טוב, השרשור שלי

buffstar

New member
כל הכבוד../images/Emo65.gif

Girlfriend
!lol והמורה נתנה לך להקרין באפי לכיתה!? במקום שיעור?!, שווה ביותר I must say
צודקים בזמן האחרון אני נתקלת בהרבה אנשים שראות באפי עונות 1-3 ודי איבדו את הסדרה כשהיא עברה לסטאר, אפילו אנשים ראו את החדר של (ביקר פוסטרים שח באפי וקצת חדר, והפוסטר של אנג´ל מסתכל על הפוסטר של באפי ומחייך!סטאר קרוסית או מה
?!) ואמרו לי "מה את *עדיין*אוהבת את באפי? גם אני ראית כשהיא היתה פופולרית..." וכני כזה בשוק "באפי היתה פעם פופולרית?!, איפה אני הייתי?!" אבל אני חייבת לציין שתפסתי אחת כזו ונתתי לה לראות את הפרק הראשון של עונה 1 ועכשיו היא מתחננת לקלטות של פרקים כל יום, ומתקשרת אלי בערב להזכיר לי כמו ילדה טובה, ממש ג´אנקי!אני כל כך גאה
! והיא רק בעונה 1 חכו שהיא תגיע ל2 ו3... כו גם אני הגשתי פעם בוקריפורט על באפי והמורה היטפשה לא הבינה כלום, לא זוכרת כמה קיבלתי, היא באמת לא ידעה מזה SLAYER אוי הבורות בורות...

Schnickelfritz

New member
הבנתי את זה,

אבל איפה את גרה שמלמדים ספרדית
(זה לא אשמתי שאני גרה בנתניה ואין פה מבחר של כלום- במיוחד לא אצלי בביה"ס)

Buffy1

New member
אי שם באיזור השרון

אבל מלמדים ספרדית בעוד הרבה מקומות בארץ.

buffstar

New member
גם אני גרה אי שם באזור השרון...

ולא שמעתי אף פעם על בית ספר שמלמדים בו ספרדית, רק ערבית(יאק, כמו אצלנו) או צרפתית...

WillowFreak

New member
-No it´s - NOT

I HATE French
Je déteste français שפה מעצבנת ביותר...
בבלגיה מדברים 2 שפות פלמית וצרפתית ו....well אני מעדיפה הרבה יותר את הפלמית... שפה ממש חמודה... היא דומה לאנגלית והיא קלה ללמידה.
Willow en Tara 4EVER

B a n j o

New member
petit pois !!!!!

foie gras!!!!! מצטער אבל כל מה שאני יודע בצרפתית מסתכם באוכל כי זה מה שמלמדים אותנו EPINARD

WillowFreak

New member
לא רק התמונה שלך נמחקה...../images/Emo12.gif

גם שלי...
הגבתי להודעה הקודמת שלך עם התמונה והוספתי גם אחת משלי אבל כל השרשור הזה משום מה נמחק... oh well... As for the pic.....
ME LIKE IT
והנה שלי
...in Bel-Gium

btvs

New member
לא רוצה להיות קטנונית אבל...

שניכם התכוונתם לשולטת

Schnickelfritz

New member
ואם כבר יש שרשור

על מה שקרה לי בביה"ס: היו החליטו שאני ושתי חברותי, בנוסף לעצם היותנו לסביות, אנחנו גם מכשפות
(אף אחד מהדברים האלה לא מפריע לי, דרך אגב) החליטו שאנחנו מכשפות כי << המשך הודעה זו מכיל תכנים שעלולים לפגוע במאמיני השם שבינינו. אני לא מעוניינת להכנס לויכוחים דתיים אז אני אומרת מראש >> אף אחת מאיתנו לא מאמינה בה´ ואנחנו מציירות צלבים, כוכבים מחומשים ועוד כל סימני שטן בכל מקום שיש
אז לסיכום ההודעה: I´m a gay witch now

btvs

New member
אחות שלי...

תאמיני לי... שימי ז** על כל העולם... הלוואי ולי היה את האומץ...

למעלה