טוב כנסו.....

o DaNiEl o

New member
אני לא שונאת את אשלי ../images/Emo11.gif

אבל אני גם לא אוהבת אותה. ולא כעסנו כל כך. כי בכל זאת זה מעצבן, הפורום אמור להיות על הלהקה אבל רוב ההודעות פה על פיט וכמה שאני אוהבת אותו והכל, זה די מעצבן
[לא נכתב בשום עצבים, נא לא לקחת ללב]

S h A y K i

New member
נכון, אבלאבלאבל..

אני יודעת שאני ועוד כמה כתבנו פה שזה דיי מעצבן שמדברים פה רק על פיט, והוא ה"בולט" בלהקה רק בגלל שאנחנו הפכנו אותו להיות ה"בולט"!. כי כל היום מדברים רק על פיט ועל הדברים שהוא עושה או אומר ומה הוא אכל ומה הוא לבש ואיזה יצורה הוא נישק..ואני מדברת מבחינת הפורום [!!!] לא מבחינת מעריצות ברמה עולמית או משהו כזה... מה שאני מנסה להגיד זה-למה להמשיך עם השטויות האלה שקשורות בפיט? כאילו מילא פיט אבל הפורום קיים בשביל שנדבר על המוזיקה ועל כל הלהקה ובבקשה תפסיקו להכליל!! אני לא חושבת שאשלי כזאת גרועה, והאמת שיש לה כמה שירים נחמדים, [ואני לא אומרת את זה כדאי לצאת בסדר או משהו כזה!!] ואני חושבת שאם אתן שונאות אותה רק כי היא יוצאת עם פיט אתן באמת אוכלות סרטים.... צר לי לאכזב אתכן אבל אתן בחיים לא תהיו איתו גם ככה!!! ואם אתן שונאות אותה על בסיס המוזיקה שלה אז זה בכלל לא המקום להגיד את זה!! תכתבו על זה בבלוג או במייספייס שלכן זה כ"כ לא קשור לפורום הזה.. זהו
חחח הייתי חייבת להוציא את זה >< חחחחח

S h A y K i

New member
ושכחתי משהו חשוב >

שני יכלה לא לעשות את הטעות הזאת בגלל כל מה שכתבתי. כאילו לדעתי זה דיי ברור..אבל זאת רק דעתי חח XD

o DaNiEl o

New member
תכלס אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif

אבל בקשר למשהו אחד לא הכי
. דווקא כן הופכים את פיט לבולט ביותר בלהקה מבחינת הערצה עולמית. כשמפרסמים חדשות באתרים אז בד"כ זה על הלהקה כולה או על פיט, לא ראיתי פעם שפירסמו על אנדי\ג'ו על פטריק מידי פעם כן מפרסמים
וצריכים לגוון
אז כמו שאמרת, לא צריכים להתעסק פה בפיט אלא בפול אאוט בוי- במוזיקה ובהלהקה בפני עצמה.

כנסוווווווו

אני יודעת שאתן חושבות שכתבתי את זה בגלל שהיא עם פיט עכשיו אבל לא כל אחת פה מתלוננת שהפורום יבש אז אני רציתי להוסיף קצת אקשן .... זה הכל .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותפסיקו כבר אני אוהבת את פוב לא בגלל פיט אלא בגלל המוזיקה אז אל תחשבו אפילו ככה כי אתן לא מקירות את הבנאדם ליפניי שאתן מדברות עליו ....!......... זה לא הולך ככה ליפניי שאומרים על בנאדם משהו צריך להכיר אותו ! אז זהו ...........

o DaNiEl o

New member
סבבה, אבל אם את רוצה להוסיף אקשן יש דרך לזה.

ואת אומרת לנו שאנחנו לא יכולות לדבר על הבן אדם כי אנחנו לא מכירות אותו, ואת שונאת את אשלי- את מכירה אותה?
וכדי להוסיף אקשן- את יכולה להוסיף משחקים\תמונות\וידאו או דברים אחרים. אשלי זה לא בדיוק הנושא לשירשור חדש.

