טוב....מחר זה יתברר

על ה@ש

New member
טוב....מחר זה יתברר

טוב יותר אני מקווה....... אבל הגיע הזמן לעשות פה סדר וניקיון..... אז לכתוב לעיניין כדי מאווד.... על ה@ש אני יודע מה אני אומר מספיק עם השטויות..

raanan וזהו

New member
מותק שלי

אם אתה תגיד לנו איך להתנהג אנחנו נלך. תבין משהו, אנחנו פליטי IOL, וההנהלה שלך בתפוז צדה פליטים כמונו כמו ישראלי שבולס הררי שווארמה. אם אנחנו נגיד למנהלת שלכם נטע שאנחנו רוצים להשתקע פה כגולשים יתנו לנו עד חצי המלכות. בקיצור, אנחנו נכס לפורום ולאתר הזה. תעליבו אותנו? אנחנו (חבורה מגובשת שמונה יותר מעשרה איש) נלך לאתר אחר. לך תנהם לאבוקסיס.

one1

New member
לא, ממש לא.

יש לו ביקורת על הפורום הזה בלי קשר להודעה שלכם... הוא פה מזמן וכל הזמן מעביר ביקורת...

על ה@ש

New member
קודם כול לא העברתי..

לעולם ביקורת..... ואני פשוט מתכוון שיהיה פה מקום שיעסוק רק בספורט... וכול דבר שלא יהיה לעניין פשוט ימחק ..ואם זה יימשך יוגבל... אני לא מכריח אף אחד לכתוב פה ומי שירצה יהיה מוזמן ללכת... זה הכול..

ליטן א

New member
התנגדות!!

אדוני השופט, התובע המכונה "על ה@ש" מציק לעד! וברצינות, נהיה רובוטים? תתן לנו כמה צעדים הצידה... זה לא שנדבר על פוליטיקה או משהו, אבל הדיונים שלנו נוטים להיגרר (והייתי נותן לך מיליון דוגמאות מיואל, אבל מה לעשות שאין יותר דבר כזה...) צהוב עולה ליטן

על ה@ש

New member
ליטן.....

תגררו את ההודעות מצידי גם לשרשור של 80 תגובות... אבל לעיניין עם תוכן....עם קשר לכדורגל ולא סתם זה כול מה שביקשתי.. לא ביקשתי לריב פה עם אף אחד..

ליטן א

New member
אבל אתה יודע מה זה כדורגל....

כדורגל זה דבר מאוד נזיל, והוא קשור (ביחוד בארץ שלנו) להרבה מאוד גורמים, כגון פוליטיקה, עדות וריקודי בלט (ע"ע גברי לוי). כמו כן, אנחנו מתעניינים בתחומי ספורט נוספים שאין להם פורום מיוחד כגון הוקי (אהלן מסמ"א!) וכדורגל בליגה ג´ באינדונזיה (אהלן אלדד!) אז על הכדורגל באינדונזיה אתה לא תתלונן, אבל על דברים כמו הגלישות האלה לפוליטיקה והוקי, אתה עשוי להתלונן, ותבין אח שלי, שהחיים זה לא צבא, ושאפשר קצת להשתולל, גם אם אחרי 10 עמודים בפורום הזה נראה רק 9 וחצי עמודים שקשורים לכדורגל... זה לא נורא.... אנחנו פה באנו מקהילת יואל, ואנחנו לא באים והולכים ומדיינים רק על כדורגל... יש לנו תחומי עניין נוספים שקשורים בדרך זו או אחרת (לרוב נסתרות דרכי פליטי-יואל..) ואנחנו נביע את דעתינו שם.... חוץ מזה, מי אתה שתקבע לנו? אלדד הוא המנהל, לא?

על ה@ש

New member
אני לא נוהם לאף אחד..

אתם רוצה לכתוב פה.תכתבו הודעות עם תוכן ולעניין.... לא רוצים שלום שלום ולהתראות.... מחר אני אמור לקבל פה את הניהול...ואני מתכוון להפוך את הפורום למקום טוב יותר.. אתם רוצים לכתוב תכתבו ברצינות לא רוצים רצינות?? היה נעים מאווד שלום ולא להתראות.. יש הרבה שיהיה להם מה לכתוב פה ברצינות מקווה מאווד שהבהרתי את עצמי..

raanan וזהו

New member
לאדון על האש השחצן

תקשיב חבר, בוא תן לי לספר לך משהו. אנחנו חברים ותיקים בפורום הכדורגל של איאואל שנסגר. כולנו עברנו לכאן באישורה של מנלהת הקהילות שלכם נטע, וגם ביקשנו ממנה להציב פה מנהל משלנו והיא הסכימה לדבר עם המועמדים שלנו. אתה לא מאיים פה על אף אחד עם השטויות שלך וכדאי שתתחיל לתת לנו כבוד כי נטע לא תאהב לשמוע שאתה מבריח לה לקוחות. תסתכל מה קורה בפורומים אחרים שלכם, כל פליטי IOL נמצאים שם ומפיכים רוח חיים בפורומים השוממים שלכם. אתה תבריח אותנו? בעיה שלך, תאמין לי. אנחנו נמצא פורום אחר

על ה@ש

New member
לא רוצה להבריח אף אחד...

אני רואה שבחלק מההודעות אתם כותבים שטויות שאינם קשורים בספורט....אני לא שחצן ולא שואף להיות כזה.. ולא רוצה להבריח מפה אף אחד... ביקשתי ממכם לכתוב פה בצורה יפה וזאת כול בקשתי.. זה פורום ספורט והכוונה שיעסוק אך ורק בספורט..... ועם אפשר עדיף הודעות עם תוכן ולעיניין....

raanan וזהו

New member
תגיד, טמבל

מי אתה שתקבע מה שטויות ומה לא?? אנחנו ברובנו אנשים בוגרים, אני לא אתפלא אם אפילו יותר ממך. אנחנו חברים כבר שנתיים בפורום של IOL זכרונו לברכה, והדיונים שלנו שם מילאו כמעט 2000 עמודים של צבע. לא תמיד דיונים ברמה אבל תמיד הם עסקו בכדורגל וביטאו את מה שהאוהד הממוצע מרגיש. אבל בשורה התחתונה, מי שמך לקבוע מה שטויות ומה לא? שב בשקט.

על ה@ש

New member
תקשיב טוב...

אני גמרתי להתווכח עם מישהו שלא יודע לדבר בצורה נעימה.. תמשיך אתה בדרך שלך ואני בשלי... ונראה לאן שנינו נגיע...

raanan וזהו

New member
זהו? ככה אתה בורח שאין לך תגובה?

אני עוין כלפיך כי אתה מעיז לקטלג אותי לרמה שאליה נראה לך שאנחנו שייכים. לך תנהם לאבוקסיס, הבן האובד שלכם...

למעלה