טוב טוב בסדר!

האשמדאי

New member
טוב טוב בסדר!

שרשור מ"ת חדש! אני יודע, לא הייתי כמה ימים, סורי. בינתיים נובי נתן לג'ס בעיטה חזקה בתחת, מעיף אותו לעבר ויימס, שמוכן עם החרב. דיבלר מתרחק לו במעלה הרחוב. הוא עדיין בטווח הראיה של ויימס ונובי כאשר סכין מוצמד לפתע לגרונו וקול לידו אומר "הכסף שלך או הכסף שלך יחד עם החיים שלך." המצטיין הבכיר מדבר עם הספרן. מה המצטיין הבכיר אומר לספרן? מאגרט ונאני אוג דפקו על הדלת, צעקו את השם של גראני, ואין קול ואין עונה. מה עושים? והאם אסקרינה תהיה מוכנה כבר להיכנס לתפקיד?! כל זאת ועוד...

RUNדיבלר RUN!

שאלה טובה באמת מה אני עושה... *salesman headology* אנחנו לא רוצים שגילדות הגנבים והרוצים ידעו שאתה סוכן כפול נכון? איפה הרשיון שלך? מזה החוסר מקצועיות הזו! אני אגיש תלונה!

האשמדאי

New member
...

"היי, לא צריך להעליב, אדוני." הוא אומר לך, משחרר את הסכין, "יש לי תעודה!" הוא מנופף מול פניך תעודה דהויה של גילדת הגנבים, "בחיי, האנשים היום... אני רק מנסה להיות יצירתי, אתה יודע. אני משתדל, לעשות איזה דרמה או משהו. אבל לא, הם רק אומרים לי שאני לא מקצועי..." הוא מכניס את הסכין לכיס בדיכאון. "טוב, נו, חמישה דולר, ואני אשמח גם לנקניקייה." דרך אגב, דיבלר, אתה בינתיים רואה שויימס ונובי הרגו את ג'ס.

|נקניקיה| דיבלר |נקנקיה|

נקנקיה אין בעיה שז שתי מקנקיות ב 15 and im cutting me own throat!כלומר .... *ממלמל וסופר אצבעות*... זה עשרים דולר בבקשה

האשמדאי

New member
"נחמד לעשות עסקים איתך, אדוני"

הוא לוקח ממך חמישה דולר, משלם לך עשרים והולך עם נקניקייה בלחמניה. ויימס ונובי הרגו את ג'ס ומחכים לעגלה. אז מה אתה עושה?

מואהאהאהעחהעחה *שיעול* דיבלר

((מחכים הא?)) אני ניגש אליהם, "אפשר לעניין אותכם בנקנקיה רבותי? מבצע לאנשי המשמר במקום 15 דולר רק עשרה, n im cuttin own ...

Senior Wrangler

New member
המצטיין הבכיר אומר:

"אני מצטער על עניין מסטיק הבזוקה, אבל עצביי רעועים מרוב- טוב- עצבים! אדון ספרן, כל מכשירי מדידת הכשף שיש לי משתגעים, ואני מודאג כי בפעם האחרונה שזה קרה היה הסיפור של העגלות הקטלניות- או אולי זו הייתה להקת האבנים ההיא? אני לא בטוח... לא משנה! יש רק דבר אחד שניתן לעשות כדי לרדת לאשורו של העניין, עכשיו אני יודע מה תגיד! ´הו, לא, אסור לנו לבחוש בדברים שכאלה!´ כלומר, ´אוווק!´, אבל אין ברירה! אומנם אנחנו רק שני מכשפים וכללי הטקס מחייבים שמונה, אבל ניתן לבצע את הטקס גם באמצעות שני מכשפים, סיכות מהדק ובטרייה, וזמנים קשים דורשים אמצעים נואשים! וזה אפילו מתחרז! בוא!!!" *תופס את הספרן ביד, רץ וגורר אותו, או לפחות מחזיק אותו ומנסה לרוץ, כשהרגליים זזות נורא מהר אך למעשה הוא לא מתקדם לשום מקום*

lordsot

New member
שפרן

אוווווווווווווק!!!!!!! (למי אתה קורה מכשף?! אכשו אזוב אותי יש לי דברים חשובים להשות. מישהו מזיז ספרים ואם אתה לא רוצה לסבול את גורלו כדי לך לא להפריעה אם אתה לא עוזר.)

Senior Wrangler

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

*בנימת קול חביבה להחריד* אהם... ובכן, אדון ספרן נכבד, אתה כן מכשף, אתה בוודאי זוכר את זה! כמו שאני רואה את זה, אתה יכול להמשיך לשוטט בספריה בלי תועלת של ממש, או שאתה יכול לעזור לי לנסות ולגלות מה קורה כאן!

פנחסון

New member
האמת שהוא מעולם לא הוגדר כמכשף

אני מניח שהוא פשוט איש מנהלה וספרן מאוד מאוד טוב, אין שום הכרח שהוא יהיה גם מכשף. אבל תתעלמו ממני

פנחסון

New member
גם לפני זה

וגם אין סיבה להניח שהוא כן. אגב, אתה קראת לו הרגע קוף?!

lordsot

New member
אההה!!1

לא קראתי לך קוף! אני נשבה!! באמ- אההVההההההההה!! לא תתרחק... לא! לאאאאאאאאאאאאאאאאא!

Maladict

New member
השם שלו לפני התאונה כנראה

DR Horace Worblet לפי אחד הספרים.

Senior Wrangler

New member
אנחנו הולכים ל... חדר התעלומות!!!

*מצויידים באולר קפיצי, מרקר צהוב, סוללה אלקלית, ארנבת במשקל שלושה קילוגרמים (לא לדאוג, אנחנו לא הולכים לעשות לה שום דבר, היא רק הולכת לשבת באמצע מעגל הקסמים ולשמש כ... ארנבת) ושקיק של כמון, סתם שיהיה* הו, כמה שאני מתרגש! אנחנו הולכים לבצע את פולחן אשקנט! הא הא הא! הי הי הי!!! למה אני מתנהג כמו הגזבר? אהם. אנחנו רצים לנו לאורך המיסדרון עד שאנחנו מגיעים לגרם מדרגות מתפתל, יורדים בו ויוצאים לחצר קטנה ושטופת שמש. בקיר שבקצה החצר נמצאית הדלת לחדר התעלומות שבו כל כוחות הכישוף מפעמים בכוח וכו' וכו'. זו הדלת!!!

למעלה