טוב כמה דברים-

shipper heart

New member
מה הקשר?

אני פשוט שומעת מוזיקה כשאני שמה את זה אז אני כותבת את המשפטים של השיר שאני שומעת באותו רגע... חוצמזה שאנ'לא חושבת שאת או/ו תר יכולות להתלונן אחרי השירשור הזה אז אנא לסגור פה גדול ולחכות למנה הבאה....
ברי

harmless

New member
אבל בשביל לקבל את המנה הבאה

לא צריך "לפתוח" את הפה?????????

shipper heart

New member
חחחח...האמת אלה גם המילים של השיר

אבל ברגע הזה לסגור את הפה היה יותר במקום

shipper heart

New member
אה- וסורי אבל אם את רוצה שאני לא

אכתוב דברים שקשורים גם לשלמה אז כבר עדיף שאני לא אכתוב ....
ביג פאקינג דיל...אם הייתי שמה תמונות הייתי מבינה אותך אבל אין לי תמונות של שלמה...חוץ מהאנימציה של סינגו חח אז מה הקטע?

אמאלה! שמתי אפוג מגן וקסדה!!!../images/Emo5.gif

ועדיין יש לי כחולים בכל הגוף! גלללללללללללללללללללללללללללללללללל מה קרה???????????צוחקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממתי *אני* אתלונן לראות תמונות של בונבוני????????? חכי אני אבוא מהמשרד- היום, אני מבטיחה, היום- שרשור ענק! איתגרת אותי עכשיו רואה?????????????? ואם את רוצה תמונות של שלמה-אין בעיה.. אני יכולה לתת לך בשפע..**יש לי אפילו תמונות שצילמתי לפני שנתיים במופע סטודנטים בניצנים ולפני שנה בהיכל התרבות**
אז.. יור וויש איז מיי קומנד.... אה.... ועוד משהו ששכחתי מקודם... באמממממממממממת שבתות וחגים פרק חרון!!!!!!!!!!! מה נעשה בללללללללללללללללי????????????????????????????????????????????????אני כבר שבועיים בטראומה מהעניין..

shipper heart

New member
חחחח....את רואה? אני אומרת לאמא

לקנות מצלמה קומפקטית שאני אקח להופעות חח אבל לללללללאאאאאא... יש לנו רק מצלמה ששוקלת 10 קילו חחח.... אני חושבת שהיו לי פעם כמה כתבות חח אבל הם נמחקו עם המחשב... לוידעת...סוז איך נסתדר בלי אלה ורפי ויואל?! חחח שירה ממש איכזבה אותי שהיא חוזרת לאדי...חח וגמני בטראומה...לא לשכוח להקליט היום.... ויאללה חח תגדילי את השירשור שלי
אוווווווףףףףףףףף לא רוצה פרק אחרון!! שימי לב- סידרתי את התמונות ששמתי בסריות חיחי...

גל את לא מבינה איזה טרוף!!!!!!!!!!!

הלכתי לארכיון , גל את לא קולטת איזה קטע... הפורום נפתח 7 ימים אח"כ אני הגעתי אליו ואת הגעת 9 ימים אחריי...ווווווווווווווואי היה כל כך כיף אז זוכרת?????????????????????? הסדרה היתה משודרת והיינו כ"כ משוגעות...(לא כמו היום כי אסור לי..
) וווווווווואי איזה סתומות היינו.. איזה הודעות מפגרות..חחח היה לנו יום אחד בשבוע קבוע שבו היינו נשארות עד הבוקר.. זוכרת איזה יום זה היה????????יום חמישי !!!!! כי אח"כ לא היה לך כלא והיינו גורמות לכולם להשאר איתנו! ווואו איזה ימים יפים...
וזה היה שיא החורף..ולמרות שקפאנו מקור זה לא הזיז לנו...חחחח רעדנו מול המחשב ולא קמנו כי האדרלנין מהפרק ששודר ב23?:25 עדיין היה זורם לנו בדם...חחחחחחחחחחח וווווואי איפה הימים???????????????? ועוד משהו שראיתי...יחד איתנו היו קשת(שעכשיו נזכרתי שאני חייבת לגלות לאן הגברת הזו נעלמה!) ו...אמיר שכבר אז נתן לנו הרצאות חמודות על הדרגות בצבא....חחחחח יש דברים שלא משתנים...
ואחרי כמה זמן לא רב..עניין של כמה ימים דני הגיעה ושאלה אותך איזו שאלה בבינשנות ...חחחח זה היה כ"כ מצחיק לקרוא את זה...כי מי מאתנו ידע שיום יבוא ונהיה מצולעות??????????? חחח בקיצור אני ממליצה לכולם ללכת לקרוא ולפשפש שם בארכיון... תמצאו שהוא ממש מגניב ומעלה נוסטלגיה חמודה....

..ולגבי שבתות וחגים..../images/Emo10.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2967047,00.html אין לי שמץ מה יהיה.. עד שבאמת היתה סדרה ישראלית אחת בלי חארטה... בלי גועל וזנות של תל אביב יותר מידי(כמו שכנראה מרגישים שחייב לעשות בכל סרט על "רמה" היום-רמה עלק) ובלי טלנובלות זוועתיות.. זו היתה סדרה אמיתית יומיומית כל דמות שם היתה מדהימה כל טקסט , כל מילה היתה כ"כ נוגעת ומצמררת... והשחקנים..השחקנים..אחד אחד כישרון ענק... ובאמת..עד שבוע שעבר הייתי בטוחה שיאל ושירה יגמרו יחד... זו אחת האכזבות הכי גדולות.. כי עם כל התיסבוך של יואל אני אשכרה אהבתי אותו.... למרות שלפעמים התחשק לי לדפוק לו סטירה מצלצלת... ורפי..
אוחחח רפי... תביני גל לא קראתי ספויילרים כי לא רציתי להרוס לעצמי..אין לי מושג מה יהיה עם רפי ואלה..אבל אני מקווה בשבילם שיהיה משהו טוב! מאוד מקווה! ומוקי היה חתיך בטרוף בזמנו.... טוב נו אני אחכה ל21:15....

אהה.. וגם מה נעשה בלי השירים של

בארי ושאר החבר'ה.???????????????????????????????????????
מי וואנט שבתות אנד חגים!!@!!!!!!

shipper heart

New member
חחח אני לויכולתי להתאפק והלכתי

שלשום לפורום של שבתות וחגים ונתנו שם לינק וקראתי איך זה יגמר...חח לא יכולתי! זה מחלה חחח זה כמו שקראתי 4 חודשים מראש איך חברים יגמר חחח...זה פשוט נורא! הספוילרים קוראים לי!! הם שולחים לי גלי אלקטרושלמה!
אבל באמת זאת פשוט סדרה מדהימה!! כל כך אמיתית ו...ישראלית! כאילו זה מה שכל כך יפה בה...זאת סדרה ישראלית שמראה חבורה של אנשים ממוצעים, עם בעיות אנושיות... זה דבר נדיר בימינו... כי גם ג'אג שכולם יודעים כמה אני אוהבת את הסדרה הזאת *ואם את לוידעים אז לכו לחפש ת'חברים שלכם
* היא לא בדיוק סדרה שאני יכולה להזדהות איתה, להגיד- זה יכול לקרות גם לי... כי בינינו זה לא יכול חח...לא במציאות בכל מקרה.... ויואל באמת דורש מדי פעם כאפה חח...אבל הוא מצחיק כזה.. ורפי ענק!!! חחח אני מתה על הדמות שלו...גם כן, עוד אחד מתוסבך רצח חחחח... כל הדמויות שאני אוהבת (רובן) מתוסבכות חח... הארם (ואם מישו יגיד שהוא לא מתוסבך...חחח שילך לראות את כל הסדרה מהתחלה...ושיקרא לי אני אצטרף בשמחה
) מאלדר (חיחי אי אפשר לאהוב XF בלי לדעת שהוא מתוסבך...LOL) צ'נדלר...(LOL עם אבא שלו, הפחד ממחויבות, הציניות וכל מה שיוצא מזה...חח) וגם רפי.... לא נורא חחח מתוסבך זה טוב
ולגבי השירים- איזה סאונדטרק מדהים יש להם נכון?! כל המוזיקה בסדרה כל כך במקום הנכון והכל כל כך מתאים ומדגיש את הסצינות... מה נעשה? נוריד את זה

אבל גלללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!

אסור לדבר על הורדות... פויה... ו... תתתתתתתתתתתתתתרי הצבי שלך יצא לדרררררררררררררררררררך!!!!!!!!!

shipper heart

New member
חח היה כל כך מצחיק אז...LOL

קראתי הודעות פרטיות שלי מכשרק הגעתי לפורום... LOL איזה מצחיק חחחח.... מה דני שאלה אותי?

shipper heart

New member
אאאאאאאאאאאההההההה *בוהה בתמונה*

*THUD* אם אתם לא מבינים- הסמיילי הזה
מדגים מה קורה לי כרגע... דמט התחלתי לכתוב עם טעויות כתיב בגלל זה!

harmless

New member
אחלה של שירשור ריר חחחחחחח

גל כולם שם אוכלים את התיאוריה שלי עם כפית! נראה לי שלא נשאר אחד שלא מאמין שהוא חי חחחחחחחח. ושזאת הדרך היחידה להסביר את ההתנהגות של הארם!

shipper heart

New member
yeah! what terr said ../images/Emo9.gif

אה ותר- חחח מאמינים לך או למה שמשמה אמרה? חחחח היא גנבה לך את התאוריה! חצפצופה שכמוה חחח *שעה לשבתות!*

למעלה