טוב, יש לי מה לכתוב.....

ליברה*

New member
זוהרה יקרה, אני בטוחה שאת תהיי

אמא וגם יש לי תחושה שאחרי הילד הראשון הבאים יבואו ביתר קלות. אני בטוחה שאת יודעת את זה אבל אומר שוב: יכול להיות שהיית צריכה את השנה הזאת בשביל הצמיחה האישית. כי סה"כ זה מה שעושות כולנו פה, מעבר ובמקביל לעשיית הילדים... מחבקת אותך חיבוק עז
ליברה

רציתי רק להוסיף...

ההודעות בימים האחרונים גרמו לי לשוטט קצת בפורום ביואל, ולהעלות זכרונות מהתקופה החולפת. נזכרתי במפגש שהיה אצלנו, ובהודעה המהוססת שלך על הבטא, במיילים הרבים שהחלפנו במהלך התקופה ובדמעות שבכיתי כשהתקשרת להגיד לי על תוצאת הסקירה. וכשאני חושבת על התקופה שעברה מאז, אני רואה איך את סוגרת את הדלת של התקופה הזו, ופותחת את הדלת לתקופה חדשה. יש בי אופטימיות גדולה שבעוד זמן לא רב, נשב במתוקה ונחליף רשמים על חיתולים. אוהבת המון מרב

ולי יש מה להגיב ../images/Emo8.gif

ראשית אני חייבת לומר שאולי הכרנו בנסיבות לא טובות במיוחד וההכרות העמיקה לה עם הזמן החולף לו במהירות לחברות כייפית ואמיתית איתך. אני חושבת שאת אדם מדהים ומיוחד במינו ואני אוהבת אותך מאוד
שנית, אני בטוחה שיום יבוא ואת תלדי את הילד הנפלא שלך ואחריו יהיו עוד כמה שתרצי - מושלמים ויפים כמוכם. הלוואי שהפעם תהיה לך תחושה חיובית שאכן תתממש ותהיה שלמה ועגולה למשך תשעה חודשים יפים ושלווים. שלך ואיתך תמיד. סאני.

ינסון

New member
גרמת לי לחשוב

לא יודעת למה ההודעה הזו "דיברה" אליי כל כך.. אולי מפני שאני מחפשת במה להאיחז ולהידבק מאלו שמאמינות שיהיה להן נטע משלהן...כבר בשנה הבאה....ואולי כי גם אני רוצה כל כך לקום מאותו מקום של חוסר אמון ולהאמין.. ואולי כי .. אני כל כך רוצה וזה לא יוצא.. ואולי אולי הפעם זה כן יקרה! אז מאותו מקום שאני רוצה כל כך בשבילנו, אני רוצה בשביל כל אחת מכן, ואני מקווה כל כך זוהר שבשבילך הפעם זו הפעם!! יונת

סיגל 01

New member
אמן שכך יהיה !!!

שכל הבקשות והתפילות יגיעו למקומן, ויתמלאו במהרה. מקווה שבטו בשבט הבא תפתחי שוב הודעה, ותוכיחי לנו שבקשות מתממשות ותפילות נענות. לי אין ספק בכלל שכך יהיה.

rona33

New member
זהרורה, בובה

מה יש להגיד ? את כל מה שיש אני אומרת לך כל יום לפחות פעמיים ביום. את בחורה חזקה ואמיצה, כבר אמרו לך. יש לי כזאת תחושה טובה לגבייך שאני לא יכולה להתחבר לשום רגש פסימי. עוד יבוא לך את תיראי. נשיקות

נועם@בת

New member
שנת הקור הסתיימה ../images/Emo113.gif

הייתי היום אצל הרופאה הסינית, ויהא בישרה לי ששנת הקור נגמרת. שיא החורף כבר מאחורינו, ועכשיו צפויה התחממות ולבלוב. היא לא מתכוונת לטמפרטורות. היא מתכוונת לאנשים ולמה שעובר עליהם. כדי להרות ולגדל עובר בריא צריך חום. ומי שקשה לה- שנת הקור מקשה עליה יותר. לא לחינם באביב הקודם היה מבול של הריונות (שנולדים עכשיו בקצב מדהים). כל אחת והחורף שלה, כל אחת והקור והכאב שלה. את את הכאב שלך פרטת לפרוטות, ואחר כך שזרת אותו לטוהר ויופי בשבילנו. מהכאב שלך יכולת לעזור לאחרות, ומן הסתם גם לעצמך. ועל זה אני כל כך אוהבת אותך. מעכשיו החיים יתחילו להתחמם. הזרע ינבוט, ישריש ויאחז בחיים ברחם החמים. עד ט"ו בשבט הבא יש מספיק זמן ל2 צהלולים
נועם

וכמו תמיד את משאירה אותי פעורת

פה וללא מילים. אינני מעריצה איש (השורש ע.ר.צ הוא שלילי בעייני - עריץ, עריצות וכד´), אבל את, זוהרה, מקרה מיוחד. אני מעריצה אותך. מעריצה אותך על היכולת לראות את הדברים הקורים לך בדרך כה מיוחדת. מעריצה אותך על הדרך בה את כותבת את הדברים ומצליחה, בכל פעם, להגיע עמוק עמוק לתוך ליבי ולגעת במקומות שלא רבים נוגעים. אני מעריצה אותך, זוהרה. סיגל

ואני "סתם" אוהבת אותך , זהרורה. ../images/Emo140.gif

להעריץ אני מעריצה רק את אלי האנה השרירן(צחוקייה...)

תודה , יקרות שלי

קראתי את כל התגובות, פעם ועוד פעם וגם את המסרים היפים שנשלחו אליי. אני שואבת מכן המון כוח והמון אנרגיה להמשיך הלאה במסע הבאמת מפרך הזה. מתרגשת תמיד ממילותיכן ולעתים נבוכה ממבול האהבה שמורעפת עליי כאן.כמו שנועם אמרה, הלוואי והסתיימה לה שנת הקור. האביב שנותן את אותותיו פה ושם מפריח בלב שתילים של תקווה שהלוואי ותתממש. אני מתחזקת מכן עוד וממשיכה לצעוד יד ביד עד למטרה הנכספת הזו, שלעיתים אומנם נראית מתרחקת, אך לעיתים, במיוחד כמו עכשיו נראית ברורה ואפשרית. אוהבת זוהרה

e i n s h e m

New member
אמא של נטע

קראתי את הריפורט המדוקדק של השנה האחרונה. קראתי איזה משאים ומתנים עשית עם עצמך ביחס וגם לא עם הסביבה הקרובה. ראיתי שגדלת מאד והתרחבת והוספת לעצמך מטרז´ של ניסיון. זו לא היתה תוכנית לפי הזמנה והיו בה שבירות כיוון שלא הייתי רוצה שתחווי והנה את מהצד השני אחרי .וכותבת דין וחשבון שעושה לשתוק מהצד השני. זהרית חכמה אני רוצה שתעברי מסע שלם של תשעה חודשים שבסופם תצטרף המיוחל/ת. ואני מאמינה שכך יהיה ולא עוד הרבה זמן. אל תצחקי עלי אבל את ראויה לגאווה. אז גם בין המון אדם ובין אלפי נשים שכולן טובות את-פנינה. יום טוב אינשם

למעלה