחים? אחים גדולים כן
(כשאני אומרת אחים אני מתכוונת גם לאחיות) אני התכוונתי לאח גדול איך קוראים לבצפר שלך? ביצפר? מה זה?
באיזה כיתה אתה? כנ''ל באיזה כיתה היית רוצה להיות? עד שסיימתי אני רוצה לחזור?
למה? ^^ אם אתה בכיתה ט' ומטה אתה מפחד מהבגרויות והעומס בכיתות היותר גבוהות? אם אתה בכיתות י' ומעלה היית רוצה לחזור לכיתות הקודמות? לא
איזה מקצוע אהוב עליך? עיתונאות
למה? כי זה ה-מקצוע איזה מקצוע שנוא עליך? מתמטיקה למה? מה המורה האהוב עליך? למה? מתי אתה מסיים בצפר בימים הרגילים? היית רוצה לחזור לילדות? לפעמים למה? כי לא כיף בחיים האמיתיים :| מה הזכרון הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת יש הרבה והכי רע? כנ''ל פאדיחה שאתה זוכר? אין לי פאדיחות כ-א-ל-ה אם אין אז זרוק אחת שעולה לך בראש? סתם, אני פדיחה מהלכת
פאדיחה אחת שלא היית רוצה שבחיים יקרה לך: משו עם מחזור
בד"כ אתה אוהב לאכול? יאפ
למה? כי זה טעים איזה מאכל הכי אהוב עליך? פיצה, פסטה, תפו''א נוסח כרמיצ
איזה מאכל אתה נמנע מלהתקרב אליו? ברוקולי ושאר ירקות דוחים איזו שתיה הכי אהובה עליך? מיץ או קולה או אייס טי איזו שתיה אתה נמנע מלהתקרב אליה? אלכוהול כבד אתה בנאדם חכם? נראה לי ומצטיין? הייתי יש לך מורים פרטיים, תגבורים, או כל דבר דומה? היו אתה על תרופות? כן אבל לא תרופות תרופות
ויטמינים וכזה למה לא? היית רוצה להיות על תרופות? לא :| יש תרופות טעימות שטעמת בחיים שלך? לא
יודע מה זה סימס? ברור אוהב סימס? לא משחקת בזה יש סימס? יש איזה גרסא של סים סיטי, ממש ישנה
למה? משתתף בפורום סימס? לא למה לא? גש מיד!! לא
(המלצה סמויה) יודע אנגלית טוב? לא ממש
שאלון חמדמד? כן
מעשן? חלילה מצחיק? ככה אומרים ציין תכונות שיש לך? פרפקציוניזם, מלחמה בטחנות רוח, דרמה קווין ציין תכונות אידיאליות: בעלת יכולת לזרום (
), קלילה הגדר שנינות: חוש הומור מתובל בחוכמת רחוב הגדר חוסר טאקט: דבר שיכול לפעמים לעזור ולפעמים לא הגדר את עצמך בקיצור: יצורה ואיך השאלון? חביב

