טוב כמה שאלות...

תשובותי (2)

ב"ה איך נראה הבוקר שלכם?אחלה * אם הייתי כוכב נופל הייתי נופל אל... עכשיו.********(חסוי) * מאז שהייתי קטן אני חולם... ונחשו מה? אפילו הצלחתי להגשים את זה!לא זוכרת מה חלמתי והגשמתי * אני הכי אוהב את...המשפחה שלי * מה שהייתי רוצה שיהיה לי זה...אייסיקיו
* יום אחד אתם עוד תראו שאני...יצליח במה?לא יודעת.! בחיים......

lali37

New member
הנה

*אם הייתי יכול לבחור משו אחד שהייתי רוצה לשנות בעצמי הייתי בוחר ב... שאני עושה ואומרת דברים בלי לחשוב *איפה הכי היית רוצה להיות, ועם מי? במקום שלא חם בו... עם חברות, לא ממש משנה מי *אני מרגיש הכי בטוח כשאני נמצא עם... חברה שלי *מה הדבר הכי קשה שנאלצת לעשות אי פעם? עוד לא עשיתי... וזה חסוי *לו יכולתי לפגוש את האדם שאני מעריך/ה הכי בעולם הייתי פוגש את... אני פוגשת אותה, והרבה, היא אחת החברות הממש טובות שלי *אני לא יכול לחיות בלי... אממממממממממ חברות שלי והאייסי, כמובן... *המתנה שאני הכי הייתי רוצה לקבל היא... אין לי מושג... *מהי התכונה החשובה לכם מכל בחבר/חברה? שאפשר יהיה לספר לה הכל ואני יסמוך עליה... וכמובן שלא ישעמם לי איתה.. *החיים שלי הם כמו... לא יודעת
*אם הייתם פותחים חיים חדשים (העבר שלכם נמחק) ונותנים לכם אפשרות לקחת דבר אחד מהחיים הקודמים שלכם (יכול להיות כול דבר, אפילו רגשות) מה הייתם לוקחים? חברות שלי
טוף מחר אני אמשיך עם עוד שאלות...

../images/Emo9.gif

*אם הייתי יכול לבחור משו אחד שהייתי רוצה לשנות בעצמי הייתי בוחר ב... המממ.. אולי זה שאני עצלנית או אדישה...
*איפה הכי היית רוצה להיות, ועם מי? לא כאן ולא לבד זה בטוח... הייתי רוצה להיות בטבריה...
*אני מרגיש הכי בטוח כשאני נמצא עם... אין מישהו מיוחד... *מה הדבר הכי קשה שנאלצת לעשות אי פעם?
אישי מדי
*לו יכולתי לפגוש את האדם שאני מעריץ/ה, מעריך/ה הכי בעולם הייתי פוגש את... ביבי
סתם... אני לא מעריצה אף אחד זה דפוק... *אני לא יכול לחיות בלי... אינטרנט
חברות
אנערף... *המתנה שאני הכי הייתי רוצה לקבל היא... אהבה
*מהי התכונה החשובה לכם מכל בחבר/חברה? הקשבה.. נאמנות... חוש הומור
*החיים שלי הם כמו...ספר פתוח
*אם הייתם פותחים חיים חדשים (העבר שלכם נמחק) ונותנים לכם אפשרות לקחת דבר אחד מהחיים הקודמים שלכם (יכול להיות כול דבר, אפילו רגשות) מה הייתם לוקחים? כללית.. אני לא רוצה לפתוח חיים חדשים
אבל התחלות זה תמיד דבר כזה כיפי... אולי הייתי לוקחת את החוש הומור שלי (...) כדי שאני אצחק גם ברגעים הקשים...

תשובתי...

1.באף אחד... 2.אם מישהי ואיתה רחוק מכולם! 3.שאני לבד בעיקרון אבל לפעמיים אם בנות כי בד"כ לא עושים להם כלום... 4.ביקרון מה אני זוכר?! 5.ריבאלדו,בהקאם,רונאלדו,ובמיוחד את להקת משינה 6.מחשב ומים 7.שמי שאני מעריץ או אוהב יבוא לבית שלי ואני יהיה לבד איתו... 8.יופי וחמודה וחכמה.... 9.אבטיח עגול ומעצבן 10.את הרגש שלי כלפי מישי

r3fl3ct10n

New member
תשובות...

