טוב, לי נשבר!!!!
מילא לגדל לבד. מילא להסתדר בלי מזונות. מילא שהבן שלי גדל ושם לי וטו - לא עוד פעולות משפטיות נגד אבא (כאילו שהיו הרבה. פחחחחחחחחחחח) מילא הפרנסה. מילא הבלעדיות. מילא שהייתי צריכה ללמד אותו לנסוע באופניים, כשאני עצמי לא ידעתי לנסוע (לרכב, מייקי, אומרים לרכב!
) מילא הכל!!!! אבל אני לא מוכנה יותר ללכת לפעילויות של בית הספר בימי שישי !!!! חאלאס!!! כמה אפשר???? פעילות לחנוכה, פעילות לט"ו בשבט, פעילות ליום המשפחה, והזרוע עדיין נטויה.... אני מכריזה בזאת על כל בוקר של יום שישי - כבוקר שפיות המשפחה. זהו זה! אם צריך עמותה, אני מבטיחה לארגן עמותה. אני צריכה את השעות הספורות האלה להתחמשות מחודשת. להזרקת כוחות לנפש. למען שלמות המשפחה. שמעתם? כולם שמעו? ושלא יקפצו לי פה כל הסופרמנים שקמים בבוקר שבת בשבע בבוקר, כדי להשתתף בטורניר הטניס, או הג'ודו, או לא-יודעת-מה. שמעתם? אני בועד הכיתה וכועסים עלי שלא אירגנתי טיול משפחות. אני חושבת שהשנה, לכבוד המינוי המטופש, אני אארגן טיול הורים ל... ספה מול הטלוויזיה. טיול קבוע בכל יום שישי. בתכנית? קנקן קפה (כן, לא התבלבלתי - קנקן), שוגי'ז (עדיף מהסוג שאהוב על הילדים, ושתמיד בא לכם לגנוב ולא העזתם), חטיפים, חלה טריה עם ריבה וחמאה, או עם ממרח שוקולד 'שחר'. כל מה שנחשב ל"אסור" או "דבילי". והילדים?... נו, שמערכת החינוך תעשה משהו. אי אפשר להשאיר אותה לגמרי בלי עבודה, לא? אז שתדעו שנשבר לי.
מילא לגדל לבד. מילא להסתדר בלי מזונות. מילא שהבן שלי גדל ושם לי וטו - לא עוד פעולות משפטיות נגד אבא (כאילו שהיו הרבה. פחחחחחחחחחחח) מילא הפרנסה. מילא הבלעדיות. מילא שהייתי צריכה ללמד אותו לנסוע באופניים, כשאני עצמי לא ידעתי לנסוע (לרכב, מייקי, אומרים לרכב!