E u t e r p e

New member
כופרת זה שקסי../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

איך קוראים לך? דיוסה האם אתה אוהב את השם הזה?סי איך היית רוצה שיקראו לך?לאדעת למה?בחייאת, די האם יש לך אחים?כן כן?כןןן
כמה?2 (כשאני אומרת אחים אני מתכוונת גם לאחיות)אני גאה בך
איך קוראים לבצפר שלך?דה סקול אוף לייף באיזה כיתה אתה?י''ב באיזה כיתה היית רוצה להיות?א למה?כובע אם אתה בכיתות י' ומעלה היית רוצה לחזור לכיתות הקודמות?כן איזה מקצוע אהוב עליך?אמנות ופכיסולוגיה
למה?כי זה כיף, וזה מעניין.שלום תודה. איזה מקצוע שנוא עליך?ספורט,אמ.. ספרות..אוף, אני כבר לא יכולה להגיד תנך
למה?גרב מה המורה האהוב עליך?למתמטיקה, היא חמודה:] למה?^ מתי אתה מסיים בצפר בימים הרגילים?זה לא קבוע, השאלות האלה מציקות לי נו היית רוצה לחזור לילדות?כ-ן למה?מה למה? זה פסיכולוג עכשיו? הכל למהלמה מה הזכרון הכי טוב בחיים שלך?נמש, בחייאת עם השאלון הזה:|. והכי רע? פאדיחה שאתה זוכר?ממ.. הא, פעם נפלתי במדרגות בבצפר
,זה היה משעשע. אם אין אז זרוק אחת שעולה לך בראש?נו דייי פאדיחה אחת שלא היית רוצה שבחיים יקרה לך: בד"כ אתה אוהב לאכול?תלוי מה למה איפו כמה למה?דייייי עם הלמה הזה איזה מאכל הכי אהוב עליך?פיצה ופסטה איזה מאכל אתה נמנע מלהתקרב אליו?בשר למיניהם איזו שתיה הכי אהובה עליך?מיץ פטל איזו שתיה אתה נמנע מלהתקרב אליה?אלכוהולית למינהים
אתה בנאדם חכם?מי מגדיר מה זה בנאדם לכם?
ומצטיין?סתמי יש לך מורים פרטיים, תגבורים, או כל דבר דומה?לא אתה על תרופות?לא,אבל בקרוב אתה תהיה למה לא? היית רוצה להיות על תרופות?כרגע,כן. יש תרופות טעימות שטעמת בחיים שלך?מוקוליט
יודע מה זה סימס?כן.. O_ם אוהב סימס?מתה עליהם אלוהים ינצור נשמתם יש סימס?כן למה?מה למה מההההההההההההההההה משתתף בפורום סימס?לא למה לא? גש מיד!!ס-ת-מ-י (המלצה סמויה)מה סמוי בזה? יודע אנגלית טוב?כן שאלון חמדמד?ממש לא מעשן?לא מצחיק?מדיי פעם ציין תכונות שיש לך? ציין תכונות אידיאליות: הגדר שנינות: אני נראית לך מילון? הגדר חוסר טאקט הגדר את עצמך בקיצור: כרגע, עצבנית
ואיך השאלון?דפוק שלום תודה.

*עונה*

איך קוראים לך? רגינה. האם אתה אוהב את השם הזה? הוא בסדר. הייתה תקופה ששנאתי אותו. איך היית רוצה שיקראו לך? חחחח... אין לי מושג :) למה? כי אין לי? האם יש לך אחים? כן. כן? כמה? 2 אחיות גדולות. (כשאני אומרת אחים אני מתכוונת גם לאחיות) איך קוראים לבצפר שלך? לבצפר שלמדתי בו קראו "אורט" (כמה מקורי) באיזה כיתה אתה? אני "בוגר אורט" (או לפחות ככה אמרה הסיכה שקיבלנו בסוף שנה... באיזה כיתה היית רוצה להיות? י' למה? כדי לשפר דברים שהפסדתי או הרסתי. אם אתה בכיתות י' ומעלה היית רוצה לחזור לכיתות הקודמות? [תשובה מעל] איזה מקצוע אהוב עליך? המקצוע שהיה הכי אהוב עליי בתיכון היה ביולוגיה :) למה? בגלל האווירה בשיעור. איזה מקצוע שנוא עליך? פיסיקה. למה? בגלל המורה שגרם לי לעזוב את המסלול :/ מה המורה האהוב עליך? אין יצור כזה. למה? כי "לא בבית ספרנו" מתי אתה מסיים בצפר בימים הרגילים? מממ... אני בבית :) היית רוצה לחזור לילדות? לפעמים. למה? כי אולי הכל היה שונה? מה הזכרון הכי טוב בחיים שלך? לא'דעת... והכי רע? נמנעת מלענות. פאדיחה שאתה זוכר? שדפקתי למישהו מרפק בפרצוף קצת אחרי הנשיקה הראשונה שלנו. פאדיחה אחת שלא היית רוצה שבחיים יקרה לך: נמנמ... להפליץ בחדר מלא אנשים שאחראים לעתיד שלך ושהם יידעו שזאת אני. בד"כ אתה אוהב לאכול? כן :) למה? כי זה טעים ^^ איזה מאכל הכי אהוב עליך? כמעט כל דבר שהוא אכיל... חחח... אבל כנראה שפיצה. איזה מאכל אתה נמנע מלהתקרב אליו? *איק* לא יודעת... אני נמנעת מכל מאכל שנראה לי לא בסדר. איזו שתיה הכי אהובה עליך? מיץ מסוג כלשהו :) במיוחד אם זה של פירות יער. איזו שתיה אתה נמנע מלהתקרב אליה? חלב
אתה בנאדם חכם? אומרים שכן :/ לפעמים. ומצטיין? תלוי באיזה מקצוע. יש לך מורים פרטיים, תגבורים, או כל דבר דומה? לא. אתה על תרופות? אני על הכדורים הכחולים... לפעמים גם קצת על הירוקים-אדומים אבל זה רק במקרים ממש גרועים. למה לא? למה לא מה? היית רוצה להיות על תרופות? אבל... אבל... כחולים... ירוקים-אדומים... יש תרופות טעימות שטעמת בחיים שלך? בדרך כלל התרופות של הנגד כאבי גרון הן בין הטעימות יחסית לשאר. יודע מה זה סימס? יא :) אוהב סימס? יא :) יש סימס? אינדיד. למה? כי זה מעביר את הזמן. משתתף בפורום סימס? נההה... למה לא? גש מיד!! כי הרב שם דברים טיפשיים של תחרויות? (המלצה סמויה) יודע אנגלית טוב? יס איימ אם. שאלון חמדמד? יש כזה דבר? מעשן? לא. אם כי יצא לי לעשן. מצחיק? לעיתים רחוקות... איי ת'ינק.... אני לא מנסה בכוונה בכל מקרה. ציין תכונות שיש לך? *פלאשבק שאלון צבאי*
ציין תכונות אידיאליות: אין דבר אידיאלי :/ הגדר שנינות- לדעת לאמר את הדבר הנכון ברגע הנכון. הגדר חוסר טאקט- בדיוק ההיפך. לאמר את הדבר הלא נכון ברגע הכי לא מוצלח. הגדר את עצמך בקיצור- אני :) ואיך השאלון? סביר...

