טוב כמה עידכונים:

טוב כמה עידכונים:

• גט רייט נשאר במקום השלישי במצעד של רדיוס, כנראה שבמקום הראשון הוא לא יהיה... • במצעד של גלגל"צ גט רייט הוא העליה הגדולה ממקום 14 למקום 3! זה פשוט לא ייאמן חבר שלי סיפר לי את זה היום הייתי בשוק, אני הולך עכשיו לברר אם זה ב-100%.... • יש ביקורת על ריברט' ברייטינג, בסה"כ הביקורת טובה, אומרים שזה האלבום הכי טוב של ג'ניפר, וחוץ מ- THIS IS ME הזוועתי (איך אפשר להגיד כזה דבר?!) כל השירים טובים, במיוחד STEP INTO MY WORLD ו- WHAT EVER U WANNE DO (שאלה דרך אגב גם השירים האהובים עלי....). אם יהיה לי כוח אני אעתיק לפה את כל הביקורת.... • שמעתי את הולד יו דאון הרמיקיס והוא זוועתי • עוד לא הצלחתי לראות את הקליפ (של הגרסה הרגילה) של הולד יו דאון, מישהו רוצה לתת לי קישור פליז?????

Lopezit

New member
אחחח התמונה ברייטינג ../images/Emo99.gif

דרך אגב נתנו לאלבום 4 וחצי כוכבים! וניסית להוריד מהפולני את הקליפ? ומה לעזאזל אתם מוצאים בWHAT EVER U WANNE DO ?!?! this is me הכי יפה באלבוםםםם

ממתי יש לך רייטינג?

ונתנו לו 3 וחצי כוכבים.... ומהפולני כבר אי אפשר יש רק קישור לאתר של אמ טי וי אבל שם זה לא עובד לי.... ואחרי שחרשתי את הדיסק זה הדירוג הסופי שלי: 1) what ever u wanne do 2) step into my world 3) this is me 4) cherrypie 5) i got u 6) get right 7) get right remix 8)i love 9) hold u down 10) still around 11) hell be back 12) ryde or die

QueIronia

New member
רייטניג האלה חולי נפש../images/Emo35.gif

TIM זוועתי
הם לא שפויים
אשפוז דחוף
ומצד שני WYWD הכי טוב
בשבילם צריך אפילו לפנות אנשים בבי"ח גהה אם אין מקום
מצד שני, אם נתנו לדיסק סה"כ 4.5
, אז סבבה

jlo9

New member
חופשי הם חולי נפש....!!!!

TIM זה השיר הכי מעולה באלבום הזה!!!

QueIronia

New member
תגיד, אתה יודע אם עכשיו בגלל שהוא

ממש עלה, אז הוא ייכנס לפלייליסט סופסוף או שאין סיכוי

אממ זה לא שאני קובע את הפלייליסט

אבל אם זה באמת נכון והוא במקום השלישי אז הם פשוט לא יוכלו להתעלם מהשיר גם אם הם רוצים לדוגמא: עד שתבין אותי של שירי מיימון הגיע למקום השלישי בלי שהוא היה בפלייליסט ואז הם הכניסו אותו כי לא הייתה להם ברירה, אותו דבר לגבי left outside alone של אנסטסיה!

Crunk

New member
מכירות של ריברט בעולם עד עכשיו...

לא כולל השבוע השני של ארה"ב. Germany : 44,328 ( est.) Argentina : 1,976 ( est.) Australia : 3,844 ( est.) Austria : 1,748 ( est.) Belgium : 1,698 ( est.) Canada : 19,700 Denmark : 756 ( est.) Spain : 20,761 ( est.) Finland : 474 ( est.) France : 8,593 ( est.) Hungary : 362 ( est.) Ireland : 639 ( est.) Italy : 13,025 ( est.) Japan : 83,952 Netherlands : 11,376 ( est.) New Zeland : 326 ( est.) Swiss : 10,650 ( est.) Sweden : 1,502 ( est.) UK : 40,951 ( est.) Usa : 268,960 ( est.) Singapore : 522 ( est.) Poland: 769 ( est.) taiwan: : 11127 ( est.) --------------------------------- Europe : 179,012 ( est.) North/South America : 291,540 ( est.) Asia,Africa and Oceania: 166,729 ( est.) ------------------------------------------ Total Estimate : 637,281 ( est.)

Crunk

New member
כן זה טוב...

טימט הצליח יותר בארה"ב אבל פחות הצליח באירופה.

Crunk

New member
רבירט נכנס למקום ראשון בטיוואן../images/Emo70.gif

עם מכירות של 11,127 עותקים....

אה וג'ניפר

באמת הייתה העליה הגבוהה במצעד של גלגל"צ, אבל למקום הרביעי ולא השלישי... זה עדיין לא ייאמן, אני ממש לא מבין מה קרה שבשבוע אחד פתאום כ"כ הרבה אנשים הצביעו לו....

למעלה