כן אבל

על אשלי יודעים הרבה דברים אני לא דיברתי על מי שהיא אני ממש לא מכירה אותה ואני גם לא רוצה להכיר!.... אבל אני מדברת על מה שאני כן יודעת ואני יודעת שהיא פריקצה שמתה לעשות פוזות על חבר שלה טוב ניראה לי שמיצינו את זה אין ספק שהוספתי אקשן לפורום הזה חחחח... טוב אתן קצת מעליבות ..... וזהו...

נ ו י ע

New member
אז זה אתן הפכתן אותו :-\../images/Emo163.gif

סורי, אבל באמת זה ככה, סבבה הוא נראה טוב אבל זה כל הזמן ככה, ואתן עכשיו תגידו "אוקיי זה אנחנו הפכנו אותו להיות הבולט , את צודקת" אבל בדוגרי אתן לא תפסיקו להפוך אותו להבולט.. אבל גם רוב הזמן זה לא רק אתן!! גם עיתונים אמריקאים מפרסמים את רוב הכתבות על פיט מאשר כל חברי הלהקה, גם בכלל תמונות העירום שלו, מתעסקים עדיין בזה, וזה הפך אותו להיות מטרה מרכזית בלהקה מבחינת התקשורת.. זה חלק מאשמת המעריצים וחלק מאשמת העיתונאות..

S h A y K i

New member
אבל דיברתי על הפורום. רק על הפורום. ../images/Emo11.gif

לא דיברתי על כל שאר המעריצים [או שמה מעריצות?] בעולם. דיברתי עלינו, על הפורום שלנו :]

2DarK AnGeL2

New member
כנסו..

לפי דעתי אם אתן כל כך אוהבות את הלהקה ואת פיט אתן לא רוצות שהוא וכל הלהקה יהיו מאושרים? בתור אחת שאןהבת את הלהקה אני שמחה לשמוע שאולי הוא מאושר עם החברה שלו ולא משנה מי היא במיוחד אחרי שגיליתי שהוא ניסה להתאבד כי הוא לא היה שמח וזה טוב שעכשיו הוא כן... אני מקווה .. אבל זאת רק הדיעה שלי.... ושני זה לא נגדך או משהו כזה רשמתי את זה פה רק בגלל שזה קשור לנושא שידברתן עליו...

לא זה לא מפריעה לי בכלל

לכל אחת יש דעה מישלה ומה אני יגיד לך לא ממש אכפת לי מהתגובות כי אני לא אהבתי אותה עוד ליפניי שידעתי מיזה פיט או פוב גם אני שמחה בשבילו שהוא מאושר [בו לא ניהיה בטוחים] אבל אני לא דיברתי על זה שהם ביחד אני דיברתי על זה שהיא פריקצה ......!

DesertSky

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי מדברים על פיט יותר מדי! אין לי בעיה איתו בכלל ואני אוהבת את פיט אבל כמה אפשר? כולנו יודעים שהוא מוכשר חתיך וכל זה..לא צריך להזכיר את זה כל 5 שניות וכדי שהפורום יהיה פעיל אז לעשות פינות שקשורות לכל הלהקה ולא רק לפיט וגם לא הרבה שרשוריOFF על סתם דברים לא נחוצים

נ ו י ע

New member
../images/Emo207.gifולא הכי קשור לפוב../images/Emo163.gif

אמממ פתחתי עצומה להביא את פאניק לארץ :) תרשמו בבקשה! כאן

אוי נו באמת../images/Emo223.gif

אז היא יוצאת עם פיט יופי לה.. זה לא שאם היא לא הייתה איתו אז אתן הייתן יכולות להיות איתו עכשיו וחוץ מזה אני דווקא מחבבת כמה שירים שלה ובאמת מזל שהיא לא יצאה כמו אחותה השירשור הזה אולי ימחק מאוחר יותר כרגע אני חייבת לזוז

למעלה