טוב, משהו רציני...

drnaji

New member
מה אני?

תעני לי מהר כי אני רוצה להתגלח (אל דאגה!זה לא מה שאת חושבת חחחחח אני עדיין בצבא ולכן צריך להתגלח) ואז לראות TV ולישון! בעצם אני זקוק לשיר שינה שלך (שירה שינה מדוסית אחרי הבילוי היומי יהפוך לטרנד אצלי מתישהו) כדי לישון טוב..

Paranoid Eyes

New member
אתה אתה ../images/Emo25.gif

והנה השיר שלי..: שיר ערש נגבי ביצוע: אריק איינשטיין מילים: יחיאל מוהר לחן: משה וילנסקי רוח, רוח על ביתנו וכוכב אורו צופן. אבא שם חורש שדותינו נומה, נומה, בן. למה, זה יחרוש בלילה ואותי לא ישן? אדמתנו בני, אין פנאי לה, נומה בן, נומה בן. יש דבר אורב באלם ותנים חורצים שוב שן אבא אי מותח תלם נומה, נומה בן. הן יחרוש בשדות המשק למה לו אקדח וסטן? אין חריש עמוק בלי נשק נומה בן, נומה בן. אופל, אופל בשדותינו והנר אורו קטן חשכה לא תפחידנו נומה, נומה בן. מה הקול אני שומע וטירטור מפחיד, סואן? זה הטרקטור ניר גומע נומה בן, נומה בן. *אני יודעת שאסור לשים את כל מילות השיר, אבל נקווה שאף אחד לא ישים לב* זה אחד השירים היפים שהוא מבצע שאני אוהבת
לילה טוב נאג'י בייב :)

drnaji

New member
תודה על השיר!

אני לא מת על אריק איינשטיין אבלהעיקר הכוונה. מקדיש לך את ערב כחול עמוק
של ריטה כהשיר שלי לפני שינה לסיוון
יאללה זזתי לגלחת את מה שהצבא רוצה שאגלח.. תתחילי להתרגל שלא אהיה כאן 3 ימים |שמירה ראושנה אחרי שהתחמקתי משמירות במשך שנה| לילה טוב דוסית

sutul

New member
גגגגאאאדדד אני שונא להתגלח

אם היה לי הכסף הייתי עושה לייזר/אפילציה בפנים כמו איזה טרנסג'נדרית

drnaji

New member
ספר לי על זה..כשהייתי סטודנט הייתי מתגלח רק

פעמיים בחודש..עכשיו כל 3 ימים אני חייב להתגלח והשבוע הזה היו לי כמה דיונים שהייתי חייב להתגלח כמעט כל יום |מקנא בכל הרוסים החלקים שלא מתגלחים|

זכוכיות

New member
האממ... אני יודעת שהאקס שלי בזמנו

"חתם על זקן" או משהו כזה, ומאז הוא לא מתגלח.... כלומר, לפעמים הוא כן, ברגילות ובתחילת סופי שבוע- כי עד שהוא חוזר כבר יש לו זקנקן חדש...

drnaji

New member
אני לא רוצה לחתום על זקן!זה עוד יותר מעצבן

מגילוח!צריך "לשמור" על הזקן וגם לזקן הצבאי יש סטנדרטים צבאים כאלו ואחרים חחח

sutul

New member
אויי בצבא היו לי פטורים הזויים

פטור זקן שסחבתי שנתיים היה לי פטור מיוחד שמתיר לי להשתזף על הגג של מגורי בנים בחמשוש והיה לי פטור להסתובב על מדי ב' בכל הארץ

drnaji

New member
אוי!יש לי חייל כמוך!יש לו פטור מכל דבר!

הכי מצחיק-יש לו פטור מישיבה ליותר משעה ופטור מעמידה ליותר מ15 שעה
אניווי,אני אפ פעם לא אבין איך אפשר להוציא פטורים כאלו או אחרים!

Paranoid Eyes

New member
גם אני לא אבין

אף פעם לא ניסיתי.. אם חושבים על זה אף פעם לא קיבלתי ג' בצבא.. לא ביקשתי אפילו ג' בצבא.. אם הייתי ממש על הפנים, המפקד שלי היה פשוט משחרר אותי לאוהל או למצודה שבה התגוררנו.

drnaji

New member
עצלן מזכיר לי את הסרט עידן הקרח!

סרט MUST! פשוט להקרע מצחוק מהסרט הזה! יאללה לילה טוב סיוון
שיהיה לך סופ"ש נעים

sutul

New member
אני חולה על ג'ון לגוזיאמו

השחקן שמדובב את העצלן הוא גם הליצן מהסרט ספון והוא שיחק את שני הג'ינים מהמיני סידרה "אלף לילה ולילה" בערוץ הולמרק

drnaji

New member
../images/Emo45.gif אחד המצחיקים!לא זכרתי את השם שלו אבל אם

אתה אומר שזה הוא אז..

למעלה