טוב זה לא קפה אבל...

טוב זה לא קפה אבל...

אני לא יודעת להכין שוקו :( וזה מבאס. מישהו/י יכולים לכתוב כמויות מדויוקות להכנת שוקו? ואם אפשר רעיונות לשדרוגים של שוקו זה ממש חשוב. זה למטרה טובה [פעולת שוקולד לחניכות בכיתה ד' - צופים..] תודה!

לא ידעתי שיש נכון ולא נכון בשוקו

יש מה שטעים לך ומה שלא טעים לך... מתכון קלאסי הוא 2 כפיות סוכר על כל כפית של קקאו. מכינים, כמובן, על בסיס חלב בלבד. בכל המקרים האחרים פשוט לוקחים שוקולד וממיסים בתוך חלב חם עד שטעים
. חוץ מזה, תריצי חיפוש על שוקו או שוקולד חם ותקבלי המון מתכונים.

שָׂרָה

New member
מה שאת רוצה

אפשר שדרוגים כמו להמיס שוקולד לבן, (או חום) על השוקולד להיות משובח ואמיתי! עדיף משוויץ או בלגיה. לא זבל זול כמו עלית או נסטלה. או כפית קינמון או כפית קפה או שתי טיפות סירופ וניל אמיתי או דבש במקום סוכר אפשר גם תרכיז מיץ פטל אמיתי למשקה פטלקקאו אפשר כפית קוקוס יבש קיצר - אפשר להשתולל עם זה. אין כללים

גוניש

New member
פעולה בצופים!

אתה רוצה שהיא תקנה שוקולד בלגי בשביל פעולה בצופים? חוץ מזה שהשוקולד המריר של עלית טעים מאוד. במיוחד אם אתה ילד שאין לו עודף נסיון עם שוקולד והציפיות שלו לא בשמיים...

knappertsbusch

New member
../images/Emo45.gif

בשביל ליצור משקה בסגנון שוקו, אין צורך בשוקולד יקר במיוחד, והמריר של עלית הוא בהחלט שוקולד סביר פלוס ומעלה. מצד שני, בחישוב של עלות לק"ג, ייתכן והבלגי ייצא זול יותר... כמה עולה חפיסה של עלית?

פגית

New member
מסכימה, מה גם בדרך כלל

ילדים אוהבים את השוקלד שלהם מתוק.. חוץ ממני, אני הייתי(ועדיין....) ילדה של שוקולד מריר איכותי, אבל זה נדיר ומאוד תלוי בבית שגודלים בו..

למעלה