טוב להפגת השיעמום:

Tha ©reep

New member
גם אני ראיתי את אחיו היום

ויש לי מזל שהוא זיהה אותי למרות שהוא הסתפר לא משהו

just stav

New member
דני!!! איזה מלך ../images/Emo47.gif תגיד אריק, לא

היית אמור לגרום לו לבוא לבקר או משהו? לא ראיתי אותו כבר שנים.. (וברור שגם אתה מוזמן
)
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
תשובות ... אני מניחה לפחות...

- מי האדם שאתם לא מכירים בפורום והייתם רוצים לפגוש? - אממ... אותך... (קשת) את בין היחידים שאני כמעט לא מדברת איתם...ולא ראיתי אותם... למרות שראיתי אותם בטיול חנוכה... הא הא הא - מי האדם בתנועה שאתם חושבים שאתם לא מכירים והייתם רוצים לפגוש? - אם אני לא מכירה איך אני יכולה לרצות לפגוש אותו ?... טוב נגיד... אני לא ממש יודעת... - מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי? - יפעת , נגה , סלעית , יער... - מי מאנשי התנועה כי הייתם רוצים לפגוש בכללי? - חברים מהמדצים... - מי הבנאדם שהכרתם בתנועה והכי התחברתם איתו? - חברים מהמדצים בטח... - איזה בנאדם יגרום לכם לצאת לקורס/טיול/סמינר רק כי הוא שם? - זה לא אחד... צריך שיהיה כמה... אבל איכותיים כאלה... - מי מהתנועה הכי הייתם רוצים שיתקשר אליכם עכשיו? - סלעית ויער... כי הם הפסיקו להגיב (כמו שסלעית תמיד עושה) לאייסיקיו... - מי האדם שנראה לכם בהתחלה הכי מוזר בעולם ואחרי הפכתם להיות חברים? - יש יותר מדי אנשים מוזרים בתנועה... - מי המדריך הכי טוב שהיה לכם בפעילות תנועתית (לא פעולות רגילות...אלא סמינרים קורסים וכו)? - דדי בקורס מדצים...

קשתונה

New member
גם אני אענה:)

- מי האדם שאתם לא מכירים בפורום והייתם רוצים לפגוש? יער! - מי האדם בתנועה שאתם חושבים שאתם לא מכירים והייתם רוצים לפגוש? כל החבר'ה מהנוער הציוני שהיו איתנו במד"מים ובמש"צים היו שם 3 שנראו ממש ממש אחלה!!!! אבל לא יצא לי מעולם להכיר אותם!:( - מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי? יותם - מי מאנשי התנועה כי הייתם רוצים לפגוש בכללי? יותם,חנדל,הראל,ג'סמע,עינב,סלעית,זהר, אביב הגרעינר היקר שלי שלא דיברתי איתו כל כך הרבה זמן בגלל הקורס מד"צים ועוד רבים וטובים שלא בכוחי לפרט את שמם כרגע:) - מי הבנאדם שהכרתם בתנועה והכי התחברתם איתו? יותם ואביב - איזה בנאדם יגרום לכם לצאת לקורס/טיול/סמינר רק כי הוא שם? יש המון! - מי מהתנועה הכי הייתם רוצים שיתקשר אליכם עכשיו? יסמין,דקל,יותם,עינב, אביב!!!! - מי האדם שנראה לכם בהתחלה הכי מוזר בעולם ואחרי הפכתם להיות חברים? לא מוזר...אבל מג'סמע מאוד פחדתי פעם!!:) ואני מודה שגם את האדון אריק ברנס לא חיבבתי פעם (הוא היה מציק לי!!!) והיום יש ו אישור לחיות:)) - מי המדריך הכי טוב שהיה לכם בפעילות תנועתית (לא פעולות רגילות...אלא סמינרים קורסים וכו)? רינת במש"צים, וקודם היה לי מישו בראש שאמרתי ברור שהוא!!! ועכשיו לא עולה לראש גררררררררררררר:( (אה אגב...דרור סלע שהדריך אותי בטיול פסח בכיתה ט!!! הוא היה משהו בנ"ז) המממ נופר תיקי ואיציק וכמובן נשרי! בכיתה ט בחנוכה. ואני חייבת להודות שנצח הרכז אזור שלנו יצויין לטובה:) (ואביב...הייתי חייבת להזכיר)

דרור סלע ממצפה!!!!

שמתם לב שכל המשובחים ממצפה?! שמתם לב כמה פעמים חברי הפורום הזכירו לטובה מישהו ממצפה?! אה?! אה?! אה?! אח..... קשה להיות מושלם! מצפה- מקום קטן, אנשים גדולים! דרך אגב, לדרור יש אחות בשכבה שלכם.

אני גם רוצה!

- מי האדם שאתם לא מכירים בפורום והייתם רוצים לפגוש? אממ.. האמת שיש הרבה שאני לא מכירה מהפורום. את שאגי כי הוא נראה לי ממש בנאדם שרוט וגם מעניין אבל אני לא באמת יודעת.. את ניצן וסלעית. - מי האדם בתנועה שאתם חושבים שאתם לא מכירים והייתם רוצים לפגוש? אייל חפר, חנן הרכז של.. לכיש? בני שמעון? לא זוכרת... דורון לדרר, שהוא האח התאום של בועז לדרר גרעינר בגלבוע, אני מתה להכיר אותו, אבל אני בכלל לוידעת אם הוא בתנועה... - מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי? חרובי (כי אני מתגעגעת...), יפעת, רותם, גילי.. עדי.. יער!! (פגשתי היום את ג'ימי!!!) סלעית ויער ביחד (זה צריך להיות מצחיק..) - מי מאנשי התנועה כי הייתם רוצים לפגוש בכללי? כמה שהיו איתי במד"צים: עדן מלב שרון, אמיר מרמת הגולן ואורון מגזר. את ליאור יזרעאל מבאר טוביה. את טוקר כי הוא מצחיק אותי, את אריק סתם כי היה לי ממש כייף איתו פעם אחרונה שראיתי אותו.. את אח שלי!!!! אני לא רואה אותו בכלל! - מי הבנאדם שהכרתם בתנועה והכי התחברתם איתו? עידו פרידמן בלי ספק. וגם אלעד ושחר, אבל הם פחות. - איזה בנאדם יגרום לכם לצאת לקורס/טיול/סמינר רק כי הוא שם? זה תלוי בזמן ובסיטואציה. בטח אנשים שלא ראיתי הרבה זמן, אבל יכול להיות שזה סתם בנאדם שגורם לי להרגיש טוב כשממש חרא לי.. או אם אני יודעת שאמנון או חן טפירו יהיו שם. - מי מהתנועה הכי הייתם רוצים שיתקשר אליכם עכשיו? עידו פרידמן. או מורן ברנס. גם אם אח שלי יתקשר אליי זה יהיה ממש נחמד... - מי האדם שנראה לכם בהתחלה הכי מוזר בעולם ואחרי הפכתם להיות חברים? אין כזה. אני לא נרתעת מאנשים מוזרים, הם דפקא הכי מושכים אותי... אבל.. אם כבר אז = יער.
- מי המדריך הכי טוב שהיה לכם בפעילות תנועתית (לא פעולות רגילות...אלא סמינרים קורסים וכו)? אדר לוי.

ושוב מצפה שולטים...

אדר לוי אמרת אה? כי במקרה, הוא הגרעינר שלי!!!! ואני גרה במצפה!!!!! מצפה- מקום קטן, אנשים גדולים!

S a l i t

New member
../images/Emo45.gif

אייל גרנות לשלטון!= (זה יער.. אגב) יפעת את מכירה עודד? הוא במקור מגליל תחתון אבל עכשיו גרעינר ממטה יהודה.. והיה לו פעם ראסטות.. והוא הכי מצחיק בארץ בערך...?

bobby6killer

New member
אוי שי קדם אתה מלך

הזכרת לי את חנן.... "גבירותי ורבותיי הודעה חשובה הודעה חשובה" חח הוא מלך!!! ומישהו סיפר לי גם פעם שהוא וחנן סחבו משהו עד שחנן הושיט לו תאצבע ואמר "תמשוך" והוא לא הבין ןמשך וחנן תקע נוד של החיים חח אין עליו
מומלץ לכל מי שרואה אותו לבקש ממנו להגיד:"הודעה חשובה" חח כי הוא מזה מתרגז מזה

למעלה