טוב כמה דברים-

shipper heart

New member
*מחכה שיתחיל שיר* אוווווווווווווווו

וזכרוני הראשון אם יופייך אינו מטעה אותי משליך גיטרה ואבי עלי צורח ואמי אומרת זה החוטא שלי ולוקחת אותי לטיול מנחם מול ירח...

shipper heart

New member
הו קשה לי להתרכז כי יופייך עוד מהמם

אותי קשה לך חבל או לומר לך אולי במקום זה אני רוקד לפעמים וצועק לירח רד ומאשים את העולם בכאביי

shipper heart

New member
הולכים לישון כמו ילדים בעריסות

הולכים עד הסוף רק אצלנו חבל תראי איך אצלנו פעם תורי ופעם תורך לאהוב...

shipper heart

New member
קניתי לך תקליט של האבנים

קנית לי עגיל אבל זה לא לגילי פעם תורי לאהוב ופעם תורך...

shipper heart

New member
תחזור תחזור, תן לי גב

מתי מתי אני אוהב אולי אולי אני נגנב חלום חלום לך עכשיו זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים מה כולם מחפשים את האושר מקווים והגורל צבעו אפל עמוק בפנים אל תבכי, אחות קטנה, זה לא פשוט את מבינה...

shipper heart

New member
משהו בחיי הולך להשתנות

מעל אורות ניאון, מעל לעיר בטון אני רואה מלאך, והוא אומר- קח את שנות ה90 משהו בחיי עומד להישתנות. *אנ'לא חושבת שמישו מאיתנו מתנגד לראות את התמונה שוב...*

shipper heart

New member
ויהיה, יהיה לנו טוב כשיהיה חם על

הירח!!!! ברי כבר אמרתי?

shipper heart

New member
חם על היררררררררררחחחחחחחחח

לא נוכל, להפסיק לאהוב!!! כשיהיה לנו טוווווובבבבב הארמי תעשה לי גרביל
*עזבו...שיר...ואני...והאוגר שהתפוצץ במיקרו של חברה של ניצן...חחחח זה לא שילוב בריא
* אה ואני יודעת שראיתם את אלה אבל למי איכפת? חוצמזה שאני הכנתי אותם אז אם מישו מתכנן לקחת ולהישתמש בהם בלי רשות שבבקשה ישכח מזה... שלא יקרה לי סיפור עדי שאני פתאום אראה אנימציות שלי מסתובבות באתרים כמו שעשו לה עם הציורים...

shipper heart

New member
היה זה יום סגריר, והקבוצה הפסידה

הוא היה מטורף אמר פוליטיקאי משופשף נהרגו עשרות אנשים סיים קריין הטלוויזיה נקווה שיהיה שקט ועכשיו לפרסומות.....

shipper heart

New member
חחח לא ציפיתי לשומדבר אחר חחח

דרך אגב- סוז איזה שירשור ארוך הבאת
חחח סתם זה פשוט בדיוק בזמן שתפוז הפסיק לעלות לי אז אני מניחה שזה מה שקרה... אוףףף לעזאזל...אנ'לא יכולה עם זה...העונות הראשונות של אי.אר. שמשודרת בהולמרק גורמות לי ממש, ממש, ממש לאהוב את דאג וקרול חח... כאילו אהבתי אותם כבר כשראיתי את הDVD של עונה ראשונה אבל כל מה שבאמת יש שם זה הנשיקה...חחח אני נשבעת לכם להארם ומאק היו יותר קטעים מיני שיפריים מלדאג וקרול חח...בעונה ראשונה בכל מקרה.. ואז התחלתי לחפור קצת (which means לקרוא את התקצירים בTVTOME כי כולנו יודעים שאין לי סבלנות בגרוש וציטוטים מצחיקים) ועכשיו אני כועסת- למה לעזאזל הם יכולים להיות ביחד והארם ומאק לא?! מהפרק האחרון של עונה 3, כל עונה 4 ועד שג'ורג' עזב איפשו באמצע 5 (פרק 107 אבל אין לי מושג איזה פרק זה בעונה חח) יש כל הזמן קטעים שיפריים... ואנ'לא מדברת על מבטים..זה היה גם לפני... כל הסצינות של נשיקות וכל השאר.. אני רוצה גם של הארם ומאק! זה פשוט לא פריקינג פייר!! למה לזוגות במקומות אחרים לפחות נותנים ניסיון ורק להארמי ולמאק לא?! גאדמט בחברים היו קטעים של כמעט כולם עם כולם חח (חוץ מכמובן מוניקה ורוס כי זה חולני...ואני באופן כלל לא מדברת סלאש אבל גם קטעי נשיקות/חיבוקים של רוס, צ'נמן וג'ואי היו לא מעט...) ..... חח רק בפרק 502 של חברים יכולתם להוציא שתי נשיקות של צ'נדלר עם רייצ'ל ופיבי (2 לכל אחת!) ואנ'לא אדבר בכלל על מונדלר ורו"ר ובעונה 9-10 ג'ואי ורייצ'ל...ורוס ופיבי יש להם נשיקה ב511 בכריסמס...זה אמנם לא כזה וואו או משו אבל עדיין... אוווווווףףףףףףףףףף זה כל כך פאקינג מעצבן! מגיע לנו(!!) אחרי שאנחנו מחכים 8 שנים, נכנסים ל9. מגיע לנו משו שהוא יותר מנשיקה מתחת למיסלטו... גאדמט אני שונאת את דונלד.... *אה כן אם לא הבנתם- אני נכנסת לדיכאון טרום בצפר...חוצמזה שזה באמת מעצבן אותי ולראות את התמונות ולקרוא משפטים של דאג וקרול רק מעצבן אותי עוד יותר...אבל הם נורא חמודים אז אנ'לא רוצה להפסיק...חחח בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע*

היינו כחולמים???../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

רק תגידו לי שזה לא נכון... רק תגידו לי! גלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל! עשית שירשור דיויד בסלט עם שלמה?????????????????????????? האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא???????????????? I CANT FU@#$^%IN BELEIVEV IT!!!!!!!!!!!! למה את מחללת ? למה את מערבבת יום ולילה??????????????למה??????????????????? גלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל תגידי לשד שהשתלט עלייך ללכת בבית שלו ואת תחזרי אלינו כמו אז! (
?? כמו אז???? גאאאאאאאאאש זה מידבק!!!!!!!!!!!!) גל תפסיקי עם זה ומייד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולגבי השרשור שהבטחתי ולא התבצע...זה היה מסיבות שקולות מראש.. פשוט היו לכם שירשורים יפיפיים של דיונים על הסדרה עצמה- משהו שממש ממש ממש מזמן לא קרה.... אז לא רציתי לקלקל את זה...לא שתמונות @ יכולות לקלקל משהו אבל בכל זאת... ההבטחה שלי מוש תמומש! *ואני לא מקנאה בך שתרי תגיע לפה ותראה את השקשוקה של דיויד ושלמה שעשית פה....*

למעלה