טוב להפגת השיעמום:

קשתונה

New member
טוב להפגת השיעמום:

- מי האדם שאתם לא מכירים בפורום והייתם רוצים לפגוש? - מי האדם בתנועה שאתם חושבים שאתם לא מכירים והייתם רוצים לפגוש? - מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי? - מי מאנשי התנועה כי הייתם רוצים לפגוש בכללי? - מי הבנאדם שהכרתם בתנועה והכי התחברתם איתו? - איזה בנאדם יגרום לכם לצאת לקורס/טיול/סמינר רק כי הוא שם? - מי מהתנועה הכי הייתם רוצים שיתקשר אליכם עכשיו? - מי האדם שנראה לכם בהתחלה הכי מוזר בעולם ואחרי הפכתם להיות חברים? (אני יודעת מה התשובה של יותם) - מי המדריך הכי טוב שהיה לכם בפעילות תנועתית (לא פעולות רגילות...אלא סמינרים קורסים וכו)? ונראה לי שזהו:)

so be it

New member
תשובות....../images/Emo108.gif

1. אני לא ממש מכירה אנשים מהפורום, אני די חדשה כאן... 2. הממ הקבוהצ שלי ממסע חוף אני מניחה (13) 3. כמו תשובה 1... 4. מישהו מרמת הגולן...(השם שמור במערכת) 5. המממ...כל מיני..בעיקר מהעמק שלי... 6. חברים שלי מהעמק (חפר)..ומישהו מתשובה 4 7. המדריך הכי מדהים בעולם - x - מדריכול! 8. כל האנשים ממטה יהודה שהיו בקבוצה של חברות שלי במסע חוף (4)... 9. אקס - מדריכול שולט!!! אלעד גרנות!! וגם נעמה ושירה!!! וחן (ויינר) ונטע! :)) (יצאאו לי תשובות מטומטמות)

WillbiTe

New member
:)

- מי האדם שאתם לא מכירים בפורום והייתם רוצים לפגוש? *אין לי מושג - מי האדם בתנועה שאתם חושבים שאתם לא מכירים והייתם רוצים לפגוש? *גם לא יודע... - מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי? זה דומה לשאלה הראשונה...מצטער אבל לא יודע - מי מאנשי התנועה הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי? *מה הכוונה אנשי תנועה? חברים?או גרעינרים וכאלה - מי הבנאדם שהכרתם בתנועה והכי התחברתם איתו? *יער וחבריו ממטה יהודה נראה לי - איזה בנאדם יגרום לכם לצאת לקורס/טיול/סמינר רק כי הוא שם? *האמת שפעם היו הרבה עכשיו לא נראה לי שייש.. - מי מהתנועה הכי הייתם רוצים שיתקשר אליכם עכשיו? שאלה מתקילה...אין לי מושג גם - מי האדם שנראה לכם בהתחלה הכי מוזר בעולם ואחרי הפכתם להיות חברים? *לא נראה לי שייש מישהו מוזר..אבל היה אותך שבהתחלה רבנו ועכשיו אנחנו בסדר:) - מי המדריך הכי טוב שהיה לכם בפעילות תנועתית (לא פעולות רגילות...אלא סמינרים קורסים וכו)? *זוהר (מסע חוף)הייתה גרעינרית שנה שעברה בגלבוע...אין לי מושג מאיפה היא במקור...הכי חמודה שהכרתי מצטער שרוב התשובות הם לא יודע אבל זה באמת כי אין לי מושג

THE sky angel

New member
אבירנ'וש!!!!!!!!

מי משכנע אותך?!?!?! לא נראה לך שיש?!?!?!?! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!! *אההם טיול חנוכה אהההההההההם* -אהה נראה לי שזה היה הפוך.. חח לא משנההההה!!!!

tuty fruty

New member
תשובות:

- מי האדם שאתם לא מכירים בפורום והייתם רוצים לפגוש?אותך קשת! - מי האדם בתנועה שאתם חושבים שאתם לא מכירים והייתם רוצים לפגוש?אייל חפר ראיתי אותו בכל מיני מקומות אבל אישית לא פגשתי. - מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי?יפעת - מי מאנשי התנועה כי הייתם רוצים לפגוש בכללי?חברות מהמדמים - מי הבנאדם שהכרתם בתנועה והכי התחברתם איתו?יש המון אנשים כאלה. - איזה בנאדם יגרום לכם לצאת לקורס/טיול/סמינר רק כי הוא שם?חברה שלי מהמושב כי אנחנו תמיד יוצאות ביחד - מי מהתנועה הכי הייתם רוצים שיתקשר אליכם עכשיו?חברות מהמדמים(אני מתגעגעת נורא) - מי האדם שנראה לכם בהתחלה הכי מוזר בעולם ואחרי הפכתם להיות חברים?לא זוכרת - מי המדריך הכי טוב שהיה לכם בפעילות תנועתית (לא פעולות רגילות...אלא סמינרים קורסים וכו)?יורי(בהשתלמות סובלנות ודנה במדצים

go golan go

New member
גם אני.... קורה...

