קודם כל תודה רבה על המחמאה
עכשיו לתשובה, גם אותי הטרידה השאלה הזו מספר פעמים ואני יכול לנחש : קודם כל עלי לציין שהתשובה שלי מתבססת על דבר לא מוכח אלא השערה שלי ההשערה : מראהו החיצוני של האדם (למעט מקרים חריגים) משקף את אישיותו. האדם הוא יצור מאד מורכב ולכל אדם יש את האופי שהוא נולד איתו. ושוב לפי מה שאני מאמין האופי לא משתנה ע"י הסביבה, רק התכונות וההרגלים. אופי של הבן אדם מעצב את פניו וגופו, כמו כן דפוס ההתנהגות של אותו בן אדם משפיע על הופעתו החיצונית. בדיוק כמו שפריק רוצה להביע את השוני שלו מהחברה המקובעת הוא הולך עם עגילים, קעקועים צובע את השיער וכו´... בן אדם בעל אופי מסוים מדגיש באופן חיצוני את אישיותו. לכל בני האדם יש את כל התכונות, אצל כל אחד הם מודגשות במידה שונה. שילובים מסוימים של תכונות יוצרות חזות שתשקף את האישיות של הבן אדם כדי שיהיה לו קל להסתדר בעולם, אם כולם היו דומים או שכולם היו מאד מאד שונים האדם היה צריך להשקיע המון מאמץ בזיהוי החברה המתאימה לו, החזות, ההופעה החיצונית, עוזרת לנו לסווג בקלות יחסית את בני האדם. כמובן יש יוצאי מן הכלל ולכן נוצרות סטיגמות. בנוסף יש את עניין הגזע. הגזע לא קשור שום קשר לאופי האדם, אך הוא מוסיף מידע על האדם, כמובן שמאד קל לזהות סיני בחבורה של אמריקאים, לא בגלל שלאמריקאים יש אף גדול יותר ולא בגלל שלסיני יש שפתיים אחרות, אלא כי שינויים קטנים ביותר מזוהים ע"י המח שלנו ויש להם משמעות רבה, כמו שילוב של עיניים מוארכות במעט (הבדל של מילימטרים ספורים), אף פחוס ועוד..