ביכולת שלי לעוף מעל 30 מטר-זה עושה לי בחילה... *בשוויץ,עם כמה חברים *הדובי שלי משה.. *המממממממממ,שאלה קשה *ביל גייטס.. *אוויר *מחשב חדש! *נאמנות ואמיתיות *החיים שלי הם כמו... ים-לפעמים רגועים ולפעמים סוערים *את הזיכרון של המחשב שלי...

tamarhp

New member
טוב...

*אם הייתי יכול לבחור משו אחד שהייתי רוצה לשנות בעצמי הייתי בוחר ב... אוי, יש הרבה.. אממ - אולי הייתי גורמת לעצמי להפסיק להתעצבן כל כך מהר.. *איפה הכי היית רוצה להיות, ועם מי? *לא אומרת!* *אני מרגיש הכי בטוח כשאני נמצא עם... חברות שלי, נראה לי.. *מה הדבר הכי קשה שנאלצת לעשות אי פעם? לבקש סליחה ולקבל תגובה שלילית. *לו יכולתי לפגוש את האדם שאני מעריץ/ה, מעריך/ה הכי בעולם הייתי פוגש את... כעיקרון - האנשים שאני הכי מעריכה הם האנשים שבסביבה שלי. טוב, בעצם - מ.ארבל..
*אני לא יכול לחיות בלי... במבה? *המתנה שאני הכי הייתי רוצה לקבל היא... אווווו! יש הרבה! *מהי התכונה החשובה לכם מכל בחבר/חברה? אמון, הבנה. *החיים שלי הם כמו...חיים של שרוט-מכור-סנילי-משקפופר-תולעתספרים-ישראלי-יהודי-דתי? *אם הייתם פותחים חיים חדשים (העבר שלכם נמחק) ונותנים לכם אפשרות לקחת דבר אחד מהחיים הקודמים שלכם (יכול להיות כול דבר, אפילו רגשות) מה הייתם לוקחים? שאלה טובה. באמת. אממ - הייתי לוקחת זכרונות טובים..

../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif קשההההההההה

*אם הייתי יכול לבחור משו אחד שהייתי רוצה לשנות בעצמי הייתי בוחר ב... את הכעס והעצבים. כשאני כועסת אני יכולה להתעצבן ולצעוק עד שאתםפ תשמעו בבית...
*איפה הכי היית רוצה להיות, ועם מי? בעיר כלשהי בארץ, אולי י-ם, עם בעלי הצדיק! אני רוצה תלמיד ישיבה כבעל. *אני מרגיש הכי בטוח כשאני נמצא עם... כל אחד שאני אוהבת. (חוץ מאחיינים שלי... הם יכולים גם לזרוק אותי לתהום...
) *מה הדבר הכי קשה שנאלצת לעשות אי פעם? ניתוח? לוידת... *לו יכולתי לפגוש את האדם שאני מעריץ/ה, מעריך/ה הכי בעולם הייתי פוגש את... אני לא אגיד, כי זה מישהו/מישהי מהפורום ואני לא רוצה לפגוע... *אני לא יכול לחיות בלי... ??? *המתנה שאני הכי הייתי רוצה לקבל היא... נשיקה
ואחיינים...
או חיים טובים! |מזל|. אני לא צריכה ולא רוצה שמונצים...
*מהי התכונה החשובה לכם מכל בחבר/חברה? אמון. *החיים שלי הם כמו... לונה פארק. מה אני יודעת?? *אם הייתם פותחים חיים חדשים (העבר שלכם נמחק) ונותנים לכם אפשרות לקחת דבר אחד מהחיים הקודמים שלכם (יכול להיות כול דבר, אפילו רגשות) מה הייתם לוקחים? את החיים הטובים. יש לי ב"ה חיים טובים, אני רוצה להשאיר אותם.

mayakol

New member
אם זה מישהו מהפורום,

אז למה לא לומר? כאילו, זה לא משהו מעליב! זה שאת מעריכה את אותו אחד, אז נראה לי שהוא ישמח לדעת... אני טועה?

כן...

