טוב, חברים

galitay

New member
שוב...

עונת יחום היא עונה בה הכי קל והכי בטוח לגדל צאצאים, אצל בני האדם אין עונה טובה יותר וטובה פחות ולכן אין עונת יחום אלא "יחום נצחי" למרות שאצל בני אדם היחום נמשל מגיל 13 בערך עד גיל 55 בערך (מאד תלוי) זה כי האדם הסתגל למצב בו ילדה וגם לא זקנה יכולות לגדל ילד

The_Mighty_Perr

New member
תיקון

בס"ד מגיל 13 עד 55 זו תקופת פוריות לא תקופת ייחום. הדבר שונה בתכלית! בברכה...

mmuse

New member
שטויות

שלא כמו אצל החיות, שיש להם תקופת פוריות ותקופת ייחום, אצל בני-האדם זה בא ביחד. האדם, מרגע שמגיעה תקופת הפוריות שלו, הוא ´מתחרמן´ עד סוף תקופת הפוריות. כך שבוודאי שהדבר לא שונה בתחליט! ומהקשר הדיון כל אדם בר-דעת יכול להבין את הנכונות שבמשפט! בשביל אנשים כמוך, צריך לפרט ולאמר במילים פשוטות: לא קיימת "עונת ייחום" אצל האדם! אצל האדם המושגים ´תקופת הייחום´ ו- ´תקופת הפוריות´ מתערבבים!

The_Mighty_Perr

New member
בהחלט שטויות!

בס"ד שונה בתכלית! לאדם אין תקופת ייחום, אבל יש לו תקופת פוריות! בברכה...

mmuse

New member
אתה פשוט קוץ ../images/Emo70.gif

בכל ההודעות שלך אתה לא אומר שום דבר רלוונטי לנושא, אתה רק מקלל ומדקדק במילים. במילים אחרות - אתה קוץ בתחת. למישהו יש פינצטה

The_Mighty_Perr

New member
אידיוט!

בס"ד מי מקלל אתה משתמש בביטויים "קוץ בתחת", "תכנס לי לתחת"... אני לא! לך לעזאזל!

mmuse

New member
אתה פשוט מצחיק אותי ../images/Emo6.gif

משפטים שאמרת בימים האחרונים: "אידיוט" "אידיוט!" "שטויות!" "בולשיט!" "אידיוט!" בהקשר לקללות שלך:"יש לי עוד הרבה מילים" "מה אתה יודע על פיסיקה מודרנית?" "whatever" "תלמד פיסיקה..." "לך תלמד פיסיקה ואז תחזור..." "אולי תספר לי באיזו אוניברסיטה, ואם אתה יכול תסרוק ותשלח לפורום את הדיפלומה שלך?" ואחרון חביב: "לך לעזאזל!" ובקשר לשאלה שלך: "מי מקלל?" התשובה היא... אתה
אז תשנה את הגישה שלך, תפסיק לדבר שטויות ותבין מתי אתה טועה!

mmuse

New member
ועוד דוגמא ישר מהתנור:

"אנשים מטומטמים כמוך" באמת כדאי שתשנה את הגישה שלך. לא ראיתי מישהו שכל-כך הרבה אנשים לא סובלים אותו. ועוד תוך פחות משבוע!

The_Mighty_Perr

New member
חחחחחחח!

בס"ד what ever זו לא קללה. כנ"ל לגבי "מה אתה יודע", ולגבי "איזו אוניברסיטה..."... וכדי לא להרוס מסורת: לך לעזאזל חמוד...

mmuse

New member
בוא תיכנס לי לתחת ../images/Emo6.gif

כל אחד מהציטוטים הנ"ל מראה את אישיותך המחורבנת. The_Mighty_Perr , אתה באמת לא שווה התייחסות, אבל אני יציע לך פעם אחרונה: תשנה את הגישה. כמו שהגישה הזו לא טובה לפורום היא גם לא טובה לחיים. ואני לא יתפלא אם אתה היחידי שמוכן לסבול את נכוחותך גם במציאות.

