טוב חבר'ה מה עם מפגש? בואו נארגן משהו
E Elfangor New member 16/7/06 #5 בעד אבל יש את העיר האדומה לקראת סוף החופש (למרות שרוב הסיכויים כבר שאני לא הולך) וניצנים בתחילת החודש... בהתחשב בזה שרובנו כאן אוהבים מוזיקה ישראלית ולא רק את ברי, הזמן שבין לבין הוא אולי היחיד שאפשר למצוא אז... בשני לשמיני? נראה לי הכי הגיוני...
בעד אבל יש את העיר האדומה לקראת סוף החופש (למרות שרוב הסיכויים כבר שאני לא הולך) וניצנים בתחילת החודש... בהתחשב בזה שרובנו כאן אוהבים מוזיקה ישראלית ולא רק את ברי, הזמן שבין לבין הוא אולי היחיד שאפשר למצוא אז... בשני לשמיני? נראה לי הכי הגיוני...
M Monster Of Glory New member 16/7/06 #7 אוקיי, תאריכים בעיתיים בשבילי.. 18-27 ביולי- אני בפולין. 30-31 ביולי- אצל חברה. 8-12 באוגוסט- טיול. כל השאר בסדר פחות או יותר, אם כי אני צריכה לבדוק דברים עם העבודה שלי.
אוקיי, תאריכים בעיתיים בשבילי.. 18-27 ביולי- אני בפולין. 30-31 ביולי- אצל חברה. 8-12 באוגוסט- טיול. כל השאר בסדר פחות או יותר, אם כי אני צריכה לבדוק דברים עם העבודה שלי.
M Monster Of Glory New member 16/7/06 #10 מה לעשות ../images/Emo3.gif חופש עמוס בכל זאת, החופש הגדול האחרון שלי.. צריך לנצל אותו כמו שצריך. *אביה מחכה בקוצר רוח לטיול באוגוסט*
מה לעשות ../images/Emo3.gif חופש עמוס בכל זאת, החופש הגדול האחרון שלי.. צריך לנצל אותו כמו שצריך. *אביה מחכה בקוצר רוח לטיול באוגוסט*
א אסי סרחנה בנשמה New member 16/7/06 #8 בואו ביום חמישי ../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif אני כבר בעזריאלי יש מפגש מוניקה
ה הסייד הנודד New member 17/7/06 #14 אני עקרונית יכול כל עוד זה לא בין ה13 ל20 באוגוסט כי אז אני בחו"ל. בכל מקרה צריך לדעת מתי עושים כי בטח יהיו לי דברים לעשות
אני עקרונית יכול כל עוד זה לא בין ה13 ל20 באוגוסט כי אז אני בחו"ל. בכל מקרה צריך לדעת מתי עושים כי בטח יהיו לי דברים לעשות