טוב כמה שאלות...

טוב כמה שאלות...

בעזר"ה אני אתחיל עכשיו ומחר אני אכתוב עוד. *אם הייתי יכול לבחור משו אחד שהייתי רוצה לשנות בעצמי הייתי בוחר ב... *איפה הכי היית רוצה להיות, ועם מי? *אני מרגיש הכי בטוח כשאני נמצא עם... *מה הדבר הכי קשה שנאלצת לעשות אי פעם? *לו יכולתי לפגוש את האדם שאני מעריץ/ה, מעריך/ה הכי בעולם הייתי פוגש את... *אני לא יכול לחיות בלי... *המתנה שאני הכי הייתי רוצה לקבל היא... *מהי התכונה החשובה לכם מכל בחבר/חברה? *החיים שלי הם כמו... *אם הייתם פותחים חיים חדשים (העבר שלכם נמחק) ונותנים לכם אפשרות לקחת דבר אחד מהחיים הקודמים שלכם (יכול להיות כול דבר, אפילו רגשות) מה הייתם לוקחים? טוף מחר אני אמשיך עם עוד שאלות...

טוף,תשובותיי

לשנות את רמת הרגישות שלי.
כרגע? הייתי רוצה להיות בטיול ברחבי הארץ עם חברים טובים
אין כזה דבר תחושת ביטחון.
אולי זה קטנוני, אבל להיפרד מאנשים הכי קה לי,גם אם זה ביוזמתי פירוק חברויות וקשרים עם אנשים
הייתי פוגשת חלוץ פשוט מהעליה האשונה-שניה
לשמוח, בלי לחייך, בלי לדעת שזכיתי בעוד יום.
שקט נפשי, שלווה פנימית, שהכל בחיים יעבור לי חלק :)-הלוואי..
אמינות, כנות
אוטוסטרדה, לא עוצרת בשומקום,חיה את הרגע.
הייתי לוקחת החלטה אחת מעולה מבחינתי, ללכת לאולפנא.

אושרה1

New member
אוקי:

בס"ד הייתי רוצה לשנות: את מצפון היתר שלי הייתי רוצה להיות: שומרת לעצמי הכי קשה שנאלצתי: להיפרד מאחי אדם מעריץ: לא מעריצה אף אחד-אני מניחה שאיזה מישהו מהאצל או קיאנו ריבס(שוני מחולט חח) אני לא יכולה בלי: חברה טובה המתנה שהייתי רוצה לקבל: אח גדול חשוב בחברה חבר: שיהיה קשוב ואמין החיים שלי הם כמו: לא הייתי מדמה אלה החיים שלי נפלאים בלי עין הרע לקחת לחיים החדשים: את הביטחון העצמי, יש עוד אושרה

shadow dancer

New member
אופסי.... נשלח לי.....

בס"ד אם לא שמתם לב אז ההודעה הקודמת נשלחה לי בטעות לפני שסיימתי או אולי לפני להתחלתי........ בכל מקרה.... הנה התשובות: *הכעס שלי *אין לי שמץ! צריך לחשוב על זה קצת. *אבא'לה שלי
*יווווו....... לאכול ריבה עם טונה(אהה סליחה זה היה הכי כייף!)!!! *הרב קוק(יש הרבה אבל...... הרב קוק זה הרב קוק!) *טונה עם ריבה *שאלה קשה!!! *סבלנות ונאמנות(שידע להקשיב ושיהיה תמיד כשצריך אותו!) *בלון! (אין לי מושג למה.......) *אחיין שלי (; אגב...... אל תאמינו לי! היה לי יום קשה...... טונה וריבה זה לא באמת טעים!!! לפחות ככה נראה לי...... אם מישהו ינסה שיספר אח"כ איך הייתה החוויה.

mayakol

New member
טוב כמה תשובות...