../images/Emo9.gifבהחלט

שמיים בירים... חוף ים... בחור חמוד... הנשיקה הראשונה בינינו... והצרפק שלי בפנים שלו... פשוט מושלם

שאלון נחמד!../images/Emo105.gif

איך קוראים לך?טל האם אתה אוהב את השם הזה?הוא בסדר... איך היית רוצה שיקראו לך?שולה! סתאםםם,לא יודעת למה?ככה האם יש לך אחים?יותר מדי כן? כמה? 3 אחים בנים ומעצבנים
לא? היית רוצה אחים? הייתי רוצה אחיות! (כשאני אומרת אחים אני מתכוונת גם לאחיות) איך קוראים לבצפר שלך? החיים(אח..כמה שאני עמוקה) באיזה כיתה אתה?פחחחחחחחחח באיזה כיתה היית רוצה להיות?אפחת למה?כי ביצפר זה רע אם אתה בכיתה ט' ומטה אתה מפחד מהבגרויות והעומס בכיתות היותר גבוהות? אם אתה בכיתות י' ומעלה היית רוצה לחזור לכיתות הקודמות?לא איזה מקצוע אהוב עליך? למה? איזה מקצוע שנוא עליך? למה? מה המורה האהוב עליך? למה? מתי אתה מסיים בצפר בימים הרגילים? היית רוצה לחזור לילדות?מממ....לא בטוחה למה?כי יש דברים נחמדים יותר ויש פחות מה הזכרון הכי טוב בחיים שלך?נראה לי פבואר 02 והכי רע?לא זכור לי... פאדיחה שאתה זוכר?לא זוכרת משו ספציפי אם אין אז זרוק אחת שעולה לך בראש?כנ"ל פאדיחה אחת שלא היית רוצה שבחיים יקרה לך:לא רוצה פאדיחות בכלל בד"כ אתה אוהב לאכול?כן למה?כי זה טעים
איזה מאכל הכי אהוב עליך?פלפלים ממולאים של אמא איזה מאכל אתה נמנע מלהתקרב אליו?חומוס,טחינה איזו שתיה הכי אהובה עליך?קולה איזו שתיה אתה נמנע מלהתקרב אליה?בירה לבנה! אתה בנאדם חכם?נראה לי.. ומצטיין?משתדלת יש לך מורים פרטיים, תגבורים, או כל דבר דומה? אתה על תרופות?חחחחחחחחח לא למה לא?למה כן? היית רוצה להיות על תרופות?לא יש תרופות טעימות שטעמת בחיים שלך?מוקסיפן!ייאמי! יודע מה זה סימס?ברוווווור אוהב סימס?ברווווווור יש סימס?ברווווור למה?ככה משתתף בפורום סימס?לא למה לא? גש מיד!!לא רוצה (המלצה סמויה) יודע אנגלית טוב?משתדלת שאלון חמדמד?די מעשן?חס וכרפס מצחיק?לא נראה לי ציין תכונות שיש לך?לא יודעת ציין תכונות אידיאליות:בכלליות? הגדר שנינות-חדות לשון(פחחחחחח) הגדר חוסר טאקט-להגיד דברים לא במקום הגדר את עצמך בקיצור לא יודעת ואיך השאלון?חמוד

למעלה