טוב לי

מ א י.

New member
טוב לי

פשוט כך עשיתי את זה אני עושה את זה בעצם עכשיו עברו עליי שלוש ארבע שנים של שינוי של התבגרות והתפתחות שתמשיך ותמשיך כמובן אבל עשיתי את זה בא לי לבכות משמחה אתם יודעים הצלחתי לשנות את חיי אני הולכת בשביל שלי ב ש ב י ל שלי בני אדם אנשים יקום מדריכים אתם קולטים אני זוכרת לפני שלוש שנים כשעזבתי אחרי שנה ראשונה אוניברסיטה לימודי משפטים לטובת לימודי הילינג כולם חשבו שירדתי מהפסים (אפילו אני חשבתי ככה...:)) אבל פשוט נמאס לי לרצות אחרים להסתכל על עצמי מבחוץ כול הזמן אם אני בסדר או לא בסדר וחברה היה לי לא קל ועדיין לא כזה קל לי אבל אני יכולה לומר לכם עכשיו שאם לכול אחד יש אני אמיתי מהלב מהרגש מהחולומות והשאיפות האמיתיים שהוא מבטא ואני שיקרי שהוא עובד על עצמו מנסה להיות כמו כולם מוותר על עצמו אז אני עברתי צד ואני כול כך מרגישה את זה וזה כול כך שווה את זה פעם המורה שלי אמרה לי תתחילי להיות נאמנה לעצמך והגלגלים יזוזו לכיוון השני בהתחלה הם יחרקו ואחכ זה יהיה יותר קל ויתפוס תאוצה ואכן אנשים זה קורה לי אני אוהבת אתכם ואוהבת אותי תודה שאתם קיימים ותודה שאני אני חיבוק אני.

souloo

New member
טוב לי כמה טוב לי...

מאי, כל הכבוד לך על תהליכי השינוי שעברת, גם אני נמצאת כרגע בתהליכים אלה של התבוננות עצמית וכפי שהגדרת נאמנות עצמית. זה דבר מדהים ברגע שמגלים אותו ואני מזדהה עם הדברים שכתבת. תמשיכי בדרך הזו שכולה אהבה, שמחה וחשיבה חיובית, יפעת

איל באש

New member
היי מאי ../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

איזה כייף איזה יופי של שינוי איזו הרגשה נהדרת של אהבה יש בדברייך. כל הכבוד לך על האומץ לקום ולשנות, להעיז ולעשות. אני איתך.

נטלי36

New member
הודעתך מעלה חיוך.... איזה יופי!

בהתחשב בעובדו שכרגע קצת קשה לי לראות את הטוב בכל דבר (למה אני שוב חולה ואין לי כוח לזה) ... כיף לראות ולדעת שכאשר רוצים משהו באמת - פשוט מצליחים בו. לא סתם נאמר ש"מוליכים את האדם בדרך שהוא רוצה לילך בה" - כאילו במקרה, תמיד יש עזרה , מזל וכד' כאשר הולכים על מה שבאמת רוצים. מזל טוב לך על ההצלחה שלך ועל התחושה כאחד!

מ א י.

New member
תודה לכולם../images/Emo51.gif

איזה כיף לי יש עכשיו דיון ופתיחה בקלפים בפורום מסוים(יש קישור אליו מהפורום מדיטציה- תחת ההודעה של -דיון- תיכנסו זה כיף אז שאלתי אם אני בכיוון הנכון ואפילו הקלפים אמרו שכן ויצא לי קלף הכוכב זה נחמד לקבל אישור למה שאתה רוצה תודה על הברכות

למעלה