טוב חוויות קניות

טוב חוויות קניות

מאוד תרמו לי למצב רוח הכליי ולעוד כמה דברים קטנים רק לא למצב חשבון הבנק היה לי הביקור הראשון שלי בשוק הפשפשים והמוכר הראשון היה נודניק לא קטן אבל בסוף יצאתי עם שני מכנסי ג'ינס ליוויס ב120 ש"ח לא שווה לציין מי הוא היה כי לא כדאי להגיע אליו הינה הראשון בצבע כחול

ועכשיו לחלק הכיפיי

והחלק שמיועד לכולן החיפוש שלי התחיל מזה שרציתי חולצות קצרות כי פשוט איןןןןןןןןןן ליייייייי הכל גדול מידי ומרגיז מידיי מהעונה הקודמת אז הגעתי למעין חנות נחמדה של יפה הפרסית זה נמצא בפרוזדור הראשון בשוק הפשפשים מצד ימין אם אני לא טועה בחורה קטנה וחייכנית ממש מתוקה שממנה יצאתי עם שתי חולצות כותנה נעימות לקיץ החם אני קניתי מידה L ואני לובשת מידה 2 של עונות ויש לה עד XXXXL אז אם אוהבים כדאי לנסות והחלק השני יהיה בהמשך אגב לדעתי התמונות לא עושות צדק

והחלק שהכי נהנתי ממנו

מכנס מבד שחור אלגנטי יפיפיה לדעתי יש לה עד מידה 52 צילמתי מקדימה ומאחורה כדי להראות את הכיסים הזהים (אילו התירוצים שלי אני פשוט מתלהבת)

והינה תליון חמוד שקניתי

זה היה סיום הטיול בהתחלה סתם חשבתי שהוא חמוד ואמרו 45 ש"ח לא נראה לי מתאים בכל מקרה בעודי מתרחקת הוא התחיל לרדת עם המחיר בסופו של דבר הוא הגיע 15 ואמרתי נו שיהיה הוא פשוט חמוד

madam pompadour

New member
"יפה הפרסית" ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif קראת לי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סחה עלייך, אחותי. תתחדשי
אין כמו קניות טובות שמחיות את הנפש והגוף, תרתי משמע
נ.ב.: כפרסייה אל אוחתה: איך זה שאני לא מכירה את יפה

בעקרון עוד לא סיימתי רק שתפוז פשוט

לא נתן חולרה וקודם כתבתי כל כך הרבה והכל הלך אז החלק האחרון מדבר בעצם על עונות צילמתי שלוש חולצות שקניתי שם והינה הסיפור הרבה יותר בקצרה ההיתי בעונות בבילו וקניתי שם את שלוש החולצות מצא חן בעיניי המבצע של קונים שלוש והרביעי מתנה אבל גיליתי ל"שמחתי" שהמבצע תופס רק על העודפים ואני בחרתי רק את החדשות שאלתי את המוכרת אם יש הנחה על החולצות מהקולקציה החדשה והתשובה היא זו שהרגישה במחירים האילו מי צריך בכלל הנחות |סהדגש| התשובה שלי היתה נראה לך הגיוני מחיר של 99 ש"ח לטישרט מה לעשות כשצריך חולצות קצרות וכל אילו משנה שעברה כבר ממש ממש לא מתאימות

החורזת**

New member
וואללה, הצלחת היום בגדול,הכל 10 ../images/Emo70.gif

אז פעם הבאה שאת בדיכי, תתקשרי אלי ואני אצטרף לחגיגת הקניות
ומותר לשאול מה את מתכוונת לעשות עם כל ה"שקים" משנה שעברה? אני מכירה מישהי שאוהבת ירושות
ובכלל בקצב הזה עוד מעט לא יראו אותך ואני כבר געגעת אליך

לצערי הרב תרמתי חלק גדול

ועוד לקרוואנים הקטנים שנאמר כאן שהם לא אמינים נשארו לי עוד כמה דברים קטנים ואני אשמח להעביר את הקטנים לכל מישהי שמעונינת

למעלה