טוב לי
פשוט כך עשיתי את זה אני עושה את זה בעצם עכשיו עברו עליי שלוש ארבע שנים של שינוי של התבגרות והתפתחות שתמשיך ותמשיך כמובן אבל עשיתי את זה בא לי לבכות משמחה אתם יודעים הצלחתי לשנות את חיי אני הולכת בשביל שלי ב ש ב י ל שלי בני אדם אנשים יקום מדריכים אתם קולטים אני זוכרת לפני שלוש שנים כשעזבתי אחרי שנה ראשונה אוניברסיטה לימודי משפטים לטובת לימודי הילינג כולם חשבו שירדתי מהפסים (אפילו אני חשבתי ככה...
) אבל פשוט נמאס לי לרצות אחרים להסתכל על עצמי מבחוץ כול הזמן אם אני בסדר או לא בסדר וחברה היה לי לא קל ועדיין לא כזה קל לי אבל אני יכולה לומר לכם עכשיו שאם לכול אחד יש אני אמיתי מהלב מהרגש מהחולומות והשאיפות האמיתיים שהוא מבטא ואני שיקרי שהוא עובד על עצמו מנסה להיות כמו כולם מוותר על עצמו אז אני עברתי צד ואני כול כך מרגישה את זה וזה כול כך שווה את זה פעם המורה שלי אמרה לי תתחילי להיות נאמנה לעצמך והגלגלים יזוזו לכיוון השני בהתחלה הם יחרקו ואחכ זה יהיה יותר קל ויתפוס תאוצה ואכן אנשים זה קורה לי אני אוהבת אתכם ואוהבת אותי תודה שאתם קיימים ותודה שאני אני חיבוק אני.
פשוט כך עשיתי את זה אני עושה את זה בעצם עכשיו עברו עליי שלוש ארבע שנים של שינוי של התבגרות והתפתחות שתמשיך ותמשיך כמובן אבל עשיתי את זה בא לי לבכות משמחה אתם יודעים הצלחתי לשנות את חיי אני הולכת בשביל שלי ב ש ב י ל שלי בני אדם אנשים יקום מדריכים אתם קולטים אני זוכרת לפני שלוש שנים כשעזבתי אחרי שנה ראשונה אוניברסיטה לימודי משפטים לטובת לימודי הילינג כולם חשבו שירדתי מהפסים (אפילו אני חשבתי ככה...