- מי האדם שאתם לא מכירים בפורום והייתם רוצים לפגוש? יער! פגשתי אותו אמנם פעם אחת, אבל אי אפשר להגיד שאני מכירה אותו. הילד מצחיק - מי האדם בתנועה שאתם חושבים שאתם לא מכירים והייתם רוצים לפגוש? אמממ.... לא יודעת... - מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי? סלעית - מי מאנשי התנועה כי הייתם רוצים לפגוש בכללי? המון.... - מי הבנאדם שהכרתם בתנועה והכי התחברתם איתו? רוב החברים שלי הם מהתנועה, אז לא יודעת - איזה בנאדם יגרום לכם לצאת לקורס/טיול/סמינר רק כי הוא שם? הרבה אנשים... - מי מהתנועה הכי הייתם רוצים שיתקשר אליכם עכשיו? לא רוצה שיתקשרו! שונאת טלפונים... - מי האדם שנראה לכם בהתחלה הכי מוזר בעולם ואחרי הפכתם להיות חברים? סלעית, גל, קשת (מה לעשות... בחורה שפוגשים בבצפר של מחוננים (אני לא מחוננת- זאת היא!) שמדברה על הבובו שלה כל היום...) - מי המדריך הכי טוב שהיה לכם בפעילות תנועתית (לא פעולות רגילות...אלא סמינרים קורסים וכו)? אמממ... אני יכולה לציין לטובה את שלושת המדריכות שלי מהקורסים הגדולים (מד"צים, מד"מים ומש"צים), ו.... אני לא ממש זוכרת כל מיני השתלמויות קטנות יותר, אז... באסה! זהו?! טוב... אני הולכת! לילה טוב!

שלום לכם

- מי האדם שאתם לא מכירים בפורום והייתם רוצים לפגוש? בערך את כל מי שאני לא מכירה - מי האדם בתנועה שאתם חושבים שאתם לא מכירים והייתם רוצים לפגוש? וואו המון.. - מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי? גל, דפנה ועדי. וגם את יפעת שמעולם לא ראיתי.. - מי מאנשי התנועה כי הייתם רוצים לפגוש בכללי? רעות, דני.. כל מיני - מי הבנאדם שהכרתם בתנועה והכי התחברתם איתו? חחח שוב- הרבה. - איזה בנאדם יגרום לכם לצאת לקורס/טיול/סמינר רק כי הוא שם? לרוב, אני לא יוצאת לקורסים וטיולים לפי מי ששם.. - מי מהתנועה הכי הייתם רוצים שיתקשר אלכם עכשיו? יותר מדי אנשים - מי האדם שנראה לכם בהתחלה הכי מוזר בעולם ואחרי הפכתם להיות חברים? חחח לא נראה לי שזה קרה - מי המדריך הכי טוב שהיה לכם בפעילות תנועתית (לא פעולות רגילות...אלא סמינרים קורסים וכו)? ללא כל ספק- דני (אגב.. היום פגשתי את המד"ב של חרות:) אלו השאלות הטובות האלו שקשה לענות עליהן.. כי חלקן גורמות להריץ רשימות בראש ובסוף להחליט לכתוב משהו כללי מאוד וזהו. היה כיף!! לילה טוב

s h e e p i t

New member
זהו, אני איתך אצל ד"ר יורק לא נפגשת

יותר
ד"א מתי התור הבא שלך?

ברור שאת נפגשת איתי אצל ד"ר יורק

ואת אפילו מחכה לזה בקוצר רוח מאוד מאוד אחרת לא היית שואלת דווקא ממש חשבתי עלייך בשאלה הזו אבל נפגשתי איתך לא מזמן ומלבד זה, התשובות שלי שם הן ממש פתוחות וכלליות כתבתי את זה. התור הבא שלי- בעוד ארבעה חודשים ואת?

s h e e p i t

New member
ארבעה חודשים... ../images/Emo3.gif

אבל אני לא ממש יודעת תאריך... שנהיה קרובים יותר אני אדבר איתך... חחח... דווקא נחמד לעשות מפגשים אצל ד"ר יורק... כל עוד לא תאחרי פעם הבאה...

זה היה בגלל אלוני!! עד שהוא זז..

פעם הבאה גם נתאם? או שאת באמת לא רוצה לראות אותי? חחחחחחח (כן ממש.. כאילו שלא תרצי) סתם סתם הכל מאהבה:)

גילי אתמול אני ומירי היינו אמרות...

לבוא לבקר תמדצים...אבל דפקו אותנו בסוף...)= היית בנווה הדסה אתמול??? וואי הייתי נותנת הכל כיד לחזור לשם. ביליתי שם את השבוע ויומיים הכי כיפים והכי שווים של החיים!!!!!

אני אנסה, למרות שאתם לא מכירים

- מי האדם שאתם לא מכירים בפורום והייתם רוצים לפגוש? - מי האדם בתנועה שאתם חושבים שאתם לא מכירים והייתם רוצים לפגוש? - מי מחברי הפורום הכי הייתם רוצים לפגוש בכללי? עדי ויינר (כי היא הייתה ממש חמודה פעם קודמת שנפגשנו :) - מי מאנשי התנועה כי הייתם רוצים לפגוש בכללי? את אנשי בת-חפר (יוראי,שבסה ושאגי) - מי הבנאדם שהכרתם בתנועה והכי התחברתם איתו? החברים הכי טובים שלי-נועם טוקר, דני טננבאום, איתי כהנא וכו'. - איזה בנאדם יגרום לכם לצאת לקורס/טיול/סמינר רק כי הוא שם? דרור חדד - מי מהתנועה הכי הייתם רוצים שיתקשר אליכם עכשיו? אחי הקטן, מורן מהקורס מד"צים או אולי נועה נבו מישהי שהדרכתי בקורס מד"צים. - מי האדם שנראה לכם בהתחלה הכי מוזר בעולם ואחרי הפכתם להיות חברים? אני לא אכתוב פה את השם שלו. - מי המדריך הכי טוב שהיה לכם בפעילות תנועתית (לא פעולות רגילות...אלא סמינרים קורסים וכו)? ארנון זמיר,

למעלה