טוב מכיוון ...

Swicca

New member
טוב מכיוון ...

.. שהפורום קצת שקט ביום יומיים האחרונים ... >_> ... אז חשבתי להתחיל סקר קטן ... וככה גם נוכל ללכת שלב נוסף קדימה בלהכיר אחד את השני ... :) ... אז ככה מה היא צורת הכישוף המועדפת עליכם ולמה בחרתם דווקא בא ?! ... ^_^ ... קצר אבל יכול להיות מעניין ... אניוואי אז אני אתחיל ... אהמ אהמ ... כן .. אז צורת הכישוף שהכי נוח לי להשתמש בה היא כישופי נרות .. כן זה פשוט ופרקטי ולא צריך יותר מידי בשביל זה ואני אוהב נרות :p ..

האפור

New member
אמממ...

צורת הכישוף שאני הכי נמשך אליה היא כישוף טקסי, אני מניח שזה יותר בגלל שחיפשתי איזשהי דרך שהיא בנויה מסודרת היטב. וזה מתוך מחשבה שקודם אני אלמד דרך אחד שתהיה לי בסיס ושאני אבין מזה העניין הזה ואז אחר כך לפתח דרך שלי.

ToryMaster

New member
כנ"ל

פתאום קלטתי שהחלפת כינוי

P o M i K i

New member
אני משתמש בכישוף נמוך עכשיו

הוא גם יחסית קל ולי הוא נראה הכי הגיוני.

Weirdi

New member
צורת כישוף...

בשנים האחרונות עברתי הרבה צורות כישוף שונות... החלטתי שאני לא מבלטלת משהו עד שניסיתי אותו וראיתי מה התוצאות. אני חייבת להגיד שהתוצאות הכי טובות שהגעתי אליהן היו במאגיה טקסית, בגרסא הוויקנית. מעגל, כלים, נרות, אלמנטים וכדומה. כמה שזה היה אפקטיבי זה היה א-משעמם מידי ב- קל מדי. אחרי שהתנסתי הרבה החלטתי לשלב שיטות ולנסות כל מיני שילובים אקראיים. חלק מהדברים שאהבתי במיוחד- שימוש של דם (שלי, כמובן) בטקסים. מניעה עצמית של שינה\אוכל\מים בשביל להגיע לרמה גבוהה יותר. עבודה עם ה'ריק' [זה התפתח מתיאוריה שאני פיתחתי אחרי סםר שקראתי, ואז גיליתי שמישהו אחר חשב על זה לפני] ואנטי-חומר. אם אני עובדת עם אלמנטים אני אוהבת לעבוד בעיקר עם אש- כי זה מקור מדהים לאנרגיה, או עם מים [פרקטל טבעי]. ולפעמים, במצב רוח הנכון, אני אוהבת לעשות פיות:)

Envenom

New member
אממ..

אני עכשיו מתענין בעיקר בכישוף עם רוחות. כישוף טקסי היה קצת משעמם, טקסי למרבה האירוניה, מדי ולכן לא ממש משך אותי.. חוץ מזה, אני טיפוס שאוהב לחלק פקודות לאנשים, אז כיוון שראש ממשלה \ מפקד בצה"ל \ מורה \ שוטר \ כו' אני עדיין לא, אז רוחות זה הדבר הכי קרוב
ולמרות מה שאומרים על רוחות, הן נורא נורא חביבות ונחמדות. אה, והתחלתי גם ללמוד כישוף עם דרקונים אבל את זה עוד לא התחלתי ליישם..

A n g e l u s

New member
בלי שום קשר. |טי-וי|

אתה יכול בבקשה להפסיק עם הסמיילים\אנימה\מנגה? זה ממש מפריע לקריאת ההודעה ונותן משמעויות שונות, תאמין לי, תפסיק עם זה (זה בסדר, אבל לא כל 2 מילים
) וההודעה שלך תיראה הרבה יותר בוגרת.

jock

New member
^_^

אני נמשכת לכישוף טקסי, למרות שאני בדרך כלל לא חושבת על הסוגים, אני משלבת איך שנראה לי נכון לעשות. אממ... טוהר, נכון? מאיפה אתה משיג חומר עד כישוף עם דרקונים? זה מעניין אותי... אולי לא ליישם, אבל לדעת.

אני עוסק

במאגיה "נמוכה",אבל בחופש אני מתכוון לשלב בה,אם לא לעבור סופית,לטקסית. יש מאמר במאמרי הפורום על כישוף עם דרקונים,ובסוף מומלץ הספר של טוהר קורא..קראי את המאמר לפני שאת רוכשת את הספר. חביב הקסם

jock

New member
מוזר, קראתי את המאמר בעבר

^ | חרוז! ^_^ אבל לא הבנתי הרבה... כנראה שזה היה לפני יותר מידי זמן. אני אקרא אותו שוב. תודה בכל אופן^^

Envenom

New member
ספר מקיטארו

Dancing With Dragon ואתר שיש בו ספרים מלאים בחינם (לא רק על מאגיה): www.Abika.com

מאגיה נמוכה ומאגיה גבוהה

לקוח מתוך המאמר של אילן (מוסרסקי) ב)חלוקה לפי מקור העוצמה : 1) מאגיה גבוהה – המאגיה הגבוהה נקראת כך לא משום שהיא טובה יותר מהמאגיה הנמוכה אלא שהיא משתמשת בכוחות רוחניים גדולים (אלים, מלאכים ואפילו שדים) לצורך מטרות שונות. 2) מאגיה נמוכה – מאגיה אשר משתמשת באנרגיות נמוכות (יסודות, נרות, מראות וכו'...) לצורך מטרות שונות. *ניתן להשתמש בשני הסוגים לצרכי אותן המטרות לפעמים. יש הטוענים כי השמות נובעים מכך שמאגיה נמוכה מקורה בכפרים שבשפלות ובמישורים, בעיקר קסם פולקלורי, ושהמאגיה הגבוהה מקורה בערים הגדולות שבימי הביניים אכן היו בד"כ על גבעות או הרים. כמו כן, הסבר נוסף ניתן שמאגיה נמוכה שמשה את חסרי ההשכלה הפורמלית ושהגבוהה שמשה אקדמאים. אין שום בסיס לטענה כי מאגיה אחת טובה מהשניה. מאגיה טקסית-פשוט (לא פשוט בכלל) לערוך טקסים כדי להגיע לתוצאות רצויות. אם אני זוכר נכון,אילן לא שם עם המאמר הזה כמו פעם,אז קחו את זה בחשבון. חביב הקסם

היום ההגדרות שלי קצת שונות

חוץ מזה שאני לא כל כך שלם כבר עם הגדרות בכלל. אם יבקשו ממני היום להגדיר מאגיה גבוהה, הייתי אומר שזו מאגיה שמטרתה התעלות רוחנית של האדם, חיבור עם האלוהות וכן הלאה. מאגיה נמוכה היא כזו שתפקידה להביא לשינויים ארציים בחיינו באופן ישיר (כי המאגיה הגבוהה גם עושה זאת, אך באופן עקיף).

למעלה