galitay

New member
קבל

עונת יחום - עונה בה יש רצון להזדווג ולהביא צאצאים לעולם תקופת פוריות - תקופה בה זכר\נקבה יכולים להביא צאצים לעולם אצל האדם הם מתאחדים, בתקופה הלא פוריה אין רצון לסקס... בתוך תקופת הפוריות האדם מתחרמן ורוצה לזיין, כל התקופה, קרי, הוא "מיוחם" כל תקופת הפוריות = איחוד = לא שונה ! אתה סוטה מהנושא, וסתם מנסה להציק, כי אתה יודע למה אנחנו מתכוונים ואתה יודע שאנחנו צודקים אז וותר עכשיו כי אחרת אנשים יתחילו להתעלם מהתגובות המטומטמות שלך...

The_Mighty_Perr

New member
בדיוק!

בס"ד 1. מסכים על ההגדרות פחות או יותר. 1. לאדם יש תקופת פוריות של בין הגילאים 13-55 בערך. 3. עונת ייחום מדברת על עונה מסויימת. האדם מיוחם במשך כל תקופת הפוריותצ שלו. לאדם אין עונת ייחום. 4. אני צודק, לא אתה! 5. לא מפריע לי אם אנשים מטומטמים כמוך יתעלמו ממני.

galitay

New member
לעשות אחד ועוד אחד אתה יודע ?

1. אתה מסכים איתי על ההגדרות 2. שוב אתה מסכים איתי 3. שוב אתה חוזר על דבריי. תוספת שלך: לאדם אין עונת יחום? - "עונת ייחום מדברת על עונה מסויימת. האדם מיוחם במשך כל תקופת הפוריותצ שלו" - זה אתה אמרת בעצמך... ואתה סותר את עצמך שאותו משפט ? א´ - אם האדם מיוחם בכל תקופת הפוריות שלו - זוהי תקופת יחום ב´ - תקופת היחום שווה באורכה ובזמנה לתקופת הפוריות - אתה מסכים איתי א´ + ב´ = אין הבדל בין תקופת היחום ותקופת הפוריות אצל האדם. כמובן שיש הבדל בהגדרות אבל לא במשמעות אצל בן אדם. מה שאתה מנסה להוכיח שיש הבדל בהגדרות ואני לא טענתי שאין. 4. אני צודק, לא אתה! 5. "לא מפריע לי אם אנשים מטומטמים כמוך יתעלמו ממני. " - עצם זה שאתה קורא לכל מי שסותר אותך מטומטם ולא מנסה להבין ולהחכים, הופך אותך לאדם סגור שבא לפורום כדי להגדיל את האגו שלו תוך ניצחון בכל ויכוח, אז תלמד דבר אחד, איתי לא מתווכחים, כי שאני מתווכח אני צודק, אם אני לא צודק אני ישר מודה בזה ומכחים במקום להלחם באמת ולהשאר טיפש, כדאי לך לאמץ את השיטה הזו.

Dude !

תשובה מס´ 5 שלך הרשימה אותי טוטאלית ! אתה בחור חכם ! say... הפנים של האדם הם (למעט חריגים) בעלי אותו מאפיינים (כלומר, אף, עיניים, פה וכו´) אני פשוט לא מצליח לקלוט את העובדה שאין שני אנשים הדומים באופן מוחלט אחד לשני (למעט חריגים בשנית..) זה נראה לי ממש לא הגיוני... חוכמתך תפסה את עיני.. לכן בחרתי בך להגיב לי על שאלתי! לגבי האבולוציה - לא, אני לא מאמין בזה.. אני בצד של אלוהים!

