אורי, אני לא אתווכח אתך
משום שאתה כל כך משוכנע שהספקולציות שלך הן האמת לאמיתה, ששום דבר לא ישנה את דעתך, לצערי. כל הדברים שהבאת מפי חברים של סיד (כולל גילמור) מתייחסים לדברים שהיו לפני עשרות שנים. אמרתי את זה כבר פעמיים שלוש, זה לא השתנה מאז שכתבתי את זה לאחרונה. ההתיחסות שלך לאוטיסטים, קופים וילדים כל כך תמוהה, שאני מעדיפה לא להתייחס לזה עוד. אני רואה שאתה מעדיף לקרוא/לצפות במידע שמאשש את תפישותיך, ומתעלם מהשאר. כפי שכתבתי, אני בדעה שסיד אכן נפגע במוחו, עקב השימוש בסמים - אלא שאין לנו שום הוכחה לכך שזה מה שקרה במקרה שלו. מי יודע, אולי ווטרס צודק, וזו מחלת נפש מולדת - כגון סכיזופרניה - שהתפרצה. אנחנו פשוט לא יודעים. כל השאר, זה ספקולציות כאלו ואחרות שאנו יכולים להעלות. אבל בשביל מה זה טוב? לי אישית די בידיעה שהאדם חי באופן עצמאי, מתפקד ונהנה מחייו, במידה מסויימת. אני בתקווה שהוא ייצור קשר עם חבריו-משכבר, אבל גם אם זה לא יקרה, דיינו. לפחות הוא לא מת. משום מה אתה לא קולט את זה, וממשיך לדבר על קופים, ילדים ואוטיסטים, ולטעון שאני "בהכחשה". השורה התחתונה היא, שעד שלא יפורסם תיקו הרפואי של סיד, לא נדע בדיוק מה קרה לו. ואולי גם הרופאים לא יודעים. אנו יודעים בוודאות רק את מה שאמרתי בהודעות הקודמות. וכן, שסיד קיבל בשנות השמונים והתשעים קצבת נכות מעיריית קיימברידג' (לפני שגילמור סידר את התמלוגים שלו, מהם הוא חי כיום). קצבת נכות ניתנת רק למי שאובחנו כבעלי נכות כלשהי, ומכאן שלסיד יש נכות נפשית. מהי מהותה? את זה אנחנו, כאמור, לא יודעים.