טוב, לי נמאס!

mgirl

New member
טוב, לי נמאס!

אני יוצאת מפה ~ולא חוזרת~! נכנסתי לפורום, נתקע המחשב, יצאתי, נכנסתי, נתקע שוב. המחשב שלי נפל הבוקר 6 פעמים ובקושי הצלחתי לראות את ההודעה הראשונה בפורום, שלא לדבר על התגובות לדולי שפרסמתי כאן לא מזמן. רוב השרשורים בעמוד הזה מכילים עשרות הודעות. הפורום איטי, תוקע, מפוצץ קבצים... הקיצר, אני יוצאת. אי אפשר ככה! זה בלתי אפשרי! זה הפורום הכי איטי שראיתי בחיים. מצטערת. כולם כאן נחמדות אבל אני לא מסוגלת לשלוח אפילו הודעה מסכנה בלי לתקוע את המחשב שלי פעמיים! (מניסיון, עכשיו אתחלתי אותו). אז קחו לתשומת לבכם. כדאי לכם לחשוב על דרך להקטין את כמות הזיכרון שהפורום לוקח מהמחשב, וגם להגביר את המהירות שלו ככה שיעבוד כמו שצריך, ומהר, אחרת הרבה גולשים אחרים ילכו
מצטערת! אפשר עוד לדבר איתי ב125143959 או ב[email protected]

כרמל...

New member
כן, זה די נמאס

כאילו אני מסכימה איתך שהוא איטי לאלה ובקושי זז אבל הוא לא תוקע לי את המחשב... בכל מקרה בתוך התחלה צריך לתת לשירשור של ה300 תגובות לעוף לעמוד הבא, כבר יהיה יותר מהר, ולתת איזה הגבלת תגובות לשרשור יענו יותר ממאה או ממאה חמישים כמה שמחליתי מעבירים אותו לעמוד הבא, זה יקטין את העומס... אני לא מתכוונת לפרוש כי הפורום הזה שיפר אותי מאוד אבל בהחלט כדי לעשות משהו עם העיניין הזה...

Tinke®Bell

New member
מיכל,

הבעיה היא גם במחשב שלך. מחשבים ישנים לא יעבדו טוב עם הפורומים האלה. אבל-אני מודה שהשרשורים הארוכים באמת מעצבנים אותי.. לא כדאי לתת לשרשור לעלות על 100 תגובות או משו.. ואני אגיד לך למה השרשורים כל כך ארוכים: כי מי שיש לה דולי חדשה,היא לא תשים בשרשור קטן כדי שהשרשור הענקי לא יתארך עוד יותר,אלא היא תשים אותה בשרשור הארוך. למה? כי בא לה. ומי שעוד לא קיבלה תגובה לדוליז,גם תשים אותה בשרשור הארוך. למה? כי גם בא לה! בנות,אי אפשר להתעקש על תגובות. לא הגיבו לכן? תעברו הלאה לדולי הבאה שלכן. מקווה לראות אותך שוב כאן,מיכל..

mgirl

New member
אבל המחשב שלי חדש!

יש לי ADSL, מחשב שקנינו לפני מקסימום שנה, וWindows 2000.

Tinke®Bell

New member
גם לי יש מחשב חדש!

עם Windows ME אבל לי אין אינטרנט מהיר,והפורומים עובדים לי מצויין.

Mooa-Numi

New member
לא ראית הרבה פורומים הא?

בכל מקרה, חבל. מאוד. אני אתגעגע, אבל אני עיין מידי פעם באיסיקיו (שבא לי
)

למעלה