טוב יאלה סתמו כבר

the red dragon

New member
טוב יאלה סתמו כבר

איזה אוהדים אתם? "בטוח נפסיד" "זהו הפועל תרד ליגה" שתקו כבר הפועל לא תרד אני מבטיח לכם וכפי שזה נראה גוטמן עושה עבודה טובה. הפועל שיחקו טוב בטדי לא כמו ליפני חודש. אנחנו גם נביא חיזוק ואולי פנטסיל ודה ברונו יבואו וגם אם לא הפועל לא תרד תתחילו לבכות רק כשבאמת הפועל תרד ולא מעכשיו

ירדן717

New member
אני לא באמת מאמין שהפועל תיהיה בליגה לאומית

אבל ההגזמה היא סוג של אמצעי.... בנתיים יש לנו 6 נק' מתוך 39 ו5 שערי זכות בכל העונה (מה שביתר מבקיעה במשחק 1-נגד אשדוד למשל) לא מבשר טובות המאזן אבל מה שישאיר אותנו בליגה תיהיה ההגנה על כבוד הסמל

Bull Shit

New member
חכה..

עם ההנהלה החרא שיש לנו לא יביאו שחקנים יותר נורמלים ממה שיש לנו.. (לא מאשים את גוטמן אלא את ההנהלה..) אחרי ינואר נראה מה יהיה..

אבן 11

New member
אל תשכחו שיש משחק"העונה " מיד לאחר הפגרה.

ה. ת"א מארחת בבלומפילד את בני יהודה. הפסד של האדומים והנשירה לליגה השניה תהיה מוחשית יותר. אולם ניצחון יכול לתת להפועל עידוד משמעותי להמשך משחקי הליגה.

ירדן717

New member
אתה יודע מה אמירות מהסוג הזה יש

לפני הרבה משחקים.. אני לא מאמין שמשחק בודד באמצע העונה יכריע את גורלה של הפועל.

אבן 11

New member
הבעיה היא שאי אפשר לשפוט את הפועל- אתמול.

בסה"כ היא שיחקה נגד הקבוצה שבמקום הראשון, ועוד בביתה. במשחק הבית הבא , אין תירוצים, במשחק זה אפשר להוכיח האם הפועל קבוצה גרועה או קבוצה בינונית.

just adiki

New member
אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif

אני בגישה שתמיד צריך להאמין בקבוצה שלך ובסמל שלך-במיוחד שזאת הפועל ת"א!! הפועל ת"א לא יכולה לרדת ליגה, זה פשוט לא נקלט. נחכה לינואר, נראה מה קורה עם חיזוק ושחקנים יתחילו לקלוט את שיטת המשחק החדשה. בכל מקרה יש לנו משחק סופר חשוב, על 6 נק' מה שנקרא נגד בני-יהודה. אנחנו חייבים לנצח אותו! במשחק אתמול דווקא זאת היתה קבוצה שונה, לא חזקה אומנם אבל רואים שיש דברים שעובדים עליהם באימונים והטקטיקה אחרת. הכל תלוי במהירות שהשחקנים יסתגלו לטקטיקה החדשה. מקווה שיהיה טוב.

למעלה