אם אני אגיד שם של מישהו, כל אחד יקווה שזה הוא וכשהוא יראה שזה לא הוא הוא יפגע. אפילו אם תגידי עיכשיו שזה לא ככה, זה כן יהיה ככה. ובמיוחד עוד אשני יודעת מה היחסים שלי עם כל אחד ואחת. הי, אולי זו בת!! לא אומרת...

איילת כ

New member
אבל מצד שני

זה מעצבן להישאר במתח, אני מעדיפה שתגידי מי זה, ואל תדאגי אף אחד לא יתבאס וגם אם כן הוא יתבאס קלות זה עדיף מהמתח..... אז אולי תגלי.....

tiki tiki

New member
חחח..אני זוכרת שבתחילת השנה צעקת

על המורה לביולוגיה...זה היה כזה מצחיק... שאת מתעצבנת את כזאת חמודה...

זה היה שנה שעברה...

או שגם השנה? מן הסתם גם. היא עיצבנה אותי מוות!!! מסכנה, א-נ-י עשיתי לה ת'מוות... והשנה החוצפנית הזו אמרה שיש לי בלאק אווט בלי קשר!! סתם! זה מה שהיה לה בראש באותו רגע!! מ-ה ה-ק-ש-ר?? והיא עוד שאלה אותי אם אני יודעת מה זה בכלל ואמרתי לה ברור. מי שקרא בלתי הפיך, יש שם תיאור מוחלט מה זה... היא דפוקה וזהו.............

אני לא זוכרת אם עניתי כבר...

*אם הייתי יכול לבחור משו אחד שהייתי רוצה לשנות בעצמי הייתי בוחר ב...כעס ובזה שאני תמיד מתווכחת...ושאני הבן אדם הכי סגורה שאתם מכירים... *איפה הכי היית רוצה להיות, ועם מי? עם - - רחוק מכולם! *אני מרגיש הכי בטוח כשאני נמצא עם...אחי הגדול *מה הדבר הכי קשה שנאלצת לעשות אי פעם? להודות שטעיתי... *לו יכולתי לפגוש את האדם שאני מעריץ/ה, מעריך/ה הכי בעולם הייתי פוגש את...ג'יי קיי רולינג... *אני לא יכול לחיות בלי...קוקה קולה ומסטיקים.! *המתנה שאני הכי הייתי רוצה לקבל היא...מחשב נייד...מנוי למשחקי כדורסל של מכבי תל אביב.. *מהי התכונה החשובה לכם מכל בחבר/חברה? כנות! *החיים שלי הם כמו...שוקולד (?) *אם הייתם פותחים חיים חדשים (העבר שלכם נמחק) ונותנים לכם אפשרות לקחת דבר אחד מהחיים הקודמים שלכם (יכול להיות כול דבר, אפילו רגשות) מה הייתם לוקחים? צחוק טוף מחר אני אמשיך עם עוד שאלות...

תשובותי....

ב"ה *אם הייתי יכול לבחור משו אחד שהייתי רוצה לשנות בעצמי הייתי בוחר ב... שלהיפעמיים לא להתעצבן בקיצור לא להתעצבן בחיים! *איפה הכי היית רוצה להיות, ועם מי?היתי רוצה להיות עם ***** ואיפה לא יודעת *אני מרגיש הכי בטוח כשאני נמצא עם...ההורים שלי.. *מה הדבר הכי קשה שנאלצת לעשות אי פעם?לא זוכרת *לו יכולתי לפגוש את האדם שאני מעריץ/ה, מעריך/ה הכי בעולם הייתי פוגש את...אני לא מעריצ האף אחד *אני לא יכול לחיות בלי...הרבה דברים אין מקום כדי לפרט *המתנה שאני הכי הייתי רוצה לקבל היא...שונאת מתנות *מהי התכונה החשובה לכם מכל בחבר/חברה?יושר *החיים שלי הם כמו...סרט *אם הייתם פותחים חיים חדשים (העבר שלכם נמחק) ונותנים לכם אפשרות לקחת דבר אחד מהחיים הקודמים שלכם (יכול להיות כול דבר, אפילו רגשות) מה הייתם לוקחים?לדעת להתחשב בזולת ולעזור לזולת

למעלה