טוב מזמן לא עשו את זה ...

angeluspikeus

New member
טוב מזמן לא עשו את זה ...

אז שכל אחד יגיד את הגיל שלו ויספר קצת על עצמו (תחביבים,דמיות אהובות וכו'), טוב אז תשתפו טוב.

gokussj2

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

אני הכי צעיר פה

אבל הדמות שהכי אני אוהב זה ווגיטה (מקיטה) כי הוא תמיד בטוח בעצמו שהוא חזק וזה מאוד מרשים

angeluspikeus

New member
)טוב אני...

בן 22 עוד מעט (זקן אה) אני משתחחר עוד פחות מחודש דמיות אהובות וג'יטה גוקו טראנקס העתידי (עם השער הארוך) ופריזה (אני פשוט מת עליו).

angeluspikeus

New member
)טוב אני...

בן 22 עוד מעט (זקן אה) אני משתחחר עוד פחות מחודש דמיות אהובות וג'יטה גוקו טראנקס העתידי (עם השער הארוך) ופריזה (אני פשוט מת עליו).

angeluspikeus

New member
האמת ...

שמעתי אותו רק בגרסה העברית, (שעשו אותו טוב לפי דעתי), וטיפה בגרסה האנגלית, כך שאני לא יכול לענות לך, עכשיו למה אני אוהב אותו, פשוט הוא הסיבה שסאגת פריזה היא האהובה עלי, פשוט זו הסאגה שעליה בנויה הסדרה לפי דעתי, מה גם שהסצינה הטובה ביותר לפי היא בסאגת פריזה, הסצינה שוג'יטה עומד למות, ומתחנן בפני קאקרוט שיהרוג את פריזה, וינקום את נקמת הסאיינים, זו סצינה חזקה ומרגשת. מקווה שהבנת.

gokussj2

New member
מבין אותך בהכל...

בהחלט גם לפי דעתי זאת הסאגה הטובה ביותר כלומר מההתחלה בסאגת סאיין ועד סוף פריזה כי זה בעצם סיפור המקור שעליו נבנתה הסידרה הסיפור של פריזה הוא בעצם ההיסטוריה של הסאיינים והסידרה עצמה היא על הסאיינים ככה שאין על פריזה , גם אהבתי שבסאגת פריזה היה יותר רגש מאשר בשאר הסידרה כך לפי דעתי כי היה משהו עם הכבוד של פריזה שהוא נחשב תמיד לחזק ביקום ופתאום הדבר שהוא חשש ממנו הכי הרבה קרה סאיין שמתמודד מולו שווה בשווה , ובאופן כללי כל החלק הזה של הסידרה נראה לי הרבה יותר מושקע מבחינת התסריט הרבה יותר מתוחכם מהשאר, הרבה יותר מורכב לכן שאר הסידרה נראית לי טיפה ילדותית ביחס לחלק של ההתחלה עד פריזה , עוד דבר שמהרגע שהסתיימה סאגת פריזה פתאום הקרבות היו כאלה שלא רואים שמישהו נפגע אלא רק רואים שהוא מותש , תשווה את זה לקרב עם ראדיץ למשל...זה היה יותר מציאותי.

Brolly

New member
טוב

מיכאל כמעט בן 19(יומולדת ביולי) דמות אהובה: בסרטים זה ברולי, בסדרה זה וג'יטה תחביבים, אין זמן לתחביבים, עוד שבוע וחצי צבא X.X;;

Brolly

New member
אח של ידידה שלי נולד ב13 ביולי

ובשנה שהוא נולד זה היה יום שישי ה13 XD אם אני זוכר נכון.... >.>

למעלה