טוב לדעת שאתם עדיין כאן

iRoNBaLLz

New member
מדרסים דווקא כן יכולים לעזור נגד

שברי מאמץ.. אני לא מתכוון לעשות דברים שהגוף שלי לא מסוגל.. אני אנסה ואראה.. בסה"כ אני מתגייס לתותחנים, בלי לזלזל בחייל, אני לא יודע כמה עבודת פרך מעבידים שם.. גם שברי מאמץ היו לי, ככה שלזהות את התופעה אני יודע איך..

טוב אז בהצלחה

לך לMLRS, במלחמה האחרונה יש להם רקורד מרשים- הם הפילו אפאצ'י ושיגרו קיטבג לתוך לבנון.

iRoNBaLLz

New member
תודה..

חבר שעכשיו בתותחנים אמר שהגדוד מנתץ לא הכי משהו.. אבל נראה מה ישבצו אותי.. שיגרו קיטבג..? קשה להגיב על זה.. חחחח הפלת אפאצ'י לרקטות האלו זה יפה מאוד.

pelegs

New member
אתה מהחבר'ה שנפלו על זיקים?

אני שונא לזרוע מלח על הפצעים, אבל בניצנים דווקא ממש ממש מצחיק. הם אפילו שלחו את המחלקה שלי (1) ליומיים וחצי "טיול" בצפון (וזה באמת היה דומה יותר לטיול שנתי מכל דבר אחר) - תאמינו לי, מחסני תחמושת בצה"ל זה בלאגן שמחכה לתאונה. בעצם, כבר היתה שם תאונה ב-82', רבע מהבסיס עלה באש
(הם מאחסנים תחמושת חיה דליקה בשמש בחום אוגוסט-ספטמבר
)

Continuum

New member
כן אני יודע...

יש די הרבה בדיחות על מה שקורה בניצנים.. "אפשר קוקטייל?" -"אפשר קוקטייל מה?!?!" "אפשר קוקטייל המפקדת!"

pelegs

New member
עזוב, העונש הכי נורא שנתנו לנו עד

עכשיו זה לכתוב מצב"ה עבור כל אדם במחלקה. וזה אחרי שהמפקד צעק עלינו שאנחנו מאחרים בכמה שניות וטען שהוא ייתן לנו "עונש שלא תשכחו, שתלמדו דרך הרגליים"...

סלוניק

New member
לרוב הפלוגות היו שמות מפוצצים.

אריה, ברדלס, הוריקן, וולקן וכו'. משום מה רק חורב וגפן נתקעו עם שמות לא קשורים.

EverMan

New member
חחח, אתם הצעירים שמטר וחצי מאיתנו

אם אי פעם תהית למה כ"כ הרבה חיילי גבעתי ממשיכים בכביש מזיקים הלאה לכיוון הים ולעולם לא חוזרים ... אז זה פשוט כי אנחנו לא יוצאים הביתה. אנחנו לא באמת קופצים לים ולא חוזרים לעולם. למרות שזה נראה ככה.

למרות שהשמועה אומרת

שאתם מנסים לצבוע את עצמכם בכחול וקופצים לים במטרה להעלם מבלי להשאיר עקבות...

למעלה