*אם הייתי יכול לבחור משו אחד שהייתי רוצה לשנות בעצמי הייתי בוחרת- להוריד מהעצבנות שלי, ומהעצלנות... *איפה הכי היית רוצה להיות, ועם מי? אמממממ... בע"ה נשואה, בבית משלי, (שיהיה בע"ה איפה שאני ואילה נבחר
), עם ילדים קטנים, ועם בעלי לעתיד כמובן. *אני מרגישה הכי בטוחה כשאני נמצאת עם אבא שלי. אדם מדהים, שרוצה רק בטובתי כמובן, ויש לו תשובות לכל השאלות וההרהורים שלי. *מה הדבר הכי קשה שנאלצת לעשות אי פעם? להחליט שאני הולכת ללמוד במקום שאני לא רוצה ללמוד בו בלית ברירה, ולהתמודד אח"כ שנים עם הטעות הזו. *לו יכולתי לפגוש את האדם שאני מעריצה, מעריכה הכי בעולם הייתי פוגשת את-אולי את רבי עקיבא זצ"ל. ללא ספק אדם עם מסירות נפש ויכולת הקרבה... אחד שכולנו קטנים לעומתו... *אני לא יכולה לחיות בלי- אוכללללל.... ובלי שיחות איי סי עם **********
*המתנה שאני הכי הייתי רוצה לקבל היא- את הדיסק של מוש
נכון שיש לי אותו בבית, אבל הוא מושאל, כך שלא תמיד הוא ישהה אצלי, וחבל
*מהי התכונה החשובה לכם מכל בחבר/חברה? נאמנות ויושר שאוכל לבטוח בו או בה לגמרי. *החיים שלי הם כמו- סרט מתח. מלאי הרפתקאות, ואי אפשר לדעת מה מחכה מעבר לפינה...
*אם הייתם פותחים חיים חדשים (העבר שלכם נמחק) ונותנים לכם אפשרות לקחת דבר אחד מהחיים הקודמים שלכם (יכול להיות כול דבר, אפילו רגשות) מה הייתם לוקחים? את האמונה. מה? אי אפשר לקחת איתי גם איזה שניים שלושה אנשים?
רק דבר אחד... אווווווף...

tiki tiki

New member
אני:

*אם הייתי יכולה לבחור משו אחד שהייתי רוצה לשנות בעצמי הייתי בוחרת ביכולת המדהימה שלי להגיד שטויות בדיוק בזמנים שהכי לא מתאים להגיד בהם שטויות. *איפה היית הכי רוצה להיות, ועם מי? אממ...לא משנה איפה, עם ****...מי שהבין, הבין. *מה הדבר הכי קשה שנאלצת לעשות אי פעם? עוד לא עשיתי אותו. אבל אני יעשה אותו ביום שלישי או רביעי הבא...לעבור דירה מפרדס חנה, ואני בדיכאון בגלל זה...אז לא לדבר איתי על זה..תודה. *לו יכולתי לפגוש את האדם שאני מעריצה, מעריכה הכי בעולם הייתי פוגשת את בנחמין רוחאס..ואת קמילה. (תסתכלו בשאלה 1...עכשיו.) *אני לא יכולה לחיות בלי חברות...זה הדבר הכי חשוב בעולם (לדעתי..) *המתנה שהכי הייתי רוצה לקבל היא טיסה לארגנטינה + פגישה עם המורדים ופינת אור. * מהי התכונה הכי חשובה לכם בחבר/חברה? שלא ידברו עלי מאחורי הגב..ושלא ישקרו לי. *החיים שלי הם כמו ----. שאלה קשה מידי. *אם הייתם פותחים חיים חדשים (העבר שלכם נמחק) ונותנים לכם אפשרות לקחת דבר אחד מהחיים הקודמים שלכם (יכול להיות כול דבר, אפילו רגשות) מה הייתם לוקחים? לא יודעת..אני מעדיפה להשאר בחיים האלה וזהו.

שרוך

New member
ותשובותי הם....

בס"ד הי לכולם ! ככה 1) לא הייתי עצבני יותר רגוע ומי שמכיר אותי בחיי היום יומים יודע ולא לקחת ללב 2) עכשו הייתי רוצה להיות בארץ אבל זה תלוי בתקופה האחרונה איתכם חברי הפורום ועם משפ' 3) ) אני בטוח עם אמי ואחותי 4) נאלצתי לעשות הרבה דברים קשים והמבין יבין 5) הייתי פוגש את סבי מצד אמי ואת כל משפ' שעברה את השואה 6) אהההה וואי זה קשה לא יודע יש הרבה דברים !!! 7) שאלה ה1000000$ לא יודע זה תלוי אולי אוטו נחמד עם רישיון !! 8) נאמנות לא לשקר לדבר דוגרי 9) החיים שלי הם כמו גלגל ענק פעם למעלה פעם למטה זה תלוי 10) את הלב הטוב שלי אלא תשובותי שרוך

חָגָי

New member
אהמ...

* לתקן עולם במלכות שדי! ("אוך.. איזה דוס פל..") * -שמור במערכת- * נשק. רצוי כמה שיותר קטלני. * לקום בבוקר. ותאמינו לי, אצלי זה קשה. * הרב קוק! (ראה סוגריים סעיף 1) * מוזיקה. !no music no life * שכל. והרבה. * לב טוב. * נעל (כשמסריח זה אומר שאני עדיין בשימוש.. -כל הזכויות שמורות לפגיון באפילה) * את המשפחה. אין ספק, המשפחה עושה את האדם. טוף, מחר אני אמשיך עם עוד תשובות לשאלות שיבואו.

חָגָי

New member
הערות..

אני רואה שבשאלה הראשונה אני היחיד שהבנתי לשנות משהו כללי בכוחות עצמי... לא נורא.

התשובות שלי הן:

1. הייתי סוף סוף מפסיקה להשוויץ (כי אני לא שמה לב לזה). 2. הייתי רוצה להיות בפרדס-חנה, בבית של סבתא שלי עם כל המשפחה!!! 3. המשפחה שלי 4. הייתי צריכה להיות בשבת תנועה יום אחרי שדודה שלי נפטרה. 5. ויקי כנפו-יש לה אישיות! 6. מוסיקה! המתנה הכי גדולה שלי!!! 7. מליון בובות חרסינה לאוסף. 8. הבנה והקשבה. 9. גן עדן 10. את המשפחה שלי מסקנות: אני קשורה מאוד למשפחה שלי-אי אפשר לשחרר אותי מזה!!!

danielhope

New member
ועליי

* הייתי עושה את עצמי מעט מסודר יותר. * להיות זה לא משנה לי, אבל לגור אני ארצה לגור או בירושלים או במודיעין בשכונה שקטה אם מישהי שאני אכיר ואתחתן איתה * אינני מעריץ בני אדם, את אלה שאני מעריך אני פוגש ומקיים איתם קשר סדיר. * סידור תפילה * אין לי מושג לגבי מתנה * הבנה * דבר מעניין החיים שלי * לא הייתי לעולם פותח חיים חדשים

ממשיכה עוד...

בעזר"ה אני ארשום עכשיו עוד שאלות ובערב אני אמשיך עוד. * איך נראה הבוקר שלכם? * אם הייתי כוכב נופל הייתי נופל אל... עכשיו. * מאז שהייתי קטן אני חולם... ונחשו מה? אפילו הצלחתי להגשים את זה! * אני הכי אוהב את... * מה שהייתי רוצה שיהיה לי זה... * יום אחד אתם עוד תראו שאני... טוב עכשיו אני צריכה ללכת אז בלי נדר אני ארשום עוד שאני אחזור. והשאלות כמובן מתייחסות גם לבנות.

חָגָי

New member
תשובות!! אני הראשון!

* עפו"צ למדי וללא כל משמעות עמוקה. * הייתי נופל על ביתו הקט של הראיס - בכמה שיותר עצבים. * להיות טייס. ואפילו עשיתי צעד בכיוון! מצאתי כומתה של טייסים! עכשיו חסר לי רק הקורס... * את... (מעדיף לשמור לעצמי. * כוח לשנות דברים גדולים ומשמעותיים. * אהיה מישהו שישפיע על העולם. ובגדול.

lali37

New member
עוד תשובות

*איך נראה הבוקר שלכם? נראה לכם שאני זוכרת?! אני מעופפת לגמרי! * אם הייתי כוכב נופל הייתי נופל אל... עכשיו. אי לי מושגגגגגגגגגג * מאז שהייתי קטן אני חולם... ונחשו מה? אפילו הצלחתי להגשים את זה! כנ"ל * אני הכי אוהב את... אמאבא ואחותי הקטנה * מה שהייתי רוצה שיהיה לי זה... אממממ לא יודעת.... * יום אחד אתם עוד תראו שאני... יתחתן ויהיו לי 3 ילדים חמודים

עונה

אח"כ אני אענה על השאר... * איך נראה הבוקר שלכם? רגיל... * אם הייתי כוכב נופל הייתי נופל אל... מישהו מאוד מיוחד
עכשיו. * מאז שהייתי קטן אני חולם... ונחשו מה? אפילו הצלחתי להגשים את זה! לא עולה לי לראש עכשיו... אבל בכללי יש הרבה * אני הכי אוהב את... עצמי
חחחח סתם
* מה שהייתי רוצה שיהיה לי זה... זה משהו אישי... * יום אחד אתם עוד תראו שאני... אהיה עשירה ומפורסמת (אני תמיד אומרת את זה ואני לא בטוחה שאני בכלל רוצה את זה...
)

tamarhp

New member
טוב...[2]

* איך נראה הבוקר שלכם? השעון מצלצל, אני נותנת לו מכה, וחוזרת לישון. השעון מצלצל, אני נותנת לו מכה, וחוזרת לישון. השעון מצלצל, אני נותנת לו מכה, ומחליטה לקום. השעון מצלצל, אני נותנת לו מכה, ומחליטה לקום. השעון מצלצל, אני קמה, ומכבה אותו. מדליקה את הפלאפון, שיהיה. מתלבשת, הולכת ל00+מקלחת וכו' (אתם יודעים - לשטוף פנים, לצחצח שיניים..) חוזרת לחדר, זורקת את הפיג'מה על המיטה, שמה את המשקפיים, ולוקחת את הפלאפון. הולכת למטבח - כוס שוקו (חובה!) ולפעמים משו קטן לאכול (לפעמים). הולכת לבי"ס/לעבודה/למחשב (ואם הוא תפוס, אז לטלוויזיה/אורגן/אוכל) אה, כן - אני גם מסתרקת. * אם הייתי כוכב נופל הייתי נופל אל... עכשיו. אל או על?
* מאז שהייתי קטן אני חולמת...לעבוד בגרפיקה!!!! ונחשו מה? אפילו הצלחתי להגשים את זה! * אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה, ומסטיק וסוכריות ותות גינה..... אבל הכי הכי אני אוהב אותי! (שכחתי קצת את המילים..) * מה שהייתי רוצה שיהיה לי זה...את הציונים של הבגרויות, וגם חברה טובה באמת. * יום אחד אתם עוד תראו שאני...אצליח לגמור את השיעורים במתמטיקה!

mayakol

New member
תשובות להמשך

* איך נראה הבוקר שלכם? קמה ברבע לשמונה לקול הרטט של הפלאפון (ולכל התוהים- כןןן אני קמה מרטט של פלאפון. מוזר? בעיני לא. זה מעיר אותי תוך שניה) אומרת הלו- ואז קול אלמוני (שאני מזהה כבר, אבל זהות הקול חסויה מאוד) אומר- "בוקר טוב"... את ההמשך לא אכתוב, כי זה קצת משתנה מבוקר לבוקר...
אחרי זה אני הולכת לנטול ידיים (נו באמת, אתם לא רוצים את כל הפירוט נכון? תודה) בלה בלה בלה... שחרית, ואז ישר הולכת להדליק את המחשב, ולהתחיל יום חדש של איי סי ופורום. * אם הייתי כוכב נופל הייתי נופל אל .... עכשיו- אה???
* מאז שהייתי קטנה אני חולמת- להיות בת 17. זה תמיד היה נראה לי גיל שווה כזה... ונחשו מה? אפילו הצלחתי להגשים את זה!
* אני הכי אוהבת את אחותי המתוקה. למרות שהיא הנקצית הפרטית שלי, אני מתה עליה. * מה שהייתי רוצה שיהיה לי זה- אמא דתיה כנראה... * יום אחד אתם עוד תראו שאני אהיה בע"ה פסיכולוגית (כן, למרות הבלונד...
) ואני אהיה גם עוד כמה דברים בע"ה, אבל את זה בפרק הבא...

נו, טוב...

* איך נראה הבוקר שלכם? אני קמה בבבוקר מהשעון ומהפלאפון ביחד כדי שאני באמת אתעורר... אח"כ קמה ומתארגנת והכל, מתלבשת, מתפללת, מפעילה את המחשב, שותה שוקו, אינטרנט ואייסי. * אם הייתי כוכב נופל הייתי נופל אל... עכשיו. מה?? * מאז שהייתי קטן אני חולם... להיות בת אדם כמה שיותר מושלמת. ונחשו מה? אפילו הצלחתי להגשים את זה! * אני הכי אוהב את... אבאמא שלי, המשפוחה שלי, אחיינים שלי, ואותכם!! ואת החברה הכי טובה שלי!! * מה שהייתי רוצה שיהיה לי זה... חיים טובים. * יום אחד אתם עוד תראו שאני... רחלי בשם משפ' אחר.

עוד תשובות...

1. "למה הציפורים האהבלות האלה מעירות אותי בחמש לפנות בוקר???" 2. מקום שבו יש רק שלום!!! 3. שאני סוף סוף לא אהיה הכי קטנה במשפחה מצד אבא שלי, 4. המשפחה שלי (אבא, אמא, אחים שלי, גיסתי וגיסי, ואחיינים שלי!!!) 5. שלא יהיה לי עודף שיעמום. 6. אהיה מפורסמת, ואני סוף סוף אדע לשיר!!!

למעלה