טוב לדעת שאתם עדיין כאן

iRoNBaLLz

New member
סבא ../images/Emo13.gif

רציתי גם מוד"ש אבל נתנו לי תותחנים :-O .. האמת לא יודע אם יש לי בתור פרופיל 72 הרבה מה לעשות במוד"ש.. כי הבנתי שהמחלקה של 72 נפתחה רק השנה.. אז בטח אין יותר מידי אופציות.. אז שיהיה תותחנים
קדימה לבה"ד 10 ( מקווה מאוד )

iknow

New member
אם אתה עדיין רוצה מוד"ש, אתה יכול

כל שאתה צריך לעשות הוא לא להעלות על האוטובוס לתותחנים ולהתעקש להגיע למודיעין שדה. רבים וטובים עושים ועשו זאת.

iRoNBaLLz

New member
אין יותר מידי סיכוי שזה יצליח ובטח

בסוף יחזירו אותי לתותחנים... חוץ מזה שלא הכי מפריע לי להיות בתותחנים.. כי כשאני חושב על זה, אין לי אופציות במוד"ש כמו שיש לי בתותחנים.

iknow

New member
אם תתעקש, אתה תצליח ב-100%

זה לא עניין של סיכויים בכלל, זאת שאלה של כוח רצון. למען האמת, גם בתותחנים יש יחידות טובות. ובכל זאת, לא משנה איפה תיהיה, תותחנים או מוד"ש, בסופו של דבר אתה תסבול, ברמה כזאת או אחרת, כי אחרי הכל אין הרבה מאוד הבדל.

iRoNBaLLz

New member
כן.. אני יודע. תכלס הכל דיי דומה..

רק ההתמקצעות שונה. מה שסה"כ חשוב לי זה להישאר בקרבי ( גם כי התפישה שלי השתנתה וגם כי אין לי מיונים לעורפי ואני אהיה במשהו רע שוחק ומשעמם.. ) ובעיקר לצאת לקורס חובשים. והאמת, אולי זה עניין של כוח רצון לעבור, אבל לא קיבלתי את זה בהתבאסות שאני בתותחנים ולא במוד"ש. הבנתי שסה"כ הכל דומה.. אז לא נורא.

iRoNBaLLz

New member
באתרים שבוז ויחידה אומרים שגם 4.12

זה תאריך של תותחנים.. אבל בפורום של יחידה היו כאלו שאמרו שזה כלל צה"לי. אתה רוצה תותחנים..?

lithium1914

New member
לא משנה.

הזיזו אותי לשריון, אם הרכילויות האחרונות אמיתיות.

iRoNBaLLz

New member
26.11? שיהיה בהצלחה..

אני הצלחתי להימנע לשיריון.. אבל לא מבין למה לא קיבלו אותי למוד"ש כששמתי את זה בדירוג הכי גבוה.. ויש לי נתונים סבבה ( מציצים לקצין מיון
)

iRoNBaLLz

New member
חחחחחחח. אגב נגדים.. משכורת של

חייל קבע לא קצין, היא נמוכה משמעותית משל קצין בקבע?

יש דרגות- גם לקצונה וגם לנגדות

ועל פי זה הם עושים את הג'ובות החודשיות(למרות שנגדות גורמת לאדם להראות כפול מגילו האמיתי) סיטרואן מסכן בודד(רב-סמל) מרוויח כמו קצין פעור חולה סג"מת(סג"מ). סיטרואן משולש עם כוכב(רב-נגד) מרוויח בערך כמו איקס(תא"ל).

iRoNBaLLz

New member
אז לא הכי משתלם לחתום קבע אם

אני לא קצין מבחינת שכר.. זה מה שאני הבנתי.. מכל מיני פרסומים מאתרים הבנתי שקצין סג"מ בקבע מרוויח משהו כמו 5000.. שזה אחלה כסף. אז אני משער שלא קצין ירוויח הרבה פחות.

למה? אין הרבה הבדל

רב סמל מרוויח קצת פחות מסג"ם אבל זה גם משהו בסביבות ה4 וחצי לחודש. תוסיף לזה שקצינים רוב הזמן הולכים על גחלים וקוצים בשעה שהנגדים שוחים גב בקפה 'נשיא' ותבין שזה די מתקזז. מה שמגעיל זה שנגד תמיד תמיד נראה זקן לגילו- הרס"ג שלנו היה בן 28 והייתי משוכנע שהוא בן 45-50 עם קרחת בקודקוד וכרס... קצינים מנגד הם יצורים נתעבים ברובם, שהאיחולים הכי עדינים שלהם הם זוכים מהחיילים זה שישרפו חיים. רק לשם הדגמה, זהו שיר בית מתוך שיר כהרכבנו על הקצינים הפלצנים אצלנו על פי השיר "טייב" עם לחן "נוח": דויד- לא שכחנו איך את הפז"ם החרמת, דויד- לא שכחנו איך לצעירים ליקקת, הלוואי תמות מאיידס, שתדרוס אותך רכבת, תאנוס אותך ארנבת, תקבל סרטן בראש! שיפול עליך סאגר, תקבל שיתוק יא נאצי זונה- פיגוע תאונה! (וזה עוד הלחן המצונזר שיכלנו לשיר על פי הבית המקורי של 'טייב' לפני שהמג"ד איים לשפוט חצי פלוגה על זה שאיימנו למלכד לו את האוטו ,לשרוף לו את הבית ולאנוס לו את החברה.)

למעלה