galitay

New member
קודם כל תודה רבה על המחמאה

עכשיו לתשובה, גם אותי הטרידה השאלה הזו מספר פעמים ואני יכול לנחש : קודם כל עלי לציין שהתשובה שלי מתבססת על דבר לא מוכח אלא השערה שלי ההשערה : מראהו החיצוני של האדם (למעט מקרים חריגים) משקף את אישיותו. האדם הוא יצור מאד מורכב ולכל אדם יש את האופי שהוא נולד איתו. ושוב לפי מה שאני מאמין האופי לא משתנה ע"י הסביבה, רק התכונות וההרגלים. אופי של הבן אדם מעצב את פניו וגופו, כמו כן דפוס ההתנהגות של אותו בן אדם משפיע על הופעתו החיצונית. בדיוק כמו שפריק רוצה להביע את השוני שלו מהחברה המקובעת הוא הולך עם עגילים, קעקועים צובע את השיער וכו´... בן אדם בעל אופי מסוים מדגיש באופן חיצוני את אישיותו. לכל בני האדם יש את כל התכונות, אצל כל אחד הם מודגשות במידה שונה. שילובים מסוימים של תכונות יוצרות חזות שתשקף את האישיות של הבן אדם כדי שיהיה לו קל להסתדר בעולם, אם כולם היו דומים או שכולם היו מאד מאד שונים האדם היה צריך להשקיע המון מאמץ בזיהוי החברה המתאימה לו, החזות, ההופעה החיצונית, עוזרת לנו לסווג בקלות יחסית את בני האדם. כמובן יש יוצאי מן הכלל ולכן נוצרות סטיגמות. בנוסף יש את עניין הגזע. הגזע לא קשור שום קשר לאופי האדם, אך הוא מוסיף מידע על האדם, כמובן שמאד קל לזהות סיני בחבורה של אמריקאים, לא בגלל שלאמריקאים יש אף גדול יותר ולא בגלל שלסיני יש שפתיים אחרות, אלא כי שינויים קטנים ביותר מזוהים ע"י המח שלנו ויש להם משמעות רבה, כמו שילוב של עיניים מוארכות במעט (הבדל של מילימטרים ספורים), אף פחוס ועוד..

וואו ! יפה יפה !

דבר זה מופנה בעיקר לחובבי הכדורסל ביניכם --> לפני שנתיים שיחקה מכבי ת"א באירופה נגד נובו-מסטו הסלובנית, היה להם שחקן, אם אני זוכר נכון שמו - דייויס בנט או דייויד בנט אני לא זוכר... מבע העור שלו לבן..כבר ראיתי לבנים יותר שחורים ממנו.. אבל הבחור היה שחור... לאחר שחשבתי על זאת קמעא..(לאחר המשחק) חשבתי לעצמי.. איך בעצם אני יודע שהבנאדם הזה שחור לעזאזל ??? משום שלא היו לו שפתיים עבות, או אף עבה... לא ראיתי שום סממן שחור בפניו... אך הוא היה שחור !!! בטוח!!! אותו הדבר עם אריק וויליאמס הסנטר של ניו ג´רזי נטס... אבל הוא פחות..

ritarita

New member
האופי המולד...

עניין שפילוסופים גדולים ועתיקים מאיתנו מתווכחים עליו נון-סטופ דעתי הפוכה משלך, פרט לחריגים אני מאמינה שלגנטיקה יש יד בעיצוב החזות של האדם לאופי יש יד רק לאחר הלידה..ראה ערך טיפוח..או דוגמא: יש אדם שנקשר באופן מוזר לנמרים מאז היה ילד ועשה ניתוחים שונים בפנים כדי לשנות את מראהו לנמר: קעקועי פנים, החדרת סיליקון, החדרת זיפים, ניתוח פלסטי לאזניים... אולם צבע עיניים כחול/שחור (ללא עדשות כמובן), צבע שיער, צבע עור, מבנה גוף, רגליים, ידיים, מבנה שפתיים, אף - כל אילו מועברים בתורשה מהורים ולעיתים מהורי ההורים.. ורואים את זה כל יום לגבי תכונות רשמת: לכל בני האדם יש את אותן תכונות המודגשות באופן שונה-הייתי מסכימה באופן עקרוני שיש לכולנו את הפוטנציה לתכונות-אבל הן יוצאות בעידוד הסביבה.. רשמת: שילובים מסויימים של תכונות יוצרים חזות שמשקפת אישיות - זה סותר את האמירה שלכולנו יש את כל התכונות-אז השילוב יהיה תמיד אותו שילוב-אלא אם אתה מתכוון ששילובים ברמות הדגשים של התכונות-אז אתה צודק

למעלה