טוב לי להרהר בך

טוב לי להרהר בך

התחושות הצפונות בי הן מתנת אוהבים מלטפת, וטוב לי להרהר בך, וטוב לי לשרטט אותך בחלומות וטוב לי לפעום במילים בעת שהמילים שלך רוחצות את ליבי. האהבה הלכודה בי היא סם מתוק המתפשט באברי ונוסך בהם מגעים כובשים. ואני מתפלש בה השכם והערב במילים נכספות. ובעת שאת נרקמת בי, אני נכבש ברטטים בהיות פעימות הלב נישאות במלוא עוצמה. מאות מילים, ואולי אלפים היגדנו זה לזה, והצלילים עודם ניסערים.

טאKילה

New member
מהרהרת בך...../images/Emo79.gif

אתה מוזג ללבי טיפין טיפין מיין ערגתך אני גומעת עד שיכרון ומהרהרת בך במרכזו של חלום. , הייתי רוצה שהרגעים איתך יעמדו מלכת ענוגים וסוערים בתחושה עוטפת .

שמים1

New member
מתנת אוהבים ../images/Emo79.gif

ניצוץ ברק אהבתך היכה נשמתי בסנוורים, לוטפת אותך בחלומותי עת לילה לוכד אותי בזרועותיו. מילותיך רוקמות שבילי כסיפה אל ליבי. נכבשת ברטטים נפעמים אליך. ובעת שאתה נרקם בי אלפי תווים קטנים מתנגנים אליך לוחשים לך מילות אהבה.

הרהורים חושקים

לעת אשר כזאת אומר לך כי טובו אוהלייך. ואני, בלכתי לשכון בך הישלתי לבוש ואת תאווותי ערכתי במסתורים להיות לנו לעדנה בהיותנו מתרצים ללהט אוהבים. פרצתי אל סודות הווייתך ורוויתי מתוכך עסיסים בלילות ארוכי כיסופים בהיותנו נתונים על מצעים רוגשים . צבעתי אותך בצבעים חושקים, בהיותנו מתמכרים לפורקן יצרים אותו נשמנו במבואות חלום בארץ עלומת שם. אחזתי בך עם רדת הצללים, עטפתי אותך במסילת חשיכות ובהיותי בך נבקע הלילה והדממה התנפצה.

נווה מידבר

באתי אליך צמאה ועייפה מצאתי אצלך שוקת ושלווה מה טובו אוהלייך אהוב יקר שלי אשר בחום עדנה אספת אותי. מגן אתה לי ומחסה מגשם וחמה עוטף אותי בזרעותייך בין כרייך בעונג בלהט באש התאווה מתרפקת, מתפרקת, מתענגת, בצילך. מה טובו אוהליך ונווה המדבר שמצאתי בחייכך.

בארץ מדבר

בארץ מדבר, בנתיבים אסופים מצל הרים גולש מצאתי אותך פוסעת בין מרבדי הדממה הפרושים. ובהיותי עונד על צווארך מילים חובקות, קלעתי בדמותך מבטים לאמור טובה את לי וכמים חיים המה הגיגייך. עולם של נדודים פרע את הנופים אשר נתחמו לי בקצה האופקים, ומבקש הייתי לטמון את ראשי בחייקך ולהגיר אל תוכי את צפונות אהבתך.

שמים1

New member
בארץ מדבר ../images/Emo79.gif

בארץ מדבר , בישימון צחיח אצעד במשעולי מילותיך כפנינים שהנחת על צווארי חובקות דמותך בדמותי. כציפור אפרוש כנף אליך ממרחקים אשמיע קולי מבקשת לטמון ליבי בערגותיך להנביע נחלי אהבתי.

בארץ מדבר

בארץ מדבר נרווה יחדיו דממה, ועל משטח צל עליו סוככת שיטה כפותת גזע, נצלול אל מכמנים עטופי ברגשות הומים. ועל נמים נסתרות נפרוט צלילים חושקים.

בארץ ציה

הלכתי שבי אחריך בארץ לא זרועה אל ארץ המדבר וארץ הציה שבויה בקסמך מאמינה בדרכיך הלכתי אחריך אל ארץ ציה

שפתי צמאות אלייך

שפתי צמאות אלייך. לו היית פה לידי הייתי שותה את שפתייך כשיכור המוסיף ומוזג לעצמו כוסות שיכר באין עוצר. אני אוסף מילים של יצרים וחשק, ורותם אותן אל עזות געגועים ומתפרקד על חמוקי העדנה הנפערים בך. אני חובק כל שביב של להט הניצת ממילים אשר שלחת ומתחת לשמורות עיני יוצק תמונות שכולן תאווה.

למעלה