טוב להפגת השיעמום:

קשתונה

New member
שתקפת אותי בסבארו חיחיחיחיחי זה היה

אחרי!!! כשהיה לך בעיות קיבה זה היה במדמים! דהיינו סוף י!!! ומי בכלל הכיר אותך בטיול חרמון:) חיחיחיחיחי סתם לא אהבתי את הטיול חרמון ההוא... חוץ מכמה אנשים בודדים שעשו אותו טוב...הכל היה מעפן...אוכזבתי! אבל בעז...אתה יודע שאני אוהבת אותך:) (ואני עדיין חושבת שהפגישה הראשונה שלי עם יותם יותר משעשעת)

פIלי

New member
זורק ->

- מי האדם שאתם לא מכירים בפורום והייתם רוצים לפגוש? הא! יש הרבה.. את כיבש, כי היא צלוייה.. את קשת, כי הכי כיף זה להכיר את הגרעין לפני כולם, ואת אלה, כי היא עושה קולות מצחיקים כאלה.. ואת גילי ויפעת, כי תמיד טוב שיש לך נציגויות בעוד מועצות.. - מי האדם בתנועה שאתם חושבים שאתם לא מכירים והייתם רוצים לפגוש? אין לי מושג. - מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי? את סלעית, את אבירן הנקניק, ובעצם.. כולם נראה לי. - מי מאנשי התנועה כי הייתם רוצים לפגוש בכללי? לא'דע, את הגרעין שלנו.. הם מצחיקים. - מי הבנאדם שהכרתם בתנועה והכי התחברתם איתו? סלעית.. - איזה בנאדם יגרום לכם לצאת לקורס/טיול/סמינר רק כי הוא שם? המממ.. לא'דע, יש דיי הרבה.. בעיקרון חברים מהמועצה ו.. סלעית. - מי מהתנועה הכי הייתם רוצים שיתקשר אליכם עכשיו? מישהו מהמד"צים.. - מי האדם שנראה לכם בהתחלה הכי מוזר בעולם ואחרי הפכתם להיות חברים? אה נו, נגה.. היא מוזרה כזאת. מי המדריך הכי טוב שהיה לכם בפעילות תנועתית (לא פעולות רגילות...אלא סמינרים קורסים וכו)? בטח נטע פרנק.. היא עשתה לנו ק' במד"צים והיא כלה כזאת.. ובלונדינית.

דיי כבר!! אתה מצחיק אותי!!

אתה יודע שנטע הייתה אצלי בבית? חח.. :) היה דפקא ממש מצחיק!

פIלי

New member
גם אני הייתי אצלה בבית, 30 פעם בערך

אח שלה הוא מד"מ והוא חבר טוב שלי..

למעלה