אני לא הולך להגיב לזה....
למה ? כי החלטתי להפסיק עם השטויות בפורום ! אני שובת רעב ! עד מתי ? עד שימאס לי. טו, די, נמאס לי. נו, כמה כבר אפשר לשבות רעב ? כבר שעה לא אכלתי פה... בכל אופן, בלי להרחיב, אני רק אגיד שאתה מזה טועה ! כאילו, לפחות קראת את מה שכתבת לפני שלחצת "שלח" ??? לא נראה לי. "לפי האינטגרל והמומנט" ?? מזה, שיעור אומנות ? מה אינטגרל ? אז אני מצטער אם הוא בילבל את צופיינו היקרים, אבל הכוונה הייתה... מקס יכול להיות משעשע שהוא רוצה. בעצם, לא מספיק שהוא רוצה, צריך גם שהבנין הירוק יתחבר לרשת האלחוטית של האווז של נילס הולגרסון בחזקת 2 ואח"כ שהקונגרס הציוני הראשון ידחה את העטירה של בג"צ נגד שיתוף ברזי כיבוי לבנים בבית ספר שהוא רק לבנות ובני מינן. וכל זה אם יבוא המשיח עם פרארי משופרת רצח עם נייטרו ושאר ירקות שקונים בעיקר בשוק מחנה יהודה אבל גם מתחת לקומקום, אבל לא חשוב, תודה בכל זאת, באתי באופניים. כן, רגע, נחזור לעניננו, איפה הינו ? אהה כן.. אז מספיק כבר עם השטויות בפורום !!! אתה מבין ?! די ! מספיק כבר ! חאלס ! אתה לא מבין שיש אנשים שזה מצחיק אותם ! די ! סליחה. זה היה הפיצול שדיבר עד עכשיו. מה איתך ? מה היום ? יש משהו ? (הנמר אמר) ונמר, מה עם מחר ? יש אימון ? באיזה שעה ? במיקום הסודי הרגיל ? (אתם יכולים לענות לשאלות אלו במסרים אישיים. תודה. ההנהלה.)