טוב מקס.............

MAX D

New member
אני אני אני!!!!!! ../images/Emo13.gif

אבל אני לא יכול לצאת למועדונים ודומייהם
בתי קפה, פאבים- בכיף

מקס אתה יודע מה בא לי עכשיו

אחת מההודעות המשעשעת שלך שמסוגלת לגרום לבן אדם לחייך גם כשהוא עצבני בכול מצב תודה בכול מקרה וטייגר אני חייבת לך היתנצלות אז סליחה ביי

MAX D

New member
אני ../images/Emo12.gif

אני לא משעשע בכלל- כשאני מדבר על קוצינגות חלליות בין כמה שטויות של הגורל אם מסתכלים לפי האינטגרל והמומנט, זה די הגיוני שהקרנפים מגיעים לאורגזמה סימבולית בצד שמאל כאשר התנינים מפהקים... אני מאוד רציני

tygger

New member
כן אני בטוח שאתה רציני...

כל היום. נו, אז איך היה אתמול? נהננו? אני חושב שבאופן כללי היום הזה הולך לי יופי. אחרי שבוע עבודה, אני חושב שאולי אני אמתין לאימוני מגרש כאשר תוכל לרכב שוב.

MAX D

New member
היה חביב

יש כיוון חזק לאזרחות אירופאית, פרטים פנים אל פנים. אתה תתחיל אימוני מגרש לפני, כשיגיע הקייץ, אני אגיע- אבל רק בשביל שנכסה יותר אנשים... כל אחד משניינו יעבוד עם מישהו אחר, יהיה יותר יעיל ויותר נוח, כשאני אחזור יהיה יותר נחמד, אבל זה מה יש בנתיים. LALA בחיפה כך שאולי מחר באיזור הצהריים +/- כנראה נעשה משהו

tygger

New member
יפה.

אני הולך לי אולי לראות איזה סרט. למסור משהו בעבודה הישנה שלך?

tygger

New member
../images/Emo46.gif

לא נראה לי שאני חוזר לראות שם יותר סרט. מעדיף לנסוע ללב המפרץ כבר ולקריון מאשר לשם עוד פעם.

tygger

New member
תראה, אין כל בעיה ללכת לשם,

זאת אומרת, אם אין לך בעיה להזיע בגלל שהם לא מפעילים את המזגנים באולם, למרות שיש שם 60 איש +/- וגם לפני זה היו מספר אנשים שם. גם כמובן שאם אין לך בעיה עם הריח הקליל שקיבל קורטוב של חמצמצות. רק תביא את פס הקול מהבית כי הרמקולים בצידי האולם לא עובדים אז רק המרכזי עובד בפול ווליום שגם לא ממש מצליח להגיע עד קצה האולם.

MAX D

New member
יאללה- אל תשב ככה סתם,

מכתב תלונה חריף- תמליץ עלי כמנהל...
סרטים חינם, פופקורן חינם.... }-} מה אתה אומר?

GS2003

New member
אני לא הולך להגיב לזה....

למה ? כי החלטתי להפסיק עם השטויות בפורום ! אני שובת רעב ! עד מתי ? עד שימאס לי. טו, די, נמאס לי. נו, כמה כבר אפשר לשבות רעב ? כבר שעה לא אכלתי פה... בכל אופן, בלי להרחיב, אני רק אגיד שאתה מזה טועה ! כאילו, לפחות קראת את מה שכתבת לפני שלחצת "שלח" ??? לא נראה לי. "לפי האינטגרל והמומנט" ?? מזה, שיעור אומנות ? מה אינטגרל ? אז אני מצטער אם הוא בילבל את צופיינו היקרים, אבל הכוונה הייתה... מקס יכול להיות משעשע שהוא רוצה. בעצם, לא מספיק שהוא רוצה, צריך גם שהבנין הירוק יתחבר לרשת האלחוטית של האווז של נילס הולגרסון בחזקת 2 ואח"כ שהקונגרס הציוני הראשון ידחה את העטירה של בג"צ נגד שיתוף ברזי כיבוי לבנים בבית ספר שהוא רק לבנות ובני מינן. וכל זה אם יבוא המשיח עם פרארי משופרת רצח עם נייטרו ושאר ירקות שקונים בעיקר בשוק מחנה יהודה אבל גם מתחת לקומקום, אבל לא חשוב, תודה בכל זאת, באתי באופניים. כן, רגע, נחזור לעניננו, איפה הינו ? אהה כן.. אז מספיק כבר עם השטויות בפורום !!! אתה מבין ?! די ! מספיק כבר ! חאלס ! אתה לא מבין שיש אנשים שזה מצחיק אותם ! די ! סליחה. זה היה הפיצול שדיבר עד עכשיו. מה איתך ? מה היום ? יש משהו ? (הנמר אמר) ונמר, מה עם מחר ? יש אימון ? באיזה שעה ? במיקום הסודי הרגיל ? (אתם יכולים לענות לשאלות אלו במסרים אישיים. תודה. ההנהלה.)

tygger

New member
לא בטוח,

לא בטוח עדיין. כמו שאמרתי בהודעה קודמת, אולי אני אמתין עד שמקס יחזור לאוכף על מנת לערוך אימוני מגרש. היו לי כמה מחשבות אבל המירוצים, העבודה ובאופן כללי מספר אנשים שכל פעם אומרים שיגיעו ואחר כך לא גרמו לי להבין שאולי יש משהו בלישון עד מאוחר בשבת. אתה רוצה מחר מגרש? אז אחרי צהריים. כבר לא חם מדי אז לפי דעתי זה אפשרי. אבל הבעיה היא שלא ממש ראיתי אף הודעה ב8 על זה.

למעלה