טוב....מחר זה יתברר

Jaws

New member
הפורום הזה עוסק בכדורגל ולא בספורט

לכן מדברים פה על כל מיני דברים שקשורים לכדורגל ובעיקר יורדים האחד על הקבוצה של השני. זה ההווי של אוהדי הכדורגל. אם אתה מחפש דיונים אקדמאים אז אתה כנראה במקום הלא נכון.

על ה@ש

New member
אני לא מחפש...

דיונים אקדמאים... אני מחפש הודעות עם תוכן ולעיניין.... תסתכל על חלק ממהודעות שלכם ותבין... נטע ביקשה שאני יעזור לממש את הפוטנציאל של הפורום וזה מה שאני מתכוון לעשות... לא להבריח אף אחד ולא שום דבר דומה.. באמת שאין לי כלום נגדכם...פשוט תכתבו הודעות שיהיה מה לקרו..א ושיהיה חשק להכנס לפה..

raanan וזהו

New member
"שיהיה חשק לקרוא"

במשך שנתיים הבאנו עשרות כותבים ומילאנו 2000 עמודים בIOL מספיק טוב בשבילך?

one1

New member
למה אתה מתחיל את דרכך ברגל שמאל ?

ומי אמר לך שאתה המנהל הבא ? מה עם אודי לוי ?

על ה@ש

New member
לא מתחיל ברגל שמאל..

תראה את הצורה בה הם רושמים פה הודעות.... ולמה אתה טוען שפעם באתי בטענות???? זה פורום ספורט ולא פורום שטויות.... אני אמור להיות החצי השני של הפורום הזה.... ולנסות להפוך אותו לטוב יותר.... כי גם נטע מבינה את הפוטנציאל של הפורום והיא מעוניינת שאני יעזור פה.. זה הכול..

raanan וזהו

New member
תגיד לי חתיכת פלוץ מתנשא,

בן כמה אתה??? עשר? מי אתה שתקבע מה שטויות ומה לא???

את הרמה יספקו הכותבים או המנהל ?

תשמע, כמו שליטן הבהיר פה...הדיונים שלנו בדר´´כ נוטים להגרר לנושאים אחרים... אם יתחילו להמחק פה הודעות - תדע לך שתבריח את כולנו לפורום אחר, תשאר בודד וגלמוד... תתכתב בינך לבין עצמך... או מקסימום עם אודי לוי...

raanan וזהו

New member
תבין משהו אדום מכוער

אתה מקטלג אותנו לרמה שנדמה לך שאליה אנחנו שייכים על פי הודעה אחת שכתבנו...ללא ספק מוכיח כמה איטיליגנציה שופעת יש בתאי המוח שלך. אם אתה תהיה טמבל ולא יהיה נעים פה אנחנו נתחפף, יש לנו מספיק פורומים אחרים כולל אחד שאני מנהל. אתה עכשיו תגיד שלום ותלכו מן הסתם אבל תחשוב על זה, שאם אתה מעיף אותנו - אין פורום ראיתי את "האנשים שיש להם מה לומר" וחוץ מאולי שניים אף אחד פה לא באמת תרם לדיונים מדהימים. אז כמו שסיוני אמרה, אתה יכול להישאר פה עם אודי לוי ... אדיוס!

על ה@ש

New member
רענן..

לא מקטלג... ולא שום דבר אשמח אם תשארו פה לדבר על כדורגל כמה שרק תרצו... ולא הכללתי אותכם בשום דבר תפסיק לנפח פה הכול.... אתה רוצה לכתוב פה בכיף וכמה שיותר יותר טוב... לא רוצה?? אף אחד לא מכריח אותך לכתוב פה...

על ה@ש

New member
קודם כול...

אני חוזר פעם אחרונה.. לא רוצה להבריח אף אחד... בסה"כ ביקשתי... הודעת כדורגל עם תוכן זה הכול... אל תעשו ממני מה שאני לא.. אני לא שחצן ולא שום דבר כזה... ביקשו את עזרתי.. וזה מה שאני מתכוון לעשות.... אני לא חוסם אף אחד במיתכוון..אין לי שום סיבה ורצון לעשות זאת

למעלה