טוב יבש פה - משחק חדש..

G A L 17

New member
טוב יבש פה - משחק חדש..

אז זה הולך ככה: אני אומר שם של 2 שחקנים לא בהכרח קשורים לדוסון קריק - אתם צריכים לקשר בין השחקנים בעזרת השחקנים של דוסון ? מה הכוונה? נגיד אני אומר בן אפלק ואליסה מילאנו (סתם 2 שחקנים שעלו לי לראש) אז בן אפלק שיחק עם ג'וש בפרל הרבור - ג'וש שיחק עם קייטי בסיוט בחדר המורים (קייטי החוליה המקשרת) קייטי משחקת עם ג'ושע בדוסון ג'ושע שיחק עם האלי מרי באושן 11 שמשחקת עם אליסה במכושפות ============> זה מקשר בן אפלק לאליסה מילאנו שמישהו יתנדב לתת 2 שחקניפ

DAN1EL

New member
אני מכיר את המשחק ../images/Emo13.gif

אז ככה: מה הקשר בין ג'יימי לי קרטיס לג'ניפר גארנר?

../images/Emo6.gif

החתימה שלך שעשעה אותי וואל. ג'ימי לי קרטיס שיחקה בסרט עם צ'אד(שישי הפוך) וצ'אד שיחק את צ'רלי טוד שהיה בסדרה חבר של ג'ניפר לינדלי לגני'פר לינדלי וג'ינפר גארנר יש את אותו שם. אז זהו.

DAN1EL

New member
../images/Emo31.gif

התחלת יפה והמשכת ממש לא...
עוד מישהו רוצה לנסות או שאני אגלה את התשובה? חחח וכל הזמן אומרים לי את זה בקשר לחתימה...

G A L 17

New member
מממ

אני יודע איך לקשר אבל זה ממש ארוך... ג'ניפר גארנר שיחקה בפרל הרבור - ג'וש הארטנט שיחק איתה - ג'וש שיחק עם קייטי ששיחקה עם צ'אד ששיחק עם גיימי .....

G A L 17

New member
ובמידה וזה נכון

מי מקשר לי את שרה מישל גלר הלא היא באפי מלכת הערפדים למישל וילייאמס הלא היא ג'ן האגדית בשלושה צעדים

DAN1EL

New member
אני יודע וזה אפילו קל!

שרה מישל גלר שיחקה ב"צעקה 2". ג'ושוע ג'קסון שיחק שם גם, בתפקיד קטן. ומישל וויליאמס שיחקה עם ג'ושוע בדוסון. אני לא בטוח שלזה התכוונת, אבל זה נכון.

G A L 17

New member
גארנר שיחקה בפרל את אחת האחיות....

ןלא לזה התכוונתי כמו שכבר אמרתי למטה , לא ידעתי שג'ושע שיחק בצעקה אבל סבבה

G A L 17

New member
שירשרתי לא נכון סורי...

זה אמור להיות להודעה השניה של דניאל

DAN1EL

New member
אם לא לזה התכוונת

אז יש דרך יותר ארוכה: שרה מישל גלר שיחקה ב"צעקה 2" יחד עם רבקה גייהארט. רבקה גייהארט שיחקה ב"אגדה עירונית" יחד עם ג'ושוע ג'קסון. ג'ושוע שיחק עם מישל וויליאמס בדוסון. ומאחר וצדקתי, אני אתן את השאלה הבאה, וזה די קשה אז אם לא תצליחו אני אתן לכם את ההתחלה של התשובה. בכל אופן: מה הקשר בין ג'רי סיינפלד לכריסטינה ריצ'י?

G A L 17

New member
שוב לא לזה התכוונתי

התכוונתי למה ששירשרתי להודעה של טל - אבל שוב מה שאמרת נכון , לא משנה אם לזה התכוונתי או לא

G A L 17

New member
אהה ובקשר למה שאמרת

יש לי משהו אבל האמת שלא ידעתי לבד , אז אני אתן לאחרים לנסות אם לא יצליחו אני אגיד

G A L 17

New member
טוב אז ככה:

כריסטינה ריצ'י שיחקה עם ג'ייסון ביגס בסרט כל דבר אחר (לא ידעתי את זה האמת....) ג'ייסון ביגס שיחק עם ג'יימס ואן דר ביק בסרט ג'י ובוב השקט מכים שנית גיימס משחק עם ג'ושע בדוסון בדוסון ג'ושע שיחק עם גוליה רוברטס באושן 11 ג'וליה שיחקה עם ג'ייסון אלכסנדר באישה יפה וג'ייסון אלכסנדר שיחק ביחד עם ג'רי סיינפלד באישה יפה..... שוב זה ממש ארוך אני בטוח שיש משהו קצר יוצר - פשוט לא מכיר את כריסטינה ריצי.... וגם את סנייפלד לא מעריץ אז לא יודע איפה הם שיחקו

DAN1EL

New member
יפה! אבל התכוונתי למשהו אחר ../images/Emo13.gif

הנה: ג'רי סיינפלד שיחק עם ג'ייסון אלכסנדר ב"סיינפלד". ג'ייסון אלכסנדר שיחק עם אלייז'ה ווד ב"הורים בהזמנה". אלייז'ה ווד שיחק עם קייטי הולמס ב"סופת קרח". קייטי הולמס שיחקה עם מישל וויליאמס בדוסון. מישל וויליאמס שיחקה עם כריסטינה ריצ'י ב"דור הפרוזאק".

DAN1EL

New member
הממ...

לא ידעתי שגארנר שיחקה בפרל הרבור...אבל אם כן אז נכון. ואני התכוונתי לזה: ג'יימי לי קרטיס שיחקה עם צ'אד ב"שישי הפוך". צ'אד שיחק עם קייטי הולמס בדוסון קריק. קייטי שיחקה עם קולין פארל ב"תא טלפון". קולין פארל שיחק עם ג'ניפר גארנר ב"דרדוויל".

Dawson girl

New member
וואו, אתה טוב!

והחתימה שלך מצחיקה
(כן, רק עכשיו ראיתי... זה הקטע אחרי הסרטים והפסיכים
)

LillipooT

New member
יא משחק יפה.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

לא הכרתי אותו
תודה גל!

משחק יפה!../images/Emo105.gif

אני מכירה אותו אבל גרועה בו ממש! אבל אני אוהבת לראות איך אנשים מוצאים את ההקשרים!! תודה גל!

G A L 17

New member
אני דוקא די טוב בו

אני מכור לסרטים אז איכשהו תמיד אני אצליח לקשר אלא אם כן זה שחקן שאני לא מכיר............ ואל תתיחסו לככה שבחצי מהסרטים אני מכניס את פרל הרבור פשוט מרוב שראיתי תסרט הזה מיליון פעם אני זוכר כל שחקן שיש שם אפילו אם הוא סתם תפקיד קטן ) ומה איתכם ? מי מקשר בין מישל ויליאמס לשרה מישל גלר?

למעלה