גם אני אענה
- מי האדם שאתם לא מכירים בפורום והייתם רוצים לפגוש? יער! - מי האדם בתנועה שאתם חושבים שאתם לא מכירים והייתם רוצים לפגוש? כל החבר'ה מהנוער הציוני שהיו איתנו במד"מים ובמש"צים היו שם 3 שנראו ממש ממש אחלה!!!! אבל לא יצא לי מעולם להכיר אותם!

- מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי? יותם - מי מאנשי התנועה כי הייתם רוצים לפגוש בכללי? יותם,חנדל,הראל,ג'סמע,עינב,סלעית,זהר, אביב הגרעינר היקר שלי שלא דיברתי איתו כל כך הרבה זמן בגלל הקורס מד"צים ועוד רבים וטובים שלא בכוחי לפרט את שמם כרגע

- מי הבנאדם שהכרתם בתנועה והכי התחברתם איתו? יותם ואביב - איזה בנאדם יגרום לכם לצאת לקורס/טיול/סמינר רק כי הוא שם? יש המון! - מי מהתנועה הכי הייתם רוצים שיתקשר אליכם עכשיו? יסמין,דקל,יותם,עינב, אביב!!!! - מי האדם שנראה לכם בהתחלה הכי מוזר בעולם ואחרי הפכתם להיות חברים? לא מוזר...אבל מג'סמע מאוד פחדתי פעם!!

ואני מודה שגם את האדון אריק ברנס לא חיבבתי פעם (הוא היה מציק לי!!!) והיום יש ו אישור לחיות

) - מי המדריך הכי טוב שהיה לכם בפעילות תנועתית (לא פעולות רגילות...אלא סמינרים קורסים וכו)? רינת במש"צים, וקודם היה לי מישו בראש שאמרתי ברור שהוא!!! ועכשיו לא עולה לראש גררררררררררררר

(אה אגב...דרור סלע שהדריך אותי בטיול פסח בכיתה ט!!! הוא היה משהו בנ"ז) המממ נופר תיקי ואיציק וכמובן נשרי! בכיתה ט בחנוכה. ואני חייבת להודות שנצח הרכז אזור שלנו יצויין לטובה

(ואביב...הייתי חייבת להזכיר)