טוב, יש לי מה לכתוב.....

טוב, יש לי מה לכתוב.....

וואו, עבר המון זמן מאז פתחתי הודעה בפורום ועדכנתי. היום עם טו בשבט, חשבתי על זה שנורא רציתי לבשר לכם על איזשהו לבלוב אצלי, אבל לא. אני כותבת כאן קצת דברי סיכום, כי עברו להם שלושה חודשים מאז שהפסקתי את ההריון ונדמה שתקופת חיים שלמה עברה לה. עברה לה גם כמעט שנה מההריון הראשון שלי שבגללו עזבתי את הפורום בפעם הראשונה (אז הייתי רק קוראת פסיבית וחשבתי בנאיביות, מי צריך פורום בהריון?) מה היה? היה הרבה. עברתי שני טיפולים שכשלו וגם הפסקונת של גלולות ביניהם (נורא רציתי לבשר שאני בהריון אחרי שהפסקתי גלולות....). מה עוד היה? היו הרבה דמעות והיה הרבה כאב. היו רגעים שחשבתי שאני לא יכולה יותר לסבול מלהלקות את עצמי שוב ושוב ושוב ושוב באופן כמעט מזוכיסטי.והיו רגעים שחשבתי שאין אופטימית ממני. היה ועודנו טיפול בעצמי. גם באופן אישי וגם קבוצתי במסגרת הלימודים שלי. עבודה קשה, עם התבוננות עמוקה ומלאת תובנות על עצמי ועל חיי. ההתבוננות הזו "מפרקת" אותי קצת, אבל רק כדי שאוכל שוב להתחבר מחדש. גם לחבר את השברים הפוצעים שלי וגם כדי להתחבר קצת לעצמי מחדש וממקום אחר. היה ועודנו האיש שלי, שחיבק ואסף אותי אליו עם בוא הכאב, ופינק ועטף ככל שניתן. האיש שלי שאני כל כך רוצה להיות אמא של הילדים שלו. היו וישנם החברים הטובים שמחזיקים ותומכים, ומעודדים, גם כשלהם לפעמים עצוב וקצת נגמר הכוח. ובמיוחד ל 4 המופלאות שלי (מרב ומרב של ערן, רונה ונעמותק ש"מציקות" לי כל יום באהבה עצומה) וגם כמובן לענתי, סאני וליאור. והיה כמובן הרופא שלי שמדביק כמעט כמו מגיפה באופטימיות הנצחית והבלתי נלאית שלו. ועכשיו יש גם תקווה שוב, שבאה לי תמיד אחרי נפילת הכישלון ותחילתו של טיפול חדש. תקווה שאולי הפעם אהרה, והפעם גם לשם שינוי אגיע ללידה. תקווה שבטו בשבט הבא יהיה גם לי נטע משלי לטפח. נטע שילבלב ויפרח לתמיד. אוהבת מאוד ומודה תמיד שאתם איתי ולצדי זוהרה

עמית@

New member
זוהרינה

אוף זה מה שמעלה בי ההודעה שלך למרות הטוב שבה אוף כזה שהכל עוד מקרטע, שהנכסף עוד לא אצלך בכיס- ובבטן ובנתיים המוח כבר הרה וילד וגידל ורומם עוד קצת מעט קט עמית

נוג

New member
לזוהרה ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

היי חמודה, אנחנו חוויים עוברים המון המון דברים שהופכים לחלק מהמסע והמטען שלנו בחיים. לצערי חלקם, ללא הזמנה ובחירה, והם קשים כואבים ולפעמים גם מפרקים שמשאירים בנו צלקות
. זוהרה עם כל המטען והכאב, תמיד ראית בך את היכולת התובנה והכוחות גם לעצמך וגם לנו. כל מה שנותר זה לקוות ולצפות שהמסע יהיה קצר ויכיל רק חוויות מעודדות ומאושרות. מאחלת לך שהשנה תזיני
ררית שהזרע (וגם הבצית) יהיו
או שנים, שישתרשו ויגדלו שנראה את הפרי המיוחל. שולחת המון המון תקווה ועוד
ים,
ות
נוג

רומי 007

New member
מתוקה שלי, זוהרה

גם את בקטע של סיכום שנתי? מאחלת לך מכל הלב שהשנה הזו תהייה טובה ושתצליחי להגשים את החלום הגדול שלך. נורא נורא חשוב התמיכה של בן הזוג ושל החברים הטובים. באמת שבלי זה אנה אנו באות. הנדנדה הזו של אופטימיות ופסימיות או של התחברות והתפרקות כפי שקראת לזה היא נחלת כולנו במידה זו או אחרת. באיזשהו מקום אני חושבת (המסקנה שלי מהשנה האחרונה) שככל שאנחנו מעמיקים לחפור בתוך הפצע כך יותר כואב לנו. אז אולי הפעם, מחוזקת על ידי הסביבה הקרובה ואחרי שכבר התבוננת הרבה פנימה תתחילי לעשות דברים קצת יותר "החוצה". אני יודעת שקל להגיד וקשה לעשות אבל אני כבר התחלתי.

יעל@

New member
זוהרה מתוקה

אני כותבת ומוחקת, כותבת ומוחקת... אז אני רק אשלח חיבוק גדול ואוהב, ואת שאר הדברים אני אגיד לך שנתכתב בצט. אוהבת, יעל

אפרת**

New member
לזוהרה החמודה

הלוואי שהיינו יכולים להשיג את התובנות האילו שאנחנו לומדים בדרכים קצת יותר קלות. כולנו רוצים ללמד על החיים. אבל בטוח שלא היה תכנון ללמד על החיים בדרך הקשה הזו של הטיפולי פריון. כולי איחולים שבקרוב תבשרי לנו על ליבלוב של הריון ובשנה הבאה בט"ו בשבט כבר יהיה לך תינוק שלך. ותהיי אמא
אפרת

הרמוניה

New member
זהרורינה../images/Emo141.gif

ט"ו בשבט נראה לי זמן טוב להתחלת טיפול מוצלח.... אחרי החורף הקודר שעבר עליך הגיע זמן לליבלוב ופריחה הרבה אושר הרמוניה

ligo

New member
זוהרה היקרה

אחרי התקופה הארוכה הזאת רצופת האכזבות, בהחלט מגיעה לך תקופה טובה יותר, תקופה של לבלוב, ואין יום יותר מתאים מט"ו בשבט לאחל לך את זה. אז תמשיכי לשאוב אופטימיות מהרופא, מהפורום ומכל הדברים הטובים שמסביב (צריך להסתכל טוב טוב כדי לראות אותם...) כי בסוף זה יצליח.

מרב.

New member
זוהריננה

אם יהיה זה ילד תקראי לו שקד, ואם ילדה- שקדיה
ויהיה ילד, בט"ו בשבט הבא, או סופו של הריון- אני כל כך בטוחה בזה, ולא רק בגלל שקל לי יותר להאמין באנשים אחרים, להיות אופטימית בשבילהם, אלא גם בגלל האופטימיות השופעת שלך, העבודה על עצמך, שהיא בוודאי קשה ומייסרת, אבל ללא ספק תורמת ובונה, בגלל החיוכים שלך תמיד, בגלל הקלילות שבך. אין ספק שזו הייתה אולי השנה הכי קשה בחייך, אבל באותה נשימה מרגישה שזו אחת השנים היותר משמעותיות ותורמות בחייך- מבחינת האהבה, מבחינת היצירה, מבחינת העבודה העצמית, מבחינת האנשים, מבחינת האמונה האישית. תחזיקי מעמד, עוד קצת, סוף הדרך אינו רחוק- אני ממש משוכעת, והלילה תמיד הכי אפל לפני עלות השחר... הרבה חוזק ועוצמה למעט הדרך שעוד נשארה לך לפסוע (תדרכי רק על המרצפות הצהובות, כך תגיעי מהר יותר
) ו
ענק- מרב

01ניב

New member
זוהרה יקרה ../images/Emo140.gif

אני מקוה שאת אוספת את עצמך מהר ובטוח, עם הראש למעלה והמון תקווה בלב. אני קוראת את דברייך ורק מקווה ומתפללת שאת לא מאבדת ולו רק מעט מהאופטימיות שלך...כי זה יקרה ויקרה בקרוב, זוהרה אל תרפי מהחשיבה החיובית כי הזורעים בדמעה, ברנה יקצורו... מחבקת אותך ניב

טלי2

New member
זוהרה יקרה

כרגיל את נוגעת בי כל כך , עם כל מילה שלך. מאמינה מאוד בדרך שאת עושה, את עובדת קשה על עצמך, ואני בטוחה שלהתבוננות שאת עושה פנימה, יש וגם יהיו תוצאות. באופן אישי אני מאמינה שאין כמו להרגיש את הכאב, כדי לצאת ממנו בהמשך מחוזקת יותר. אז נשמע שזרעת בתוך עצמך הרבה זרעים השנה הזאת, והלוואי שאלה יהפכו לנטעים ואילנות. הרבה הרבה הצלחה

אושרתת

New member
זוהרה יקרה ../images/Emo23.gif

טוב לשמוע שיש לך כ"כ הרבה חברים ותומכים סביבך זה מאוד מחזק,, מאחלת לך טיפול מוצלח מההתחלה ועד הסוף הטוב, תנטעי עכשיו
ובבא האביב בפסח תפרחי
ביחד עם העוברים שלך,, מכל ה
אושרת

החוכמה הזוהרת ../images/Emo23.gif

את בטח יודעת שמהתקופות הכי קשות באות הצמיחות הכי גדולות. האנשים הגדולים שהמציאו שיטות טיפוליות מדהימות רובם באים מהיסטוריה אישית של תחתיות הסבל האנושי. זה אומר שעברת את מנת הסבל שלך (בהחלט מספיק) וצמחת והתעשרת גם בעקבותיה, והגיעה העת ללבלוב ולפריחה, לתת מעצמך לסביבה שלך כמו שאת בוודאי עושה, והמתנה שלכם תגיע בלי שום ספק, ולך יש לך כל כך הרבה להעניק... אוהבת אותך

אולה *

New member
זוהרונת, גם אני איתך ../images/Emo6.gif

אני יודעת שכל כשלון - זה נפילה כואבת. כולנו למדנו את הכאב על בשרינו. אבל אין כמו התחלה חדשה, תקווה חדשה. והכי חשוב, זה הידעה שאת לא לבד, שיש לך חברים אוהבים, תומכים ומבינים. אני מקווה, שתקווה חדשה תביא את ההריון המיוחל. נשיקות, אולה.

עידית ד

New member
אוי אוי זוהרינה.....

ההודעה שלך גרמה לי לעשות אוייייייייייייי אחד ענק ולחשוב ולחשוב ולהגיע למסכנה שאת בחורה כל כך חזקה ואל תגידי שלא, זה נכון יש ימים שאת למעלה ויש ימים שאת למטה אבל סה"כ צריך הרבה כוח וטיפול עצמי כדי להמשיך הלאה ולהמשיך לרצות ולעשות. מקווה בשבילך כל כך שבשנה הבאה תחבקי ילדה יפה ומלאכית שתקרא לך אמא ולאיש אבא. יהיה טוב חייב להיות מחבקת אותך חזק חזק בינתיים עידית

למעלה