חחח אני לויכולתי להתאפק והלכתי
שלשום לפורום של שבתות וחגים ונתנו שם לינק וקראתי איך זה יגמר...חח לא יכולתי! זה מחלה חחח זה כמו שקראתי 4 חודשים מראש איך חברים יגמר חחח...זה פשוט נורא! הספוילרים קוראים לי!! הם שולחים לי גלי אלקטרושלמה!
אבל באמת זאת פשוט סדרה מדהימה!! כל כך אמיתית ו...ישראלית! כאילו זה מה שכל כך יפה בה...זאת סדרה
ישראלית שמראה חבורה של אנשים ממוצעים, עם בעיות אנושיות... זה דבר נדיר בימינו... כי גם ג'אג שכולם יודעים כמה אני אוהבת את הסדרה הזאת *ואם את לוידעים אז לכו לחפש ת'חברים שלכם
* היא לא בדיוק סדרה שאני יכולה להזדהות איתה, להגיד- זה יכול לקרות גם לי... כי בינינו זה לא יכול חח...לא במציאות בכל מקרה.... ויואל באמת דורש מדי פעם כאפה חח...אבל הוא מצחיק כזה.. ורפי ענק!!! חחח אני מתה על הדמות שלו...גם כן, עוד אחד מתוסבך רצח חחחח... כל הדמויות שאני אוהבת (רובן) מתוסבכות חח... הארם (ואם מישו יגיד שהוא לא מתוסבך...חחח שילך לראות את כל הסדרה מהתחלה...ושיקרא לי אני אצטרף בשמחה
) מאלדר (חיחי אי אפשר לאהוב XF בלי לדעת שהוא מתוסבך...LOL) צ'נדלר...(LOL עם אבא שלו, הפחד ממחויבות, הציניות וכל מה שיוצא מזה...חח) וגם רפי.... לא נורא חחח מתוסבך זה טוב
ולגבי השירים- איזה סאונדטרק מדהים יש להם נכון?! כל המוזיקה בסדרה כל כך במקום הנכון והכל כל כך מתאים ומדגיש את הסצינות... מה נעשה? נוריד את זה