טוב, לי נשבר!!!!

מייקי69

New member
טוב, לי נשבר!!!!

מילא לגדל לבד. מילא להסתדר בלי מזונות. מילא שהבן שלי גדל ושם לי וטו - לא עוד פעולות משפטיות נגד אבא (כאילו שהיו הרבה. פחחחחחחחחחחח) מילא הפרנסה. מילא הבלעדיות. מילא שהייתי צריכה ללמד אותו לנסוע באופניים, כשאני עצמי לא ידעתי לנסוע (לרכב, מייקי, אומרים לרכב!
) מילא הכל!!!! אבל אני לא מוכנה יותר ללכת לפעילויות של בית הספר בימי שישי !!!! חאלאס!!! כמה אפשר???? פעילות לחנוכה, פעילות לט"ו בשבט, פעילות ליום המשפחה, והזרוע עדיין נטויה.... אני מכריזה בזאת על כל בוקר של יום שישי - כבוקר שפיות המשפחה. זהו זה! אם צריך עמותה, אני מבטיחה לארגן עמותה. אני צריכה את השעות הספורות האלה להתחמשות מחודשת. להזרקת כוחות לנפש. למען שלמות המשפחה. שמעתם? כולם שמעו? ושלא יקפצו לי פה כל הסופרמנים שקמים בבוקר שבת בשבע בבוקר, כדי להשתתף בטורניר הטניס, או הג'ודו, או לא-יודעת-מה. שמעתם? אני בועד הכיתה וכועסים עלי שלא אירגנתי טיול משפחות. אני חושבת שהשנה, לכבוד המינוי המטופש, אני אארגן טיול הורים ל... ספה מול הטלוויזיה. טיול קבוע בכל יום שישי. בתכנית? קנקן קפה (כן, לא התבלבלתי - קנקן), שוגי'ז (עדיף מהסוג שאהוב על הילדים, ושתמיד בא לכם לגנוב ולא העזתם), חטיפים, חלה טריה עם ריבה וחמאה, או עם ממרח שוקולד 'שחר'. כל מה שנחשב ל"אסור" או "דבילי". והילדים?... נו, שמערכת החינוך תעשה משהו. אי אפשר להשאיר אותה לגמרי בלי עבודה, לא? אז שתדעו שנשבר לי.

מצוטטת

New member
אימל'ה

מה זה נבהלתי... גם תחרשים הערת..... מה זה רחמנות.. בִיטח שמעתי, ההד עוד מהדהד.... אז שתדע לך שומעת......רושמת???????? אני בפנוכו יש דמי השתתפות לטיול שלך? ובראוניז מייקי... לא לשכוח תם שמעת!!!!!!!

ונוס 39

New member
אני איתך באש ובמים....../images/Emo24.gif

זהו יום חופשי מילדים מעצבנים את צודקת.. ( ואני מתוך מערכת החינוך) מזל שהבת שלי כבר גדולה איך סבלתי שהיו מקפיצים אותי לבי'ס ביום שישי אני איתך מייקי מוכנה להיות הסגנית...

אריק 34

New member
עכשיו אני מבין לאן נעלמתם

מייקי ימי שישי הם ימים טובים להכל אבל לילד/ה לא משנה היום אלא מי שלידו

*יערית

New member
מי נעלם../images/Emo13.gif?

כולם מרותקים לטלויזיה בעיקבות האסון! יהי זיכרם ברוך...

maof

New member
לא יודע לגבי סופרמן לא מכיר אותו../images/Emo13.gif

אבל יום שבת טניס????????????? גודו???????????????????????? טיולים???????????????????? מה קרה לך ?????????????? למי יש זמן לדברים כאלה????????????????? יום שבת 0600 הקפצה מהמיטה !!!!!!!!!!! וקדימה לרחוץ את האוטו
את לא יודעת מה את מפסידה
מעוף

מה שש , מה???

אותי זרקו אתמול מהמיטה בחמש וחצי
למישו יש להלוות לי קצת שעות שינה???

נשבר לך????

אז תדביקי
ואללה את צודקת בכח מחזירים אותנו לשם את יודעת מה? גם טיול הורים עם קנקן קפה לא בא לי מה? למה אני צרכה להיות חברה של ההורים של הילדים שם מהכיתה? את הבילויים המשפחתיים שלי אני בוחרת לעצמי עם האנשים שאני אוהבת... והשנה במקרה או שלא במקרה היה לנו אחלה סוףשבוע משפחה לא יום יומיים התאספנו לנו כמה חברים ,פי שניים ילדים ועלינו לצפון טיול לחרמון, מלחמות שלג הורים- ילדים מה? מה אנחנו צרכים ת´אירגונים הללו עם מי שלא בא לנו בכלל הא? אני תומכת מייקי , יאללה שנפצח במחאה? נפגין מול הכנסת? לא משנה מה, אני מצטרפת

angel151

New member
ניצתי .. מתי אני יקום בשעה :5:00.

חברי הטוב מעבר לים קם בשעה 4:00 מידי יום.. רק מהמחשבה על כך אני מממממ בררררר... קר.. עדין חשוך... בנתיים קחי לך זר של פרחים לבוקר ... בוקר של אופטימיות.. אני מציעה להפסיק לחפש בחלל כי אלה מתנות אלוהים .. מעשה ידיו של אלוהים.. דעתי.. ורק דעתי..

../images/Emo51.gif

להפסיק לחפש בחלל ? למה? אני מאוד אוהבת כשראשי מעל העננים רק הרגליים נטועות בקרקע

angel151

New member
את יודעת מממ... אני פשוט ..

לא מבינה מדוע אנשים כל כך עסוקים ורוצים בכל מחיר לחפש ולקבל מידע לגבי החלל.. כן בעצם אני יענה לעצמי עכשיו.. זה העתיד ..החיפוש אחר הלא ידוע.. וגם המדע שהולך קדימה והיקום ממ.. את יודעת אני דווקא מתגעגעת לפעמים לימים של בית קטן בערבה..מכירה? זוכרת את הסרט? כאשר אני חוזרת אחורה .. אני מתגעגעת לימים שלא היה את כל הכל כך הרבה הזה.. זכור לי שספתא שלי ביקרה בארץ לפני 20 שנה נסענו לטיול לשכם, חברון, נצרת.. ממ כן הימים האלו..

../images/Emo4.gif

עזבי אנג'ל יש דברים שנאמרים ברצינות ויש הומור... לא כולם מבינים את ההומור שלי... וזה חלק ממנו

ophra

New member
לך נשבר?!?!? ../images/Emo6.gif

אני ביליתי את יום שישי האחרון: ב-8:50 בפעילות יומהמשפחה אצל הגור הגדול בכיתה א' וב-11:30 בפעילות יומהמשפחה אצל הגור הקטן בגן... תודי... תודי שזה השיא....
בכל אופן - אני מצטרפת!!!!! (לעמותה, אלא מה?
) עפ

למעלה