טוב השתגעתיי...

טוב השתגעתיי...

יאללה, אני חושבת שכדאי להריץ פה טיפה את הפורום!!
מה התכנונים שלכם לחופש?
מה הייתם רוצים לעשות, ואתם חושבים שלא יצא לכם?
מה ההצעות שלכם ל"הרטבת" הפורום, כדי שיהיה יותר מעניין? יאללההההההה....להריץ!

"הכל אני יכול בחופש הגדול"

מה תכנוני לחופש
יפה שאלת שירוש אהובתי (חי חי חי), בחופש אני מתכוונת- ללמוד ללשון, לעשות בגרות בלשון, לחזור לצופים (
), לצאת למחנ"ק, לקחת קורסים באנגלית (ייפי), לקרוא 4 ספרים באנגלית (ייפי), לעשות מבחן מעבר באנגלית, להכין עבודת קיץ בטמטומטיקה (יייייייייייייייפי
) ואני דיי חושבת שזהו בינתיים... מה הייתי רוצה לעשות ואני חושבת שלא ייצא לי
אני מניחה שלא ייצא לי לטוס לחו"ל... הצעות להרטבת הפורום
שנחזיר את השרשור "היום שלי"- כל אחד ייספר בכל יום בחופש מה הוא עשה

גמני ../images/Emo13.gif!!!

תכנונים? המון המון המון!! לההרים פסטישקמה בן-זונה ולקחת עם הגדוד שלי מקום ראשון, להדריך בקייטנה במתנ"ס, לעבוד בצופים לא פחות
לצאת לחלוץ ולמחנ"ק, לקחת מקום ראשון ב: שער, חזות והדרכה ו', וגם ראשון כללי לא יזיק, לטוס לחו"ל לשבועיים, לעבוד אצל אבא שלי בבנק - אבל בטח לא יקבלו אותי וזהו! וכמובן - לימוד אנגלית ולעשות עבודת קיץ מטורפת בחשבון!! מה הייתם רוצים....? אני מתה לצאת לחלוץ הנהגתי!!! ולקורס מדריכי ט' אחרי המחנ"ק...
להרטבת הפורום? לפרסם שייכנסו עוד אנשים, שאנשים יישלחו לי כסף לחולצות - כי לא נעים לי ממי ששלח!!! שכל אחד ייכנס לפחות כל יום ויגיב על כמה שיותר הודעות וזהו.

../images/Emo176.gif

אני בקורס חמישיות בחלוץ ההנהגתי בארהב ובבית אני חושבת שלא יצא לי לצאת למחץ גם השנה אוףףף אין לי מושג תכתבו משהו מעניין

../images/Emo179.gifטוב....אז גם אני?

התכנונים שלי לחופש הם: 1. להשלים את כל הדברים שבהם חיפפתי קצת לקראת הסוף כמו: תנ"ך, גיאומטריה ולשון.. 2. לעשות עבודות גדולות ומעצבנות על: השואה, ובעל זבוב..
3. להתכונן כמו שצריך למסע לפולין.. 4. לנסוע לאילת 5. לעבור תהליך קיץ מהנה ומשמעותי 6. לחוות צפונבורי ראשון ומדהים במיוחד...(כן, אני מדריכה ואף פעם לא הייתי במחנה קיץ- בושה לי..חחחחחח.. 7.להתשזזףףף! 8. להעביר פעולות קית כיפיות ומגניבות שיביאו מלאן חניכים 9. להשקיע בפיזיקה, וללמוד הכל מהתחלה..אני כל כך מקווה שיצא... 10.לעבוד קורס מדצ"ים בפיזיקה 11. לעבור סמינר מנהיגות
12.לעשות משהו מיוחד לחניכות שלי, שאין לי מושג מה זה יש עוד..אבל לא עולה לי בראש...ברור שלהיות בבריכה, מסיבות וכו'.. ההצעות שלי להרטבת הפורום הם: א. שכל אחד ינסה להביא עוד מישהו מהשבט שלו! ב.שנעשה מפגש, ועדיף החופש הזה.. ג.שרשור היום שלי- דבר טוב!! ד. להפיץ יו-אר-אל באיסייקיו- כנסו לפורום צופחם- כי מגניב שם.. נחשוב על עוד! ובנתים, תגיבו

למעלה