טוב, השרשור שלי

Schnickelfritz

New member
טוב, השרשור שלי

איכשהו עבר כבר לעמוד הקודם (אתם כותבים הרבה
) אז אני אגיד לכם איך הלכה לי ההרצאה (גם אם לא אכפת לכם, כי Frankly, I don´t give a damn) טוב, נתחיל מהסוף- קיבלתי 98. הכיתה רצתה לתת לי 100 אבל המורה המגעילה לא הסכימה בגלל ה Body language שלי (הייתי דיי לחוצה, במיוחד בהתחלה). חוץ מזה, מה שעשיתי- איכשהו יצא שעברתי עונה עונה למרות שלא תכננתי לעשות את זה, נתתי להם את החידון ורובם ידעו הכל, אז הייתי שמחה, והחלק הכי טוב: הראיתי להם חלק מ The Body, והם ממש אהבו אז כשסיימתי הראיתי להם את השאר, ועוד יותר טוב, היו לנו שני שיעורים רצופים אז המורה אמרה שנעשה שיעור באפי והראיתי להם את הפרק עם הבאפיבוט והם צחקו והיה נחמד. ועוד חלק שממש הצחיק אותי- כשהסברתי להם על טארה, זה היה הדיאלוג: אני:This is Tara, she´s Willow´s girlfriend כיתה (כולם ביחד חוץ מחברות שלי שידעו על זה): Girlfriend??? אני: Yes, girlfriend. זה היה משעשע, וגם כשהסברתי להם על הצינזורים ועל העונה השישית היה מבדח. אז בסך הכל, היה נחמד
מחר יש לי עוד הצגה באנגלית, היא ממש Needy המורה הזאת, אבל הפעם זה לא על באפי...

14מתן

New member
יפההה !

98 בעבודה על באפי ! אני רק מקווה שגם אני יצליח ככה בעבודה שלי...

WillowFreak

New member
אני פעם עשיתי book report על באפי..

כולל סיכום הספר - המצאת דיאלוג חמדמד - וסיקור משלא של הדמויות... המורה הטיפשה נתנה לי רק 98 בגלל שגיאת כתיב אחת!!! -היא לא כיפית-

Cyber Cat

New member
גם אני, עשיתי לפחות 2-3 בוק רפורטים

על ספרים שונים של באפי. וגם על עוד ספר שלא היה באפי, אבל כן על ערפדים. עכשיו שאני חושבת על זה, המורה בטח חשבה שיש לי אובססיה. אמרתי חשבה? התכוונתי ל"ידעה".
Cyber Cat

ד י י ז י

New member
יפה!

או מזל טוב.. בכל מקרה , לא ראיתי כל כך את השרשור.. אז סליחה על איחור (חרוז!)

../images/Emo13.gif

Girlfriend?! D-: 98! אני שמחה שזה הלך לך :) ומי יודעף אולי הוספת עוד כמה מכורי באפי לאחווה.. ואל.

Schnickelfritz

New member
נקווה ../images/Emo13.gif

אה, וגם שכחתי להזכיר, שבזמן שהכיתה עשתה את החידון, דיברתי איתם על המרצ´נדייס והראיתי להם את הדיסק ואת עיתון שיש לי
ואתם יודעת משהו
- גיליתי שהרבה אנשים ראו באפי בעונות הראשונות (1-3) והפסיקו. כנראה זה בגלל המעבר לסטאר וורלד. חבל...
, אבל לפחות הם ידעו על מה אני מדברת.

כן,

אצל הרבה אנשים זה ככה ´הא? באפי? אה, אהבתי את זה..´ ערוץ 2 לא ידעו איזה רייטינג הם הפסידו.. ואל.

ANGEL N

New member
כולם ככה ת´אמת

המון המון אנשים ראו את באפי בתקופת ערוץ 2, וכל מי שאני אומר לו על באפי אומר לי שזו היתה סידרה יפה. אני מנסה להחזיר אותם ע"י הספויילר באפי מתה הסוף החמישית והיא, טוב נו זה ספויילר ברור לשישית אבל הנה אני מזהיר עוד שניה הולך להיות ספויילר ברור ביותר לעונה השישית, ובאפי תחזור בשישית. זה בד"כ מתחיל לסקרן אותם!

Cyber Cat

New member
מה? אבל אתה מספיילר להם את

The Gift, לא חבל? טוב, נו, אני מניחה שהמטרה הנעלה (למכר אנשים לבאפי) מקדשת את האמצעים. Cyber Cat

B a n j o

New member
מזל-טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

ממש מורה מגעילה !!!! לא נורא, 98 זה גם טוב !

Angelus

New member
גם אני עשיתי פעם בוק-ריפורט על באפי

הבאתי ספר של באפי שיש לי בבית (באנגלית, כמובן) והתחלתי להמציא תסריט חדש. זה היה כל כך משעשע שהיא חילקה את הבוק-ריפורטים ואמרה שהיא לא יודעת מה זה בכלל slayer וחשבה שאני ממציא שטויות (טוב תראו היא צדקה, חלקית). אבל בכל זאת קיבלתי 100! Big Yeii for Buffy!!!

Schnickelfritz

New member
חחח

זהו, שגם הבוק ריפורט שלי על באפי, הגשתי לה אותו אתמול. היופי הוא שעכשיו היא תבין על מה אני מדברת ולא תחשוב שהמצאתי דברים

smgfan

New member
כל הכבוד!../images/Emo141.gif

98 זה מעולה באנגלית!!! אני פעם הגשתי באנגלית תיאור של דמות על באפי- לא זוכרת כמה קיבלתי, אבל זה היה ציון טוב!

Buffy1

New member
יפה../images/Emo70.gif

אני שמחה בשבילך שקיבלת ציון גבוה!
אגב, גם לנו יש הרצאה באנגלית השנה, כמו בכל שנה (אם המורה שלנו לא תשכח
), אבל הכיתה שלי לא מתאימה לזה.
אבל עשיתי חיבור בספרדית על באפי!
עוד לא קיבלתי אותו בחזרה...

למעלה