אני.. שם : אדיר גיל : 14 דמות אהובה : גוטנקס ומה עוד?
G g0tenx New member 27/4/05 #12 אני.. ../images/Emo86.gif שם : אדיר גיל : 14 דמות אהובה : גוטנקס ומה עוד?
F FireZeroX New member 27/4/05 #14 Here we go... מתן, בן 14 וכמעט חודש... תחביבים: אנימות, מוזיקה, משחקי מחשב בכללי. דמויות אהובות: פיוצ'ר טראנקס (של Z), ברולי, פריזה.
Here we go... מתן, בן 14 וכמעט חודש... תחביבים: אנימות, מוזיקה, משחקי מחשב בכללי. דמויות אהובות: פיוצ'ר טראנקס (של Z), ברולי, פריזה.
D dekel555 New member 27/4/05 #15 מוזר לא מזמן גם אני התחלתי אחד כזה וכמעט אף אחד לא ענה... שם:דקל דמות אהובה:לא ברור כל כך אני כל הזמן משנה וכרגע אין אף אחת שאני ממש אוהב...
מוזר לא מזמן גם אני התחלתי אחד כזה וכמעט אף אחד לא ענה... שם:דקל דמות אהובה:לא ברור כל כך אני כל הזמן משנה וכרגע אין אף אחת שאני ממש אוהב...
ל לכרטיס האישי לחץ כאן New member 27/4/05 #18 ממ... שם: מירי גיל: 16 וחצי לספר על עצמי? =/ אוהבת לשיר, לצייר, לכתוב סיפורים, אנימה, לשמוע מוזיקה [לא חיה בלי] ולטייל. דמויות אהובות: מ-DBZ אני אוהבת רק את וג'יטה [ורק בDBZ. בGT אני שונאת אותו =/].
ממ... שם: מירי גיל: 16 וחצי לספר על עצמי? =/ אוהבת לשיר, לצייר, לכתוב סיפורים, אנימה, לשמוע מוזיקה [לא חיה בלי] ולטייל. דמויות אהובות: מ-DBZ אני אוהבת רק את וג'יטה [ורק בDBZ. בGT אני שונאת אותו =/].
A angeluspikeus New member 28/4/05 #20 טוב ... אני רואה שאני הכי זקן פה, בהתחלה הייתי ככה ,ואז ככה ,עכשיו אני ככה , בסוף אני יהיה ככה , ואולי אחר-כך אהיה פראיסטורי כמהו .
טוב ... אני רואה שאני הכי זקן פה, בהתחלה הייתי ככה ,ואז ככה ,עכשיו אני ככה , בסוף אני יהיה ככה , ואולי אחר-כך אהיה פראיסטורי כמהו .
J jack 1 New member 28/4/05 #22 אוקי שם:שלומי גיל:18 וחצי דמויות אהובות:ג'וג'יטה,וג'יטה ואנדרואיד 17.