טוב יש לי הערה...

Dafi the Mighty

New member
צריך לסמן בספוילר?

לא יודעת, אם מישהו כותב "פרק שלא שודר עוד" אז עוד חייבים לשים את הסמל של הספוילר? זה לא ברור שזה ספוילר? ובקשר לדיון, לא סובלת את אותו! שיתחתן עם... אהה... המממ... עם נירה! ושיעזבו את הארץ וככה ניפטר משניהם. ממממ...

הוא דוחה אותך בגלל שהוא "נראה"

כמו הומו? בלי לפגוע באף אחת... לדעתי הוא סתם מכוער.

S m e l l y Cat

New member
לא לא ממש..../images/Emo108.gif

הוא מאוד מכוער לדעתי. אבל ציינתי את העבודה שהוא נראה גם כמו הומו, לא שיש לי בעיה אם זה, באמת שלא

S m e l l y Cat

New member
הממ..אוקיי../images/Emo108.gif

אני יותר בכיוון של מיכאל הנגבי החמוד
*נו נו..תסקלו אותי*

עדן לוי

New member
הוא לא מכוער...

אבל גם לא כזה הורס, אני יותר בסיגנון של הבנים עם הדגמחי"ם והטישרטים הרחבים, ולמרות שזה נשמע "עתיק" בנים עם מכנסי פדלפון וחולצה מכופתרת צמודה ממש לא לטעמי!!! אבל בפעם האולי מיליון שאני אומרת את זה: "על טעם ועל ריח..." ובקשר למשחק שלו בלי טעם ובלי ריח, כבר מהפרק הראשון רואים שהוא שחקן מזוויע(פחחחחחחח) הקטע שלו ושל שירן ממש הצחיק אותי הם היו נראים כאילו הם עומדים מול מראה שני מתלהבים מגעילים כמה שוויצר בנאדם יכול להיות? אפילו אם זו רק דמות...

נכון, על טעם וריח אין מה להתווכח

אבל לגביי ה"שוויצר" את מאוד טועה מה זאת אומרת אפילו אם זו רק דמות!? הוא שוויצר בדמות! ככה אמרו לו להיות , להתלבש, לדבר לזוז ו-ה-כ-ל!! את לא יכולה לשפוט את האדם לפי הדמות שהוא משחק בטלנובלה! לגביי החיצוניות והמשחק - זה כבר משהו אחר! ותאמיני לי השחקנים במשחק החיים בכלל לא משהו חוץ מבודדים, לדעתי!

עדן לוי

New member
אז ככה...

לדמות מותר להיות שוויצר אם ככה אומרים לו להיות., אבל כל עוד זה אנושי!!!!!!!! שירן למשל היא דמות ממש לא אמינה, גם בני אדם יפים(מה שלדעתי היא לא), הם לא כאלה מתלהבים, אז אם אומרים לה לשחק ת'מתלהבת אז שתשחק את זה אבל בשביל שאנשים יקנו את זה את צריכה להכניס בזה קצת אנושיות ולא להגזים!!!

Dafi the Mighty

New member
תתפלאי... ../images/Emo4.gif

דווקא שירן נראית לי מאד אמינה. יש אנשים כאלה... (או שפשוט אפרת משחקת טוב?)

coconut56

New member
כפי שכבר אמרתי את דעתי עליו....

הוא נ-ש-י-
והוא מתנהג\מדבר\מתלבש כמו הומו... מה יפה בייצור הזה??

לדעתי

אפרת משחקת מצויין!!! אני ממש אוהבת את המשחק שלה! ולגביי שחר (עפר) הוא מנחה תוכנית אקזיט ואני רואה אותו כמעט כל יום שמה! הוא גם משתתף בצ'טים למינהם, פגשתי אותו, הוא ברדיו, ובקיצור אני דיי מכירה אותו יענו מרחוק כזה- הוא ממש לא שוויצר , הבן אדם צנוע, ואם הוא לא היה צנוע הייתי יכולה לראות את זה! בקיצור זה התפקיד שנתנו לו וככה הוא ייתנהג אפילו אם זה ההפך הגמור ממנו או אפילו אם זה בדיוק הוא!

עדן לוי

New member
מה אני אגיד לכם?

אני חושבת שזו כבר התלהבות מוגזמת!!!!!!! אתם זוכרים את הפרקים הראשונים ששירן אמרה "איך רם לא מתאהב בי, זה לא הגיוני שלא יתאהבו בי" או "אז מה אפילו אם הוא הומו אני מסוגלת אפילו לשנות את הנטיות המיניות שלו" וכאלה.... נו באמת מי ידבר ככה ליד אחרים על עצמו?

אמממ שמעי

הבמאי קובע מה להגיד!!!! זה לא אפרת קובעת מה להגיד!! זה הבמאייי! הוא אומר לה! ככה זו הדמות של שירן! זה הטעות שהרוב עושים- הם לוקחים את התדמית שהייתה לשחקן בסידרה או בטלנובלה ומדביקים עליו את אותם התכונות שהיו לו בסידרה בדמות!

עדן לוי

New member
ואני לא מדברת על עופר......

אלא על שחר הדמות אתם צריכים לזכור שאני אף פעם לא מדברת על הבנאדם עצמו, אלא רק על הדמות שהוא משחק ועל איך שהוא משחק אותה וזהו!!!!! מי אני בכלל שאקבע אם הוא שוויצר או לא במציאות?! אני בכלל לא מכירה אותו...

ודרך אגב...

היום יש את מנחי אקזיט עם עומרי רונן בגל"צ(96.6) בשעה 2 יהיה מגניב מי שרוצה לשמוע

coconut56

New member
לדעתי,

הדבר הכי לא אמין ששירן עושה בסדרה זזה שהיא אוהבת את זיו כי זה כלכך ברור שהיא לא סובלת אותו!!!!!

למעלה