טוב כנסו.....

טוב כנסו.....

אני יודעת שהייתי צריכה לנצל''ש את ההודעה הזאת אבל לא עשיתי את זה לא משנה......... בקיצור אני פותחת שירשור תמונות של האחת והיחידה --->אשלי כלבה סימפסון אז אם יש לכן תמונות של הפרחה הזאת זה המקום וזה הזמן להוציא את כל הג'יפה חעחעח טוב אני יודעת שיצאתי ממש מגעילה בהודעה הזאת אבל שתדעו אני לא כזאת פשוט אני רוצה לשפוך את כל מה שיש לי עלייה אז סליחה על ההודעה המגעילה הזאת ומקווה שתהנו מכמה תמונות שלה טוב אני ראשונה אז קבלו אחת ----------------------------------->

ושלא תבינו לא נכון

זה לא רק בגלל פיט [זתומרת גם ] אבל בעיקר בגלל שהיא כל כך טיפשה היא שרה פופ ומשחקת אותה פריקית כאילו הלו מה איתך תחליטי...!... אז זהו .....

DesertSky

New member
למה צריך את זה?

כאילו למה צריך שרשור תמונות שלה?אני לא שונאת אותה או משהו אבל זה פורום פול אאוט בוי מי שרוצה שיעשה חיפוש אשלי סימפסון בגוגל ויראה תמונות וובמיוחד אם את שונאת אותה אז בשביל מה?.. לדעתי זה מיותר.

Black Parade

New member
../images/Emo4.gif מה הפאקינג מטרה פה ? ../images/Emo168.gif

לצאת דפוקים ולכתוב מה שאנחנו שונאים בה ? אויי , תינוקי . כל כך תינוקי
.

AdiA12

New member
יפה שחשבת על הרעיון, אבל זה נראה לי קצת...

טיפשי [סליחה אם אני מעליבה], אני שונאת אותה, זה נכון, אז בטח שנאי לא ארצה לראות אותה, וחוץ מזה זה פורום FOB ולא אשלי.

shani192

New member
טוף כולם לפני כבר אמרו כמה זה מיותר..

ודי כבר לפתוח שירשורים חדשים! זה לא צאט.. הפכתם את הפורום לצאט...

S h A y K i

New member
מסכימה..../images/Emo45.gif

ועוד על דברים כאלה קטנים ומיותרים.. כאילו אני לא שונאת את אשלי או משהו כזה וזה בכלל לא הפורום שלה והפורום הזה לא קשור אלייה בכלל!! זה כאילו מתעסקים פה רק בפיט!!! ואני אוהבת אותו אבל זה מעצבן
אם זה היה פורום רק של פיט עוד איכשהוא הייתי מבינה למה פתחת את השרשור הזה אבל זה ל-א
מצטערת עם העלבתי או משהו אבל זה באמת מעצבן

Fall Out Liel

New member
אתן לא צריכות לכעוס כ"כ..../images/Emo192.gif

נכון שהיא טעתה, אבל לא לחלוטין. היא לא הייתה אמורה לעשות את זה, נכון, אבל בואו נודה, אף אחת לא אוהבת את אשלי, נכון? לא צריך להתעצבן, אני חושבת שהיא הבינה כבר. bottom line: כולם שונאים את אשלי, ושני טעתה, לא צריך להגזים.

shani192

New member
לא כועסות

אבל זה פורום פוב!! לא פורום של אשלי ולא פורום פיט.. אני אני מבקשת יפה ובלי שום עצבים להפסיק לפתוח שירשורים חדשים שלא קשורים ללהקה.. עם מי פיט יוצא או מה שהוא עושה בחיו האיישים זה לא העסק שלנו.. ושורה תחתונה די לדבר רק על פיט! הבנו שכולם אוהבות אותו אבל זה פורום של כל הלהקה למי שלא שמה לב (ההודעה נרשמה בלי כל עצבים ובלי כל כעס..למרות שזה נראה ככהXD)

אם לא הבנתם כתבו הודעה על זה -->

שמישהי אני לא ממש זוכרת מי [סליחה ששכחתי] החליפה עם חברה שלה פוסטר של מכר בפוסטר של פוב והיא כתבה שאשלי הייתה מאחוריי הפוסטר אז סליחה אם לא הבנתם ....... ואני יודעת שזה לא פורום פיט ולא אשלי אבל אי אפשר שלא לשים לב שפיט הוא הבולט שם והוא גם חלק מהלהקה ............ אז סליחה שלא הבנתם על מה התעצבנתי פשוט היא נימצאת בכל מקום שקשור לפיט!!!!!!!!!!!
זה כבר נימאס.!!!!

Scratched Blond

New member
ממ טוב תרגיעי

כיאלו אם היא לא הייתה חברה שלו אז היה לך סיכוי איתו._____________. אז מה אם היא בכל מקום? היא חברה שלו אומשו.. היא אמורה להיות>< לא צריך לשנוא אותה בגלל זה.

אני לא שונאת אותה בגלל זה ............../images/Emo46.gif

אני כתבתי בהודעה שאני שונאת אותה בגלל שהיא פרחה שמנסה להיות פריקית אני לא שונאת אותה בגלל פיט ואני לא טיפשה אפילו בחלומות אני לא חושבת שיהיה לי סיכוי עם פיט אני מעריצה אותו לא מאוהבת בו!!!!!!!!

מה את מצפה?היא חברה שלו

הם אמורים להיות ביחד,ככה זה חברים
דיייי כבר נמאס שכל אחת פה פותחת הודעה על פיט הכוסון והמושיי מושלם כל יומיים,כיאלו פאק זה מתחיל לעצבן כבר.

למעלה