טוב טוב בסדר!

האשמדאי

New member
נייס... ../images/Emo13.gif

אהבתי. יישר כוייח נטע!
. נכנסתם לחדר התעלומות בלי שום בעיות. מה עכשיו?

מ א ג ר ט

New member
מאגרט

'נאני, זה לא קצת מוזר?' אני מוציה את המפתח מהחלון של השירותים (או מתחת לעציץ, מאיפה שזה לא נמצא) 'אני מקווה שגראני תסלח לי על הפריצה הקטנה' אני פותחת את דלת, שלא משמיעה שום חריקה.

מ א ג ר ט

New member
המשך:

אני נכנסת ואז עושה קצת רעש. חולצת את נעלי הסטפס וממשיכה בתוך הבית, הפעם בשקט.

האשמדאי

New member
בית חשוך, בלה בלה בלה

חשוך וקודר, קודר וחשוך. עם הרבה חושך. הרבה קדרות. יש שקט, יש דווקא הרבה שקט. מה שדווקא אין הרבה זה רעש. נו, מה את עושה הלאה? דברי אוטוסטרדה! אני אדאג לעצור אותך אם תקפוץ עליך מפלצת מהצללים.

מ א ג ר ט

New member
המשך מאגרט

לאחר שנכנסתי אני מוציאה נר וגפרורים מאחד הכיסים במכנסיים, ומדליקה נר שמתגלה כנר בריח קיווי. אין מספיק אור אז אני שולפת נר נוסף בריח תפוחי אדמה, ונותנת לנאני את הנר הראשון. מחפשת סימן לאנשים כלשהם בבית. 'חבל שלגראני אין חתול כמו נאני. זה לפחות היה נותן הרגשה שיש *משהו* בבית'. אני צועדת לכיוון חדר השינה של גראני, אולי היא עושה עוד אחד מהתרגילים שלה.

פנחסון

New member
ויימס

"אתה לא הולך לזכות לראות את חבל התליה!" אני מניף את חרבי, ומכאן והלאה הקוביות שלך

האשמדאי

New member
החרב מונפת

בעוד נובי מעסיק את ג'ס, ויימס מניף את חרבו. קול עמום של גלגול קוביות נשמע כאשר הברק מבהיק בשמיים בדרמטיות. במהירות של רוח ביום מעונן חלקית ובחדות של סכין ממוצעת של טאנדראיירונפאדרסון בע"מ יצרני סכינים מאז שנת הנחש המתפתל ברחוב טריקל 56, החרב נסקה במסלול מעוגל ונכנסה בחלקות אל בטנו של ג'ס. הוא עדיין חי, למרות שהפגיעה מספיק חזקה לכך שבקרוב הוא ימות. הוא מוציא סכין זריקה.

trillian

New member
נובי נובס איז באק טו אקשיין

"קפטן, תזהר!", אני צועק, מרים אבן מהמדרכה ומנסה לזרוק לכיוון כף ידו של ג'ס האוחזת בסכין. ( מאמר מוסגר: אוף תמות כבר יו באסטרד, תמות).

האשמדאי

New member
נובי לשלטון!

אני שונא אתכם, יוצאים לכם גילגולים טובים מדי בקוביות. האבן פגעה ביד של ג'ס, הסכין נפלה לו מהיד והוא באופן כללי התמוטט על המדרכה עם החרב תקועה בבטנו.

פנחסון

New member
ויימס

"ולהסחב איתו על הגב שלי בחצי עיר?" אני שואל. "לא לא, שלח סמאפור לבסיס, שיביאו הנה עגלה וניקח אותו. על האחד הזה אני לא סומך גם כשהוא מת".

האשמדאי

New member
התנהגות ויימסית בהחלט ../images/Emo13.gif

אחרי כרבע שעה, בהנחה שאתם מחכים שם, מגיע קולון עם עגלה. מה עכשיו?

פנחסון

New member
"הי פרד"

"הכל בסדר?". בינתיים אנחנו מעמיסים את ג'ס על העגלה, ועוברים לו על הכיסים לפני שלנובי יש הזדמנות לפלח משהו.

למעלה