טוב יש לי הערה...

כל מה שיש לי להגיד לכם זה:

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אני שונאת אותו! הוא מכוער הוא משחק גרוע הוא נראה כמו הומו והוא מדבר כמו הומו! זה לא נקרא גבר בכלל סתם ילד מפגר! שחקן גרועץ

עדן לוי

New member
גם אם הבמאים קובעים...

אפרת היא זו שמעלה את הדמות לחיים היא יכולה לשחק אותה אמין והיא יכולה לא, כי זה לא מה שאומרים לה להגיד זה תלוי איך היא אומרת את זה!!! למשל רותם- הלו......... היא שיחקה בן, ובשביל שזה יראה אמיתי היא עשתה את זה אמיתי, תאמינו לא שירן היתה יכולה לשחק ת'מתלהבת גם בלי כל כך הרבה הגזמות. ולאלה שאמרו שיש אנשים כאלה, אז אוליי באמת יש אנשים כאלה(למרות שאני בכל אופן לא מכירה, את מכירה מישהו שהיה מדבר על עצמו ככה ליד אחרים- להגיד שהוא יפה ושכולם רוצים אותו, ולהגיד אז זה ברצינות?!) אבל גם אם יש זה רק בודדים והם השונים, אתם בטח לא מבינים את הנקודה שלי אבל אנשים כאלה הם אנשים שונים! לא כל כך רגילים... וכשיוצרים דמות אז היא צריכה להיות אנושי לא "נדירה"!!!!!!! מקווה שהבנתם...

תגדירי אנשים "רגילים"....

וכן, אני מכירה כמה בנות שמדברות ככה על עצמן ליד אנשים...

עדן לוי

New member
הנה...

מילון עדן לוי, ערך "אנשים רגילים"- אנשים שיש להם לפחות טיפת טאקט בשביל לדעת, להבין ולהפנים מה צריך לומר במצבים מסויימים ומה לא! ואמרתי כבר שיש בנות כאלה אבל לא הרבה ואם את מכירה הרבה אז את במצב אבוד...

Dafi the Mighty

New member
מכירה לא חייב להיות שווה ל"חברה של"

ואני לא חושבת שאפשר להגיד על אפרת שהיא כמו שירן. הקטע במשחק הוא הרי לשחק את מי שאתה לא, וכל עוד את לא מכירה אותה (מה שאני אישית משערת... ייתכן שאני טועה כמובן) אני לא חושבת שאפשר להגיד שהיא סנובה כזאת. היא דווקא נראית חמודה. ושירן, עד כמה שהיא מעצבנת, חחח- אני אוהבת אותה! לא יודעת למה... כל הריבים שלה עם רותם נפלאים!

עדן לוי

New member
כנראה שלא קראת את כל ההתכתבות...

מי בכלל דיבר על אפרת
יכול להיות שהיא בנאדם מקסימה ושהיא מתוקה ואחלה והכל....... אני דיברתי רק על שירן שהיא דמות מתלהבת בצורה יוצאת דופן ותאמינו לי אני מכירה הרבה מתלהבות אבל כזאת הגזמה עוד לא ראיתי ובגלל זה שירן(הדמות) לא נראת לי אמינה....... מה לעשות זו הדיעה שלי!

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif אה סורי ../images/Emo24.gif

מצטערת. קראתי את כל השרשור, פשוט כנראה לא הבנתי נכון את דברייך! וכמו שאמרתי איפושהו מקודם בכל השרשור הזה, דווקא שירן נראית לי ממש אמינה. אפרת משחקת אותה נורא טוב... וזהו.

עדן לוי

New member
טוב...

אז ככה זה לפי דעתך אני לא חושבת ככה... אבל לא משנה, זה לא משהו ששווה וויכוח!!!!!!!!!

גם אני אוהבת את שירן!

כמה מפתיע...
ועדן, כמו שדפי אמרה, זה שאני מכירה את אותן מתלהבות לא אומר שאני חברה שלהן... אז אני לא מבינה מאיפה באה היציאה שלך "אם את מכירה הרבה אז את במצב אבוד..." אבל זה היה ממש לא במקום...

עדן לוי

New member
תקשיבו...

תאהבו מי שבא לכן זו הדיעה שלכן ואני לא יכולה לעשות כלום בקשר לזה! ובקשר "ליציאה הלא במקום שלי" אז חשבתי שאת בחברה של הרקבה בנות מתלהבות, ואשאם אתח ברה של בנות כאלה מתלהבות אז את צריכה למצוא לעצמך חברות חדשות... וחוץ מזה אם לא הבנת את זה, זה לא אומר שזה לא במקום...

זה לא במקום...

כי את לא מכירה אותי ואת לא מכירה את החברות שלי... וזהו.

עדן לוי

New member
אני לא אמרתי שום דבר עלייך......

ולא על חברות שלך!!!! פשוט חשבתי שהתכוונת שיש לך חברות מתלהבות וזה כל מה שאמרתי שאם יש לך חברות כל כך אבל ממש כל כך מתלהבות אז באמת עדיף שתמצאי חברות חדשות וזה הכל!!!!!!! לא אמרתי שאני מכירה אותך ולא שום דבר אחר......

MMM007

New member
נכון, היא חמודה, אבל היא משחקת רעעע

כל כך רעעעעעעעע... היא פשוט מדקלמת טקסט, בלי שום אופי, בלי שום הבעה... סתם יורה משפטים לאוויר ודי כבר לריב אם עופר שכטר חתיך או לא חתיך, הומו או לא הומו... כמו שכבר אמרו כאן- לכל אחד יש את הטעם שלו וזה מיותר להתווכח על כאלו דברים

אולי זה מפגר, בעצם זה די בטוח אבל,

שמתם
שעפר שכטר זה היפוך של ראשי תיבות (או משהו כזה..) של שחר עדן?? . למחשבה? (נקודה למחשבה, למי שלא הבין...נקודה.. אה?)

למעלה