טוב כמה דברים-

harmless

New member
אני כתבתי את זה קודם!../images/Emo58.gif

שמתי את התיאוריה שלי שם (trustno1) עכשיו זה כבר בעמוד הראשון של הארכיון! ואז פתאום התחילו כל השירשורים שחוזרים על התיאוריה שלי! נשבעת לך כולם גנבים שם!!!! לפחות את יודעת שאני כתבתי את זה קודם! you know the truth! ולא רק שוואב חי אלא גם איך שההמשך אמור להגיע- שהארם יפרד מאליסיה כי היא לא מאק ושמאק תפרד מוואב כי זה לא החיים בשבילה... how rude!

../images/Emo10.gif בואי.בואי אליי.. בואי..בואי ודי

לא מנסה..לא מחכה יותר... בואי בואי אליי.....
זהווווווווווווווווווווווווווו נגמר שבתות.........
((((((((((((( וווווווואו אי אפשר בכלל לסכם את הסדרה זהו... ווווווווווווואו איזה גראנד פינאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה כ"כ יפה...ועצוב...והכל כ"כ הסתדר כמו שרציתי...חוציואל...כ"כ לא רציתי שהוא ישאר לבד.. למרות כל האגואיזם הדפוק שלו כל הסדרה.... עדיין היה מגיע לו יותר טוב... ווווווווווואו אין ...איזו סדרה ענקית.... ווווואו כמה חבל להפרד מהדבר היחידי שהיה בטלויזיה שלנו-תוצרת כחול לבן -אמיתי ויפה . וווווואו כמה שהסוף של רפי ואלה ראוי..... כמה דמעותתתתתתתתתתתתת
אווווווווווווווווווווווווווווווף גל זה היה טוב לך כמו שזה היה טוב לי????????????????????????????????

shipper heart

New member
סוז אני אגיב אחר כך! בואי לבלוגTV

בפורום של שבתות וחגים!! יש את אלון אבוטבול ואת הבמאי של הסדרה!

גל לא פייר!!! לא ראיתי כלום!!!!!!!!

(((((((((((( התמונה שלו לא עלתה לי איזה דפקט!!!!!!!!!!!! אררררררררררררררררררג!!!!!!!!!!!! נו פייר
והוא גם לא שר בסוף.... ובכלל תפוז עושים בעיות הפורום לא נפחת לי פעם כן פעם לא! ארררררג!

shipper heart

New member
אוחח תפוז עושה בעיות...לפחות אבל

ראיתי את רוב השיחה עם אלון... הוא ממש חמוד חחח הרג אותי איך הוא התלהב מהקטעים של הצ'ט חחח... כשהוא קרא שכתבנו לו שישיר הוא שאל אם השתגענו חח...LOL... דווקא ממש רציתי שהוא ישיר זה היה יכול להיות כל כך מגניב!! חוצמזה רני בלייר כל הזמן דיבר חחח... והיו איזה 10 דקות שהם בכלל דיברו על תוכניות ריאלטי בכלל וכוכב נולד בפרט חח...ואז אלון אמר שכשהוא שמע שחיים גורי שולח SMSים לכוכב נולד הוא ידע שהוא צריך לקבל את התוכנית חח *חיים גורי למד בכדורי
*... היה ממש מגניב חחח... איזה פרק יפה!! וכל כך מרגש!! היו לי דמעות בעיניים כשרפי בא אל אלה חח! איזה חמוד הוא חחחח...כאילו ידעתי שזה מה שיקרה כי קראתי על זה אבל עדיין!!! ויואל הרג אותי חח...אוכל לבד...הסוף של יואל היה קצת מוזר...כאילו, מה היה הטעם בלהראות אותו אוכל ככה לבד? זה היה קצת עצוב... אוףף חח רציתי שרפי ואלה יתנשקו!! איתן ודניאלה היו ממש חמודים חח...והתחשק לי להעיף לשירה, אדי ויעל כאפה מצלצלת...למרות שהשיחה של יעל ורפי הייתה נחמדה...חוץ מהקטע שהיא הורידה על יואל את המסך כמובן.... חוצמזה זה היה ממש חמוד מה שקרה עם רפי ויואל שרפי הלך ליעל ויואל הלך לאלה ושניהם לא ידעו מה השני עושה חח וכל הקטעים של "הרחבת לי אותו" , "אחרי כל השנים שהשתמשתי לך ברפי" , "אני בכל זאת, הבחורה של האקס שלך" ...חחח זה היה ממש מצחיק וכשרפי נפל מהמכשיר הזה של יואל בכלל התפוצצתי... איך הגיע לאלון! *לא אבוטבול, לדמות-לליאור אשכנזי* כל הקטע הזה שלו ושל אלה הצבעתי עליו ועשיתי- "הא הא הא" חחח... בקיצר פרק ממש ממש ממש יפה, ומרגש ואופטימי ועצוב...הכל היה בו... והוא משאיר טעם של עוד....וזה ממש דרך יפה להיפרד מהסדרה, כשהיא בשיא

shipper heart

New member
אה דרך אגב סוז-

את יודעת שהמשפט האחרון שכתבת לא בדיוק נשמע טוב נכון?!?!

shipper heart

New member
כן...אני מניחה חחח בעיקר לאור

העובדה שכל כך|הסדגש| הרבה אנשים מתעוררים נניח ב....12:30 